boyle degildi para mevzularinda sonradan degisti sevgiliyken cok farkliydi anlamadim nasil bi anda degistinişandan öncede böylemiydi nişanlın?
bazı erkekler işler ciddiye binince değişiyor malesefartık o gerçek yüzlerimi yoksa evlilik korkusu mu bilemiyorsun.
nisanlim boyle degildi simdi taniyamiyorum ama calisma konusunda israrli oldugumu biliyo ne olursa olsun kararimdan donmem ama insan en yakinindan bi destek bekliyo artik onuda istemiyorumKıyamassan kıyarlar canım. Niye kıymıyorsunki bırak ya yüz buluyorlar.canına oku kıynetın artar belki.
Dugun arefesi hazırlıklarda genelde oluyor bunlar
erkek sevdiği kadın için para harcamıyorsa ortada bir sorun vardır..ve şu bir gerçektir erkek çok para harcayıp evlendiği kızın kıymetini biliyor ucuza gitmişse vay haline..ki şu aşamalarda sorun çıkıyorsa sonra kimbilir neler olacak nişanlını yeterince tanıdığına emin misin.dedigim gibi nisanliyim onumuzdeki yaz dugunumuz olucak cok seviyordum onu ustelik cocukluktan ilk askim diyebilirim ama cok kiriyor beni ozellikle nisanimizin oldugu gun ve hazirlik asamasinda sanki gercek yuzunu gosterdi ben onun icin her turlu masraf olacak seylerden kacarken o da bunu firsat bilip iyice bedavaya getirmeye calisiyor parasi var ustelik insan sevdigi icin parasina kiymazmi arkadaslar uc bes kurus sizin icin dahami onemlidir ustelik ben ona bu kadar kiyamazkennisanda takilan takilari paralari hep o aldi mesela halbuki nisanda takilan parada altinda kizindir derler bizde ve o annesinin akrabalarinin bana yaptiklarida tuzu biberi oldu. eskisi gibi telefonlasmiyoruz arasada konusacak birsey bulamiyoruz eskisi gibi hissedemiyorum cok kirdilar beni halbuki cok seviyordum onu iktisat mezunuyum calismak istiyorum bunun icin kpssye hazirlanmam gerek calistirmam diyo hic destek olmuyo ne yapicagimi bilemiyorum ayrilmak istesem ailem beni reddeder cunku bu yasima kadar yaptigim hicbirseyde destek olmadilar herkes beni suclar biliyorum elim kolum baglandi bu durum duzelirmi sizce her nisanlilikta olan sorunlarmi bunlar lutfen yardim edin kendimi cok yalniz hissediyorum verdigim emeklere aciyorum ben onu gozumden sakinirken onun bana bunu yapmasini yediremiyorum halbuki o uzulse ben daha cok uzulurdum simdiye kadar elimden geldigince kirmamaya calistim ama cok yoruldum
AYRICA ONURLU BİR ERKEK GELİNE NİŞANDA TAKILAN ALTINLARI ALMAZ..O ALTINLAR KADAR DEĞERİN YOK YANİİİ.. BÖYLELERİ ADAM OLMAZ. BAK HELE DE EV HANIMI OLURSAN BU ADAM YEDİĞİN LOKMAYI SAYARdedigim gibi nisanliyim onumuzdeki yaz dugunumuz olucak cok seviyordum onu ustelik cocukluktan ilk askim diyebilirim ama cok kiriyor beni ozellikle nisanimizin oldugu gun ve hazirlik asamasinda sanki gercek yuzunu gosterdi ben onun icin her turlu masraf olacak seylerden kacarken o da bunu firsat bilip iyice bedavaya getirmeye calisiyor parasi var ustelik insan sevdigi icin parasina kiymazmi arkadaslar uc bes kurus sizin icin dahami onemlidir ustelik ben ona bu kadar kiyamazkennisanda takilan takilari paralari hep o aldi mesela halbuki nisanda takilan parada altinda kizindir derler bizde ve o annesinin akrabalarinin bana yaptiklarida tuzu biberi oldu. eskisi gibi telefonlasmiyoruz arasada konusacak birsey bulamiyoruz eskisi gibi hissedemiyorum cok kirdilar beni halbuki cok seviyordum onu iktisat mezunuyum calismak istiyorum bunun icin kpssye hazirlanmam gerek calistirmam diyo hic destek olmuyo ne yapicagimi bilemiyorum ayrilmak istesem ailem beni reddeder cunku bu yasima kadar yaptigim hicbirseyde destek olmadilar herkes beni suclar biliyorum elim kolum baglandi bu durum duzelirmi sizce her nisanlilikta olan sorunlarmi bunlar lutfen yardim edin kendimi cok yalniz hissediyorum verdigim emeklere aciyorum ben onu gozumden sakinirken onun bana bunu yapmasini yediremiyorum halbuki o uzulse ben daha cok uzulurdum simdiye kadar elimden geldigince kirmamaya calistim ama cok yoruldum
o boyle bi insan degildi yada hep oyleydi ben anlamadim ama bildigim tek birsey varki kendi ailesine deger verdigi kadar bana deger vermedigi ya bi insan hep annesinin lafiylami dolasir ya belkide bu olanlar hep annesinin yuzundendi calisma mevzusuda bugun arayip kavga ettim agzima geleni soyledim dunden beri ariyor acmiyorum bilmiyorum sonumuz ne olacakerkek sevdiği kadın için para harcamıyorsa ortada bir sorun vardır..ve şu bir gerçektir erkek çok para harcayıp evlendiği kızın kıymetini biliyor ucuza gitmişse vay haline..ki şu aşamalarda sorun çıkıyorsa sonra kimbilir neler olacak nişanlını yeterince tanıdığına emin misin.
Öncelikle keşke takıları vermeseydiniz.
Kendi çeyizinizi hallederdiniz.
Çalışma konusuna gelince evlenmeden önce çalıştırmam derler evlenince işe gir diye gözünün içine bakarlar.
Bu örnek okadar çok ki...
İlgisi azalmıştır cepte görüyodur. Cepte olmadığını göster.
nisanlima taki konusunu actim beni cok kirdigini uzuldugumu soyledim tartistik tabi ben cok doldugum icin herseyi doktum ortaya agzima geleni soyledim o ailesinin yapriklarinida anlattim en onemlisi calisma mevzusunuda eger calismayan bi kadin istiyorsan okumus almasaydin diye saydirdim tabi bir cok seyide aglamaktan anlatamadim bile simdi dunden beri ariyor acmiyorum annemede anlattim kadincagiz benim yuzumden uzuldu ama acele etme dedi sizce ne yapmaliyim dun gecexen beri telefonuna cevap vermiyprum annesi aradi onuda acmadim benim annemi aradi nisanlim ve kaynanam annemde birseyden haberi yokmus gibi davrandi bana akil verin simdi aradiginda aciyimmi yoksa bi kacgun boyle burnumu surtulsun
kardes, benim en buyuk hatam, nisanliyken ailesinin ve kendisinin ne oldugunu gordugum halde, tecrubesizlikten, 'her nisanlilikta olur' dememdi.. niye oluyomus her nisanlilikta? tabi ki insan iliskilerinde olur ufak tefek skntilar, anlasmazliklar.. bu degil mesele.. seni mutsuz edecek, sogutacak kadarsa, bi daha dusunmek gerek.. evlenmeye mecbur degilsin, nisanlilik tanima surecidir.. gercek yuzunu gordugun halde evlenme sureci degildir..dedigim gibi nisanliyim onumuzdeki yaz dugunumuz olucak cok seviyordum onu ustelik cocukluktan ilk askim diyebilirim ama cok kiriyor beni ozellikle nisanimizin oldugu gun ve hazirlik asamasinda sanki gercek yuzunu gosterdi ben onun icin her turlu masraf olacak seylerden kacarken o da bunu firsat bilip iyice bedavaya getirmeye calisiyor parasi var ustelik insan sevdigi icin parasina kiymazmi arkadaslar uc bes kurus sizin icin dahami onemlidir ustelik ben ona bu kadar kiyamazkennisanda takilan takilari paralari hep o aldi mesela halbuki nisanda takilan parada altinda kizindir derler bizde ve o annesinin akrabalarinin bana yaptiklarida tuzu biberi oldu. eskisi gibi telefonlasmiyoruz arasada konusacak birsey bulamiyoruz eskisi gibi hissedemiyorum cok kirdilar beni halbuki cok seviyordum onu iktisat mezunuyum calismak istiyorum bunun icin kpssye hazirlanmam gerek calistirmam diyo hic destek olmuyo ne yapicagimi bilemiyorum ayrilmak istesem ailem beni reddeder cunku bu yasima kadar yaptigim hicbirseyde destek olmadilar herkes beni suclar biliyorum elim kolum baglandi bu durum duzelirmi sizce her nisanlilikta olan sorunlarmi bunlar lutfen yardim edin kendimi cok yalniz hissediyorum verdigim emeklere aciyorum ben onu gozumden sakinirken onun bana bunu yapmasini yediremiyorum halbuki o uzulse ben daha cok uzulurdum simdiye kadar elimden geldigince kirmamaya calistim ama cok yoruldum
Evlenince iyice tepene binerler haberin olsun,anasının lafıyla hareket eden adamdan hayır gelmez bu olaylar artarak devam eder sadece,boşanmaktansa şimdi ayrılmak daha hayırlı senin içinbende takilanlarla eksiklerimi tamamlamayi dusunuyordum annesi taki merasimi boyunca etrafimda donuyordu zaten annem bile farkettide lanet olsun taktiklarina diyip takilanlari cikarmaya gelmedi bile kaynanam cikardi nisanlimda hepsini ondan aldi ne yaptiklarini sormadim bile cepte olmadigimi nasil gosteririm bilmiyorum son yasadigim olayi anlattim ona gore bi akil verirsen sevinirim
aynen oyle.. her nisanlilik boyle diye diye goz yumup evlenmedik mi? duzelir diye diye kendimizi kandirmadik mi? sonuc: sancili bi evlilik ve ardindan gelen bosanma..2 aylık evliliğim bitiyor başlıklı konumu okumanı tavsiye ederim canım. Her nişanlilikta boyle seyler olmuyor. Ama her paragoz karaktersiz erkegin nisaninda boyle oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?