nişanlıyım,dertliyim :/

Hem sorun değil demişsin hem gitmek istememişsin.
Ayrıca şu gibi laflar her zaman fasa fisodur; biraz burda oturalım taşınırız, annemlerle oturalım evi ayırırız, gel burda yaşayalım sonra senin istediğin yere geçeriz bla bla bla.
Bence istemediğin yerde yaşama.

o bulunduğu şehre bağımlı gibi,

Keşke en başından kabul etmeseydiniz. İkiniz ortak bir yerde yaşayın illa onun ailesinin ya da senin ailenin olduğu yerde mi yaşamanız gerekiyor ?

o bulunduğu şehre bağımlı gibi,

şöyle ki, benim için şehir gerçekten sorun değil. ilk tanıştığımzda öyle demiştim. ama benim için sorun olan
bulunduğu şehri değiştirmeyi bile göze alamayan bi adamla gelecek planları yapıyo olmam.

Keşke en başından kabul etmeseydiniz. İkiniz ortak bir yerde yaşayın illa onun ailesinin ya da senin ailenin olduğu yerde mi yaşamanız gerekiyor ?

ben kabulum, ortada bi şahirde yaşayabiliriz. ama o bulunduğu şehre bağımlı gibi.

O zaman bi kaç yıl sonra kendi yaşadığınız yere gitme işini de unut. Sizi kandırmış nişanlınız.

"sen buraya geldiğinde kendini yalnız hissetme diye ben herşeyi yaparım, seni senden çok düşünürüm"diyo. alt katlarında boş bi daireleri var, oturmak istemedim. en baştan söyledim. ailesi konuyu açtığında biz kararımızı verdik demiş, ama bana diyoki
"bizim eve yakın yerlerde otursak ne güzel olur, kendini yalnız hissettiğinde gideceğin birileri olsun.insanlar yardım eder ihtiyacımız olduğunda."
yani ben bulunduğum şehri değiştirmeyi göze alıyorum, adam sokağnı değiştirmeye korkuyo. ona da böyle söyledim.senin tanıdığın birileri olsun diye demiştim,yanlış anlıyosun diyo

Zaten hep öyle olur deseydin sende. En başından konuşup halledin sonra sorun olmasın sizin için.

Siz siz olun onun yaşadığı şehre gitmeyi kabul etseniz bile ailesinin alt katına ya da yakınına gitmeyin. İnsan anne babasıyla dip dibe anlaşamazken, erkekler istiyor ki kendi anne babalarıyla aranız şahane olsun. Ayrıca sonra "annemler bize ev verdi, şöyle yardım etti, seni böyle yalnız bırakmadı." Oluyor. İleride kötü olacağına şimdi kötü ol ama işini garantiye al.

Klasik Türk erkegi ve Turk erkeği yalanları

uufff şehir kavgası nefret ederim. kızım ekmek nerede varsa o şehirde oturulur.
benim şehrime gel onun şehrine git.. ıyy ıuyyyy eger sen çalışmayacaksan yada kariyerini etkileyecek coookk ciddi bir durumun yoksa adamın işinin para kazandığı düzeninin olduğu yere gideceksin. bu net.
tem tersi olurs çocuk senin yaşadığın şehre gelecek bu 2.net.
kız gider erkek gelir aman millet ne der...siz evlenmeyin yaşınız küçük sanırım..nişanlılığı en asz 10 sene uzatın.

bir tek kv ile yakın oturma amannn amann böyle kv lerden daha da nefret ederim..

Anladığım kadarıyla ya doğru düzgün bi işiniz yok, yada memursunuz, tayin olanağı var.

Kimin işi daha olgun, oturaklıysa onun şehrine gidilir eğer sevgi varsa ortada.

Ayrıca belli bi yaştan sonra da anne babaya bağlılığı anlamıyorum. Eğer işler uygunsa, çiftler hayallerindeki şehri de seçebilirler bence yaşamak için. Misal ben düz memur olsam izmire giderdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…