• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nıtelıklu bır lısedeydım ama lısede nerdeyse hıc calısmadım ve 188 bın sıralama yaptım ea da.Iyı dıyebılır mıyız?

Hayır ayrıca her Anadolu lisesi nitelikli değildir Galatasaray Kabataş çağoğlu vs bu liseler nitelikli lise. Mezun olman gereken yaşta sıralama lise derdi ediniyorsun yuhh ne takıntılısın. Sonucun çok ama çoooook kötü berbat

50m bininci ne olabiliyo mesela?

50b girince daha iyi üniversiteler kabul eder merve hanım
Tabi meslek farklılıkları da var
Gülecek ne var anlamadım
Geçen sene sayısında 20b giren kız açıkta kaldı tekrar hazırlanıyor
İyi üniversite meslek olarak daha iyi olur
Örnegin iyi bir üniversitede okuyan biri ile
Kötü bir üniversite okuyan sadece 4 yıl okur ondan sonra günün sonunda aynı maaşı almazlar...

Yahu mesajıma niye gülüyorsunuz 🤣 anlamıyorum bari aydınlatın be :)
Aşkım 32binle ben bi bok olamadım kocam 7binle polis oldu 💀 mezuiyet tarihimiz 2013 o yıllardan sonra her şey daha da korkunç oldu. Iyi üniversite hangileri mesela 50binle alıyo? Hangi bölüme alıyo? Gerçekten bilmiyorum soruyorum.

Aşkım 32binle ben bi bok olamadım kocam 7binle polis oldu 💀 mezuiyet tarihimiz 2013 o yıllardan sonra her şey daha da korkunç oldu. Iyi üniversite hangileri mesela 50binle alıyo? Hangi bölüme alıyo? Gerçekten bilmiyorum soruyorum.

Bazıları var çok geri üniversiteler isim olarak yks girmediğim için bilmiyorum araştırmadım bu sene kazanırsam inşallah 😶 ama ablam 30 tane üniversite yazdı sıralaması o kadar kötü olmasına rağmen 300b
Bazı üniversitrler var 1m bile alıyorlar girmek istemedi
Ne kadar sıralama kötü olursa o kadar üniversite de kötü oluyor
Ben 2013 zamanını bilmiyorum 😅
Şuan herkes gittiği üniversitenin
Sadece sıralamasına bakıyor
50b ea dan hukuk geliyor
30 dan fazla üni yazar

Bu arada 32 bin çok iyi ya nasil bu kadar iyi yaptın 🧚‍♀️
Benim çevredekilerin çogunluk dershaneye gidiyor
İşin komik tarafı çogunluk 700b yapıyor ve bazılarına 2 senelik bile gelmiyor
😑😐 sıra bende kafayı yiyeceğim

Bu arada 32 bin çok iyi ya nasil bu kadar iyi yaptın 🧚‍♀️
Benim çevredekilerin çogunluk dershaneye gidiyor
İşin komik tarafı çogunluk 700b yapıyor ve bazılarına 2 senelik bile gelmiyor
😑😐 sıra bende kafayı yiyeceğim
KImse okumasın istiyorum ben artık. Mesleki eğitimin kıymeti arttırılsın istiyorum.

KImse okumasın istiyorum ben artık. Mesleki eğitimin kıymeti arttırılsın istiyorum.

Okumasın değilde Bence eğitimden torpi çıksa değeri kat ve kar artar kıymeti çok olur
Malesef aileler çocuklarına bile para ile okutuyor
Bugün torpil ve paralı üniversite okuyan insanlar çıksa eminim değeri kat ve kat artar

Okumasın değilde Bence eğitimden torpi çıksa değeri kat ve kar artar kıymeti çok olur
Malesef aileler çocuklarına bile para ile okutuyor
Bugün torpil ve paralı üniversite okuyan insanlar çıksa eminim değeri kat ve kat artar
Bence sen hazırlanma sınava. Cümle kuramıyorsun.

Sayısalda olsa iyi derdim ama eşit ağırlıkta maalesef iyi bir sıralama değil. Sayısalda en kötü hemşire ebe olursun onda da atamalar iyi ama eşit ağırlıkta mezun olduktan sonra uğraştırıcı bölümler gelir. Açıkta kalma ihtimalin var.

Bazıları var çok geri üniversiteler isim olarak yks girmediğim için bilmiyorum araştırmadım bu sene kazanırsam inşallah 😶 ama ablam 30 tane üniversite yazdı sıralaması o kadar kötü olmasına rağmen 300b
Bazı üniversitrler var 1m bile alıyorlar girmek istemedi
Ne kadar sıralama kötü olursa o kadar üniversite de kötü oluyor
Ben 2013 zamanını bilmiyorum 😅
Şuan herkes gittiği üniversitenin
Sadece sıralamasına bakıyor
50b ea dan hukuk geliyor
30 dan fazla üni yazar
Buna üniversite okumak için okumak deniyor. Boş yere vakit kaybı

Buna üniversite okumak için okumak deniyor. Boş yere vakit kaybı

Bu boşa okumak dediğiniz bölümler
Uluslararası ilişkiler işletme
Siyaset bilimi kamu yönetimi gibi daha binlerce bölüm var ve 300b sıralama ile alıyor
Sıralaması geri ve bunları okuyup bir çok şey başaran insanlar var bu size bağlı

Bu boşa okumak dediğiniz bölümler
Uluslararası ilişkiler işletme
Siyaset bilimi kamu yönetimi gibi daha binlerce bölüm var ve 300b sıralama ile alıyor
Sıralaması geri ve bunları okuyup bir çok şey başaran insanlar var bu size bağlı
yaşadığın ülkenin koşullarıyla alakalı çok bilgisizsin. Her yer o yüzden işsiz dolu. 300 bin sıralamalı yeri okusan ne okumasan ne? Güç bela ya atanacaksın ya asgari ücretle iş bulacaksın. Arada milyonda bir biri çıkacak da üst düzey olacak. Kimmiş o birçok şey başaran insanlar? 30 sene önce mezun olduysa bugüne kadar başardı tabi. Günümüzde oku onları sonra gel başar bakalım.

Şu egonuz ne kadar fazla. İnsan olduğumuzu unutmayın.
Hızlı hızlı yazıyorum yazdığım cümleyi ya klavye yüzünden farklı algılıyor ya da hızlı yazdığım için yanlış çıkıyor.
Realistim. Ben bir mevki sahibi olsaydım da seni küçükseseydim haklı olabilirdin. Bak durum değerlendirmeni yapamıyorsun. Ego ile asla alakası yok.

Back
X