Nişanlıyken nişanlının memleketine gidilir mi ?

elcin35

Guru
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
898
193
323
kızlar 16 aydır bi sevgilim var.kışın nişan düşünüyoruz. ben memurum asaletime en fazla 1 sene var.kışın nişanlandıktan sonra asaletimi alırsam sevgilim memleketine gelmemi soyluyor.

bende boyle bi şeyin olmayacagını soyluyorum once kendı memleketime giderim sonra evlendiğimizde kendı memleketine gelin gideceğimi söylüyorum ama bu sefer gittiğim kurum izin vermezse onun memleketine gidemeyeceğim

.o da muallak yani. size sorum. nişandan sonra nişanlımın memleketine gitsem orda evlenene kadar yaşasam çok tuhaf olur mu yani yakışık alır mı ? siz ne diyosunuz ? yardımlarınıza ihtiyacım var..

Neden yakışık almasın canım sorun şu ki sen o şehirde yaşamak istiyormusun önce ona karar ver bence ama farketmez diyorsan tabikide git nolucakki...

Neden yakışık almasın canım sorun şu ki sen o şehirde yaşamak istiyormusun önce ona karar ver bence ama farketmez diyorsan tabikide git nolucakki...

ben yaşamak istiyorum ama nısanlısın baska evlerde yasa, o bu ne der kaygısı çok tasıyorum

Bana kalırsa insanların değil ailelerinizin ne düşündüğü önemli. Sonuçta ağzı olan konuşuyo herkes istediği yorumu yapıyor. Aileniz dışında kimsenin laflarına itibar etmeyin,herkes gider aile kalır :)

çok kararsızım arkadaşlar evlenmeden gidilmez diyenler çok kendım gidebılırım ama ya o zaman ayrılırsak orda temelli kalırsam nolcak çok tuhaf ya

çok kararsızım arkadaşlar evlenmeden gidilmez diyenler çok kendım gidebılırım ama ya o zaman ayrılırsak orda temelli kalırsam nolcak çok tuhaf ya

Benim bi hocam evlenmeden önce eşimle 2 yıl aynı evde yaşadık demişti. Doğruyu söylemek gerekirse kulağa hoş gelmiyodu :/

Henüz sevgilisiniz, daha nişan olacak, stajerlerik kalkacak... çok zaman var, köprünün altından geçecek çok su var. Ben olsam hayatımı şimdiden ona göre programlamam. Dünyanın bin türlü hali var, siz ayrılsanız ve o şehirde kalmak zorunda kalsan ne yapacaksın? Bunu da düşün bence. Hakkınızda hayırlısı olsun.

nısanllanıcaz ben farklı sehırde o farklı sehırde olcaz ama 3 ay sonra falan onun sehrıne gidicem. tmm plan yapmayalım dıyorum ama plansız da bişey olmuyo asaletimi alınca bulundugum sehırde de kalmak ıstemıyorum :/

ben yaşamak istiyorum ama nısanlısın baska evlerde yasa, o bu ne der kaygısı çok tasıyorum

Herkesin hayat görüşü farklıdır tabi canım ben kimsenin dediğine bakarak yaşamam hayatımı büyüklerimiz saolsun şu elalem neder lafıyla büyüdük hepimiz ama ben bunları aştım elalemin dediği o kadarda önemli değil sen o insanla hayat kurmayı düşünüyorsan tabiki o şehre gidiceksin...

Memurlukta bu ordan oraya gitmekte cocuk işi değil sonuçta birton izin alıyorsun ben kendi şehrime gideyim ordan evlenince şuraya gideyim pat diye olcak şeyler deil canım yinede sen daha iyi bilirsin ama sonuçta ayrı evlerde yaşıcaksanız sen kendini bildikten sonra kim ne derse desin yani ki bence aynı evde yaşamaktada sorun yok benim birçok arkadaşım yaşıyor böyle o kadarda sorun olcak birşey değil acıkcası en azından benim için...

Hem yalan diyede birşey var niye bu şehre gelmedinde oraya gittin diye sorarsa etrafın orda boşluk varmış mecburen oraya geçtim dersin canım nolucak seni araştırcak değil ya bu insanlar...

eevt cnm ben ızmırlıyım o karadenızlı ne bıleyım onların tarafıda farklı dusunur dıye dusunuorum nısan uzarsa ya ayrılırsak ben napcam dıe dusunuorum hemen evlensek bu yaz dırekt bulundugum sehırden gitsem o da dugun ıcın erken bılemıorum kafama cok takıyorum ya

Hıım şehirler işin içine girince şimdi daha iyi anladım durumunu canım nişanlın izmire gelemezmi canım onu ikna etsen orda yaşamaya Karadenizde hangi ilde bilemicem ama izmir gibi bir şehirden küçük bir yere gidersen alışamazsın senin için zaten zor olur tatlım.Eğerki ondan ayrılsanda o şehirde yaşamayı göze alabilecek git aksi taktirde gitme bence canım evet dediğin gibi farklı algılayabilirler Karadeniz daha muhafazakar diye biliyorum.

gelemez cnm ısı orda durumları ıyı sehırde samsun. sehırle ılgılı sıkıntım yok ama dedıgın gıbı muhafazakar kısmına katılyıorum. ben izmire tayın alırım ama bu sefer evlenırsek 1sene sora kurum izin vermeyebılır bu durumda war. 1sene ıcınde evlılık oldu bittiye gelır zor ıolur pat dıye dugunde. su duruma bak ya

Ne kadardır birliktesiniz canım bence sakın oldu bittiye getirme birini tanımak gercekten kolay değil sen izmire git en iyisi güzelim dünya hali ne olcağı belli olmaz.Ben şehirler yakın olarak düşündüğümden başta o kadar sorun olabileceğini düşünmedim ama izmir samsun cok uzak canım kolay bir karar değil evlenmeden gitme canım en fazla 1 sene daha beklersin seviyorsa oda bekler zaten ama sen kendini riske atıp hiç gitme derim... Samsundan izmire gitsen o kadar sorun olmazda izmirden samsuna gitmek daha ters ikiside çok farklı izmir modern samsun muhafazar en azından ben öyle biliyorum sorun olabilir nişanlıyken gidip orda tek yaşaman belki senin ailenden cok cocuğun ailesi bile kınaya bilir seni bilemedim şimdi...

16 aydır canım. beklemek sorun deıl ızmıre tayın alırım fakat bu sefer ızmırdekı kurum samsuna bırakmazsa dıe tereddut edıorum o da onu sen ayarlarsın dıyo bende ıkı arada bır derede kalıyorum :/

Daha cok yeni ilişkiniz canım bekleye bilirseniz bence beklemelisin canım.Hani 5 senelik bir ilişki olsa tamam git artık tanımışsındır der insanda 16 ay daha cok erken canım...

Daha cok yeni ilişkiniz canım bekleye bilirseniz bence beklemelisin canım.Hani 5 senelik bir ilişki olsa tamam git artık tanımışsındır der insanda 16 ay daha cok erken canım...

haklısın tek korkum ızmırdekı gideceğim kurumun onay vermemesi yoksa sıkıntı yok. nısanlıyken gidersem oraya cok laf soz olur cok yıpranırım

peki şuan kaldığın şehir çokmu kötü canım orda kalsan evlenene kadar olmazmı?

çok kötü deıl çokta iyi deıl ızmırle hayatta kıyas edemem ole dusun canm. ozelden soylerım. cnm tayın hakkım warken nıye beklım kı dıye dusunuyorum burda daha fazla wala basını cok agrıttım hakkını helal et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…