kaybetme korkusu olurmuki ama...
aslında içim biraz rahatladığı için önceki gibi huzursuzda değilim ma deniyicem sölediğini.sanırım en sonundada senin dediğin gibi yeter be kelimesini sölicem..çünki anlamıo beni..
son kez konuşucam ..,,
sen bunaldıkça kendini çaresiz hissettikçe gel biz kendine getiririz seni..
no panic....
Artık bi rest çekmenin zamanı gelmişte geçiyo bile
Bu iş olmayacak de sende olumlu değişmeler göremedim de evlendiğimin 1 haftasında kesin beni döveceksin de yüzüğü suratına at
kaybetme korkusu olurmuki ama...
aslında içim biraz rahatladığı için önceki gibi huzursuzda değilim ma deniyicem sölediğini.sanırım en sonundada senin dediğin gibi yeter be kelimesini sölicem..çünki anlamıo beni..
son kez konuşucam ..,,
hemen not alıorum tşk ederim..bu kelimeler içine oturucak kesin :)net konuş..
böyle olmaz...
üzüldüğüm zamanı getirebilirmisin bana...
dön bi kendine bak...
sence oluyomu bu ilişki nereye gider bi fikrin varmı...
ben uzlaşmaya çalıştıkça anlaşmak istedikçe alttan aldıkça sen iyice şımardın..
ilerisini görmeye başladım artık ve anladım ki olmayacak böyle...
ya sen değişeceksin yada ben daha fazla katlanamıyorum...
bi ömürden bahsediyoruz birlikte bu şartlarla mümkün değil...
otur sende düşün ve eğer elle tutulur bişey bulursan beni o zaman ara...
yada sen sağ ben selamet....
de....:)
hemen not alıorum tşk ederim..bu kelimeler içine oturucak kesin :)
en kısa zamanda bi görüşme ayarlayayım :)
Bize anlattığın gibi anlat bu tavırlarının değişmesi için çok çabaladığı ama onun seni anlamadığını böyle bir evlilik istemediğini söyle tepkisine göre devam edersin...
kavga gürültüyle değilde sakince konuş anlamazsa yeter dersin artık.belki onunda sende istemediği davranışlar vardır o yüzden böyle davranıyordur.tek taraflı yorum yapmakta yanlış olur.karşılıklı isteklerinizi söyleyin birbirinize.sen çaba harcıyorsun ama o görmüyorsa alttan almanında faydası yok.kaybetme korkusu yoksa sevgi aşk zaten yokturki
ne demek efem rica ederim...
yardım edebildim umarım....
biz çoooooooooooookkk geçtik bu yollardan...
nişanlanmak zaten iki kişinin birbirini tanıma evresidir..olmuyorsa sakın zorlama derim...ben nişanlıyken bazı şeyleri gördüm ve ayrılmak istedim ama nişanlım yalvar yakar ailesini karşısına alıp bana dönmem için yalvardı..kabul ettim...sonuçtan bahsedeyim...ailesi ne yaptı ne etti 3 aylık evliyken ogullarını benden ayırmayı başardı...keşke demiyorum ama ben bunları daha önce görmüştüm...yaşanılması gerekiyormuş yaşanılmış...24 yaşında 3 aylık evlilik yapmış ve boşanmış bir bayan olarak hayatıma devam edeceğim...kolay mı sanıyorsun sen boşanmayı...benim baba evine dönüşümde Allahtan elalem hiç bir şey demedi..çünkü beni tanıyorlar ailemi biliyorlar..ama çevre baskısı yüzünden de hayatını mahvetme...hatasını anlasın mı istiosun?? at nişanı eğer dönerse hatalarını anlamış demektir..dönmezse zaten ...tir et gitsin...
ne yaptın merak ettim....
konuştunmu nişanlınla...
ne yaptın merak ettim....
konuştunmu nişanlınla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?