3yıllık evliyim 1yılda nısanlı kaldık hatırladıgım kadarıyla ; biz kavga etmez etmez sonra birden patlardık gereksiz bı konuya .. devmaındaysa uzun sureli küslükler alnmalar darılmalar ,normale doncegımıze yakın laf sokmalarla gecti nişsanlılık evresi.. düğünde ilk yıl ıkımızde çok toyduk zamanla yontula yontula huyumuzu suyumuzu oğrendık malum aynı evi aynı yatagı paylaşıyoruz nıhayetınde.. birde eşimin eski (biz çıkmadan 4yıl onceki)kız arkadası basımıza musallat olmustu..onunla ugrasıyorduk 1.5yıl sonra kurtulduk bu beladan.. sonrasında artık tartısırken ses tonumu yukseltmemeye basladım birde baktımki ben ses tonumu yıkseltmeyınce eşimde yukseltemıyor haliyle :) bundna sonra taktiğiz bu oldu bişeye sınırleneyım hemen bagırmak yerıne neye sınırlendıgımı soluyorum aynen eşimde benım gibi yapıyor oyuzden evımızdede huzursuzluk olmuyor..
son olarak eşimin ailesinin eksi veya bana ters olan yonlerını eşime anlatmamaya karar verdiğimdeyse işte ozaman huzuru buldum evde :) şikayette etmıyordum artık birsey oldugu zaman eşime ''biz aramızda hallederiz sen karısma diyordum'' onlarda eşimi araya sokmak isteselerde amaclarına muvaffak olamıyorlardı..
anlayacagınız nısanlılık evresınde nasıl acmelılık toyluk yasıyorsanız aynısını evlenınce yasayacaksınız..zamanla hersey yerli yerine oturacak
evlilik oturdu oturmadı lafı burdan geliyor olsa gerek
yaww bi gencleri bırakında yalnız ,o evliliği oturtma kısımlarını kendileri halletsınler demek gelıyor içimden boyle söyleyenlere 

son olarak eşimin ailesinin eksi veya bana ters olan yonlerını eşime anlatmamaya karar verdiğimdeyse işte ozaman huzuru buldum evde :) şikayette etmıyordum artık birsey oldugu zaman eşime ''biz aramızda hallederiz sen karısma diyordum'' onlarda eşimi araya sokmak isteselerde amaclarına muvaffak olamıyorlardı..

anlayacagınız nısanlılık evresınde nasıl acmelılık toyluk yasıyorsanız aynısını evlenınce yasayacaksınız..zamanla hersey yerli yerine oturacak

evlilik oturdu oturmadı lafı burdan geliyor olsa gerek