Hem sorun değil demişsin hem gitmek istememişsin.
Ayrıca şu gibi laflar her zaman fasa fisodur; biraz burda oturalım taşınırız, annemlerle oturalım evi ayırırız, gel burda yaşayalım sonra senin istediğin yere geçeriz bla bla bla.
Bence istemediğin yerde yaşama.
o bulunduğu şehre bağımlı gibi,
Hem sorun değil demişsin hem gitmek istememişsin.
Ayrıca şu gibi laflar her zaman fasa fisodur; biraz burda oturalım taşınırız, annemlerle oturalım evi ayırırız, gel burda yaşayalım sonra senin istediğin yere geçeriz bla bla bla.
Bence istemediğin yerde yaşama.
Keşke en başından kabul etmeseydiniz. İkiniz ortak bir yerde yaşayın illa onun ailesinin ya da senin ailenin olduğu yerde mi yaşamanız gerekiyor ?
O zaman bi kaç yıl sonra kendi yaşadığınız yere gitme işini de unut. Sizi kandırmış nişanlınız.ben kabulum, ortada bi şahirde yaşayabiliriz. ama o bulunduğu şehre bağımlı gibi.
O zaman bi kaç yıl sonra kendi yaşadığınız yere gitme işini de unut. Sizi kandırmış nişanlınız.
Zaten hep öyle olur deseydin sende. En başından konuşup halledin sonra sorun olmasın sizin için."sen buraya geldiğinde kendini yalnız hissetme diye ben herşeyi yaparım, seni senden çok düşünürüm"diyo. alt katlarında boş bi daireleri var, oturmak istemedim. en baştan söyledim. ailesi konuyu açtığında biz kararımızı verdik demiş, ama bana diyoki
"bizim eve yakın yerlerde otursak ne güzel olur, kendini yalnız hissettiğinde gideceğin birileri olsun.insanlar yardım eder ihtiyacımız olduğunda."
yani ben bulunduğum şehri değiştirmeyi göze alıyorum, adam sokağnı değiştirmeye korkuyo. ona da böyle söyledim.senin tanıdığın birileri olsun diye demiştim,yanlış anlıyosun diyo
Bagimsiz olun kimse kimsenin sehrine gelmesin
Kafa dinlersiniz aileler de olmaz oh ne guzel
Klasik Türk erkegi ve Turk erkeği yalanları"sen buraya geldiğinde kendini yalnız hissetme diye ben herşeyi yaparım, seni senden çok düşünürüm"diyo. alt katlarında boş bi daireleri var, oturmak istemedim. en baştan söyledim. ailesi konuyu açtığında biz kararımızı verdik demiş, ama bana diyoki
"bizim eve yakın yerlerde otursak ne güzel olur, kendini yalnız hissettiğinde gideceğin birileri olsun.insanlar yardım eder ihtiyacımız olduğunda."
yani ben bulunduğum şehri değiştirmeyi göze alıyorum, adam sokağnı değiştirmeye korkuyo. ona da böyle söyledim.senin tanıdığın birileri olsun diye demiştim,yanlış anlıyosun diyo
uufff şehir kavgası nefret ederim. kızım ekmek nerede varsa o şehirde oturulur.mrb arkadaşlar. dört aydır nişanlıyım, müthiş düşünceler içersindeyim( farklı şehirlerdeyiz, bana "bulunduğum şehre gelirmisin" diye sorduğunda "benim için sorun değil şehir, ama karşımdakinin buna değmesi gerekir" demiştim. bi iki ay sonra yaşayacağımız şehir tartışma konusu olunca neden gelemeyeceğini sordum,
"genelde bayanların erkeklerın yanına gittğini,kızın peşinden gitti durumuna düşmek istemediğini,yaşadığı şehre takıntısı olmadığını,ve eğer ben uyum sağlayamazsam bi iki yıl sonra benim bulunduğum şehre dönüş yapabileceğimizi söyledi.
ehh tabi bende kabul ettim bu durumda.
ama bi süre sonra annesinin garip bi yorumu oldu, ve sorun yaşayacağımı düşündüm.sen gel dediğimde, ve o sözünü hatırlattığımda,"öyle bişey yok, unut onu" dedi. çok üzüldüm(
benden vazgeçerde yaşadığı şehirden vazgeçmezmiş gibi hissediyorum.
bunu ona söylediğimde çok üzülüyo! benim sesim kötüyken çok üzülüyo falan filan....ne yapmalıyım bilmiyorum.
ya da siz ne yapardınız böyle bi durumda
bir tek kv ile yakın oturmamrb arkadaşlar. dört aydır nişanlıyım, müthiş düşünceler içersindeyim( farklı şehirlerdeyiz, bana "bulunduğum şehre gelirmisin" diye sorduğunda "benim için sorun değil şehir, ama karşımdakinin buna değmesi gerekir" demiştim. bi iki ay sonra yaşayacağımız şehir tartışma konusu olunca neden gelemeyeceğini sordum,
"genelde bayanların erkeklerın yanına gittğini,kızın peşinden gitti durumuna düşmek istemediğini,yaşadığı şehre takıntısı olmadığını,ve eğer ben uyum sağlayamazsam bi iki yıl sonra benim bulunduğum şehre dönüş yapabileceğimizi söyledi.
ehh tabi bende kabul ettim bu durumda.
ama bi süre sonra annesinin garip bi yorumu oldu, ve sorun yaşayacağımı düşündüm.sen gel dediğimde, ve o sözünü hatırlattığımda,"öyle bişey yok, unut onu" dedi. çok üzüldüm(
benden vazgeçerde yaşadığı şehirden vazgeçmezmiş gibi hissediyorum.
bunu ona söylediğimde çok üzülüyo! benim sesim kötüyken çok üzülüyo falan filan....ne yapmalıyım bilmiyorum.
ya da siz ne yapardınız böyle bi durumda
Anladığım kadarıyla ya doğru düzgün bi işiniz yok, yada memursunuz, tayin olanağı var.
Kimin işi daha olgun, oturaklıysa onun şehrine gidilir eğer sevgi varsa ortada.
Ayrıca belli bi yaştan sonra da anne babaya bağlılığı anlamıyorum. Eğer işler uygunsa, çiftler hayallerindeki şehri de seçebilirler bence yaşamak için. Misal ben düz memur olsam izmire giderdim.[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?