nissen fundoplikasyon (reflü mide fıtığı) ameliyatı olan varmı?

Merhaba ben de mide fıtığı ameliyatini arastiriyorum genel cerrahlar bu fiziksel bi sorun ameliyatsiz gecmez derken diger doktorlar ilac ve yasam tarzi degisikligi yeter diyor benim de kafam karisik siz mide fitigi ameliyati mi olmustunuz?

Evet ben fıtık ameliyatı oldum ama seneler sonra tekrarladı, sizin yerinizde olsam ilaç ve yaşam tarzı değişikliği diyen doktorları dinlerim evvela, sonra baktınız olmuyor iyi bir genel cerrah ile planlama yaparsınız.

Geçmiş olsun acaba sizin şikayetleriniz neydi tanı endoskopiyle mi kondu acaba?

Geçmiş olsun, yıllar olmuş ama nasılsınız ameliyat oldunuz mu

Merhaba bende ameliyat konusunda kararsızım siz hangi hastanede hangi doktora ameliyat oldunuz.. Kayseri'de yaşıyorum bende

Merhaba bende ameliyat konusunda kararsızım siz hangi hastanede hangi doktora ameliyat oldunuz.. Kayseri'de yaşıyorum bende
Dünyam hastanesi nail Ersöz e oldum ameliyatı.. ameliyat tavsiye etmem mide çok hassas bir organ maalesef sıkıntısı dikkat etmeyince tekrar ediyor başka yollar arayın derim ben

Bana da doktorum mide fıtığı dedi ama ameliyatı önermedi yediklerine dikkat et dedi ediyorum ama ben nefes darlığı yaşıyorum sizce ameliyat şart mı doktorum ameliyat olunsa bile tekrat başa dönebileceğini söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…