nisanliyim daha evlenmeden nisanlimdan sogudum

nişanı kız tarafı yapıyorsa takılan da onun hakkıdır diye biliyorum ben . ama adetler biraz değişmiş . peki takılarla ne yapacakmış nişanlın .
ben ilk basta gurur yaptim sormadim napicagini ama tartistan sonra o kendisi soyledi arabasinin tekerleklerini nisanda takilanlarla degismis

nişanlından ayrılmaya cesaret edemiyorsun fakat böyle bir insanla bir ömür geçirmeye cesaret edebiliyorsun?
ah canım iyi düşün. hangi aile kızının mutsuz geçicek bi evliliğine sebep olmak ister?

çok iyi düşünüp karar vermelisin evlendikten sonra pişman olmamak için şimdiden kararını çok iyi vermelisin daha sonra senin için işler daha da zor bir hal alabilir

ben daha yeni nişan atmış birisi olarak hemen hemen aynı şeyleri yaşadığımı söyleyebilirim

dikkatini çekmek isterim nişanı attım!!!!

sorun en önce maddi olarak boy gösterdi ve ağır manevi şeylerle son buldu

iyi mi oldu? iyi oldu...

nişan günüm haftam hatta ayım yam anlamıyla rezil olmuştu...

ama benim en büyük avantajım ailemin yanımda olmasıydı...

onlarla konuş en önce ailenden sana en yakın kimse onunla konuş

Nişan bir testdir o bu testi geçememiş bence annenle konuş ama gerçekten iğrenmeye başladıysan yüzüğü at derim ben

Dötü yiyiyorsa çalıştırmasın tabi,ama anca maçoluk peşindeler reklam yani bu laflar.Nişanda takılan takılara bile tenezzül eden adamın senin çalışmanı istememeside ironik.Bütün ihtiyaçlarını karşılayıp seni hanım gibi yaşatıcaksa çalıştırmasın ama bi şey istesende almaz böyle tipler ah ahhh

Allah icin nokta virgul koyun satirbasi yapin arada gözumuz sasi oldu yeminle .

Adet tore sevmem de nisanda takilanlar kiz tarafinindir bu ne rezalet ya nasi aliyor? Sen calis kpssye atanmana bak becerebilirsen

kesinlikle katılıyorum.... sanki biz bir şey aldırmayınca o para kalıyor mu bir yere harcanıyo bi şekilde, ve daha çok şey aldıranlar hep daha kıymetli oluyolar bu bir tesadüf değil bence... biz fedakarlık yaptıkça değersiz oluyoruz.

Ben de nişanlıyım seni çok iyi anlıyorum konu sahibi

Bence içlndede kalmasın çok istediğin ne varsa mutlaka al veya aldır sonra içinde kalır evlilikte her gün olmuyor , bence biraz şımarklık yap eğer başka kaynın varsa diıer eltiye alındığında da laf etme kıskanma hakkın olmayacak aldırsaydın diyecekler , sana suçu bulacaklar erkekler bu konuda çok sinsi o tilkiyse sen kuyruğu ol

belki düğün stresndendir gelip geçici bir durumdur?
Ne kadar süredir böyle hssediyorsun?

yani biraz tepkilerini sert koymalısın sanırım fazla yüz vermiş alttan hep sen almışsın. bulunmaz hint kumaşımı neden bukadar fedekarlık ? herşeyin bir usulü var parasıda varsa neden bukadar musamaha gösteriyorsunuz anlamadım .Ailenize gelince kaldıki evlenip boşanmış olan yavrularını çocukları ile yanlarına alan var iken siz daha nişanlısınız ne bu baskı neden zorluyorlar .Ailenizde hiç mi sizi dinlicek biri yok evlenip boşandığınız zaman allah korusun demek ki hiç kabullenmicekler.Düzelirmi biraz zor huylu huyundan vazgeçmez...

Nişanı bozmaya karar veremiyorsanız oturup düşünmekten vazgeçin.
Biraz kendinize odaklanın.
İlk olarak parttime bir iş bulup diğer taraftan KPSS ye hazırlanabilirsiniz.
Nişanlınızada artık verici olmayın,nasıl mutluysanız öyle yaşamaya çalışın.
Sizi bu şekilde kabul edip etmemek onu ilgilendirir.
Su akar yolunu bulur.Biraz bencil olun.

Ne güzel yüzünü erken göstermiş.
Sen de kararını ona göre ver.
Evlenince hiçbir şey düzelmeyecek.

Nisanlilik birbirini tanimak ve ona gore evlenmeye karar vermektir aslinda. Fakat biz nisanlanmis ayrilmus vs. damgalarindan (!) korktugumuz icin toplum olarak nisan atmaya iyi bakmiyoruz ne yazikki. Cok yanlis birsey.
Nisanlilik donemi kotu oldugunda evlilik de genel olarak daha kotu gidiyor. Ayrica nisanliyken ayrildiginda arkanda durmayacak olan ailen, evlenip bosaninca hic durmaz. Zararin neresinden donsen kardir. Anlattigin kadariyla bu adam seni mutlu edemez canim. Iyi düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…