- 1 Şubat 2025
- 50
- 2
- 1
- 21
- Konu Sahibi 20ysndabrcck
Lısede calısmadan sınavda 188 bın yaptım.Iyı dıyebılır mıyız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lısede calısmadan sınavda 188 bın yaptım.Iyı dıyebılır mıyız?
Ne bölüm kazandı?Çok iyi benim anlam dershane ile beraber 300b yaptı
Ne bölüm kazandı?
50m bininci ne olabiliyo mesela?Şey söyleyemem ama baya çok çalışıyordu dershan ile beraber ea 300 bin yaptı
Şuan ea dan bu hesap bunu yapmışsa çok çalırsa 50b bile girebilir
50m bininci ne olabiliyo mesela?
Aşkım 32binle ben bi bok olamadım kocam 7binle polis olduYahu mesajıma niye gülüyorsunuzanlamıyorum bari aydınlatın be :)
Aşkım 32binle ben bi bok olamadım kocam 7binle polis oldumezuiyet tarihimiz 2013 o yıllardan sonra her şey daha da korkunç oldu. Iyi üniversite hangileri mesela 50binle alıyo? Hangi bölüme alıyo? Gerçekten bilmiyorum soruyorum.
Aşkım 32binle ben bi bok olamadım kocam 7binle polis oldumezuiyet tarihimiz 2013 o yıllardan sonra her şey daha da korkunç oldu. Iyi üniversite hangileri mesela 50binle alıyo? Hangi bölüme alıyo? Gerçekten bilmiyorum soruyorum.
KImse okumasın istiyorum ben artık. Mesleki eğitimin kıymeti arttırılsın istiyorum.Bu arada 32 bin çok iyi ya nasil bu kadar iyi yaptın
Benim çevredekilerin çogunluk dershaneye gidiyor
İşin komik tarafı çogunluk 700b yapıyor ve bazılarına 2 senelik bile gelmiyor
sıra bende kafayı yiyeceğim
KImse okumasın istiyorum ben artık. Mesleki eğitimin kıymeti arttırılsın istiyorum.
Bence sen hazırlanma sınava. Cümle kuramıyorsun.Okumasın değilde Bence eğitimden torpi çıksa değeri kat ve kar artar kıymeti çok olur
Malesef aileler çocuklarına bile para ile okutuyor
Bugün torpil ve paralı üniversite okuyan insanlar çıksa eminim değeri kat ve kat artar
Buna üniversite okumak için okumak deniyor. Boş yere vakit kaybıBazıları var çok geri üniversiteler isim olarak yks girmediğim için bilmiyorum araştırmadım bu sene kazanırsam inşallahama ablam 30 tane üniversite yazdı sıralaması o kadar kötü olmasına rağmen 300b
Bazı üniversitrler var 1m bile alıyorlar girmek istemedi
Ne kadar sıralama kötü olursa o kadar üniversite de kötü oluyor
Ben 2013 zamanını bilmiyorum
Şuan herkes gittiği üniversitenin
Sadece sıralamasına bakıyor
50b ea dan hukuk geliyor
30 dan fazla üni yazar
Bence sen hazırlanma sınava. Cümle kuramıyorsun.
Buna üniversite okumak için okumak deniyor. Boş yere vakit kaybı
yaşadığın ülkenin koşullarıyla alakalı çok bilgisizsin. Her yer o yüzden işsiz dolu. 300 bin sıralamalı yeri okusan ne okumasan ne? Güç bela ya atanacaksın ya asgari ücretle iş bulacaksın. Arada milyonda bir biri çıkacak da üst düzey olacak. Kimmiş o birçok şey başaran insanlar? 30 sene önce mezun olduysa bugüne kadar başardı tabi. Günümüzde oku onları sonra gel başar bakalım.Bu boşa okumak dediğiniz bölümler
Uluslararası ilişkiler işletme
Siyaset bilimi kamu yönetimi gibi daha binlerce bölüm var ve 300b sıralama ile alıyor
Sıralaması geri ve bunları okuyup bir çok şey başaran insanlar var bu size bağlı
Realistim. Ben bir mevki sahibi olsaydım da seni küçükseseydim haklı olabilirdin. Bak durum değerlendirmeni yapamıyorsun. Ego ile asla alakası yok.Şu egonuz ne kadar fazla. İnsan olduğumuzu unutmayın.
Hızlı hızlı yazıyorum yazdığım cümleyi ya klavye yüzünden farklı algılıyor ya da hızlı yazdığım için yanlış çıkıyor.