aslında biz de o kadar alıştık ki, mesela söyleneni anlayabilen, yada tuhaf davranmayan biri geldiği zaman bi sevindirik oluyorum ben
gerçekten sabır işi, leb demeden leblebiyi anlamasın. ben ona çorumu anlatayım yeter ki anlasın.. yeter ki boş boş bakmasın, tuhaf şeyler yapmasın..
bide bazıları o kadar kötü kokuyolar ki, oda ayrı bir durum. inan 50 cm yakınıma kadar girip nefeslerini yüzüme üfleyerek konuşmaya çalışıyolar.. yav kardeşim anlarım, sıcaktır.. anlarım, koşturmuşsundur. anlarım soğan yemişsindir. anlarım zift gibi sigara içmişindir.. anlarım hepsini ama en azından günde bir kere koltuk altını elini yüzünü yıka, git beş liraya bi deodorant al sık. ne olur yaa. yada ağzın katran bağladıysa, o kadar rezil kokuyosan hiç değilse bi naneli sakız at ağzına ne olursun yaa.
yani kendi kokularından damı rahatsız olmuyolar anlayamıyorum. benim kafam almıyor. çünkü o kadar önemserim ki ben, aman insanları kokumla rahatsız etmeyim diye. herşeyden önce kendin için önemli bu yaa
aptal nedir ya Allah aşkına.. insanlar günlük hayatlarında nelerle boğuşuyolar, nasıl mücadele veriolar kimbilir... kimse sizle dalga geçmek için annemin mi benim die sormuo ki... benim de kızım hastalandığın da akşama kadar aç yorgun bi şekilde ordan oraya koşturduk.. en son yine bi işlem yaptırmamız gerektiğin de, kız nfus cüzdanınızı alabilir miyim dediğin de ben kızımın aşı kartını uzatmıştım.. ya olabilir.. insanlık hali..
Abartmayın yaa kızcağız azcık dertleşmek istemiş bunalmış ne var bunda?
Siz de sizi yoran şeylere gıcık oluyorsunuz fekat gelip yazmıosunuz gelmiş yazmış çok iyi bence :)
Malesef yaşlılara saygım sonsuz anlamasalar bile yerim onları ben ilgilenmeyi seviyorum ama gençler üzgünüm yani gençsin yani 20 yaşında ne dalgınlığı ??? olayın nedir? normal değil bu gitsin tedavi olsun.
Siz de sizi yoran şeylere gıcık oluyorsunuz fekat gelip yazmıosunuz gelmiş yazmış çok iyi bence :)
Malesef yaşlılara saygım sonsuz anlamasalar bile yerim onları ben ilgilenmeyi seviyorum ama gençler üzgünüm yani gençsin yani 20 yaşında ne dalgınlığı ??? olayın nedir? normal değil bu gitsin tedavi olsun.
26 yaşındayım arkadaşım..
Kaç senedir çocuk yapmak için çaba sarf etmekten anam ağladı mesela.
Her günüm,her ayım zehir oldu.
Dr dr gezdim bu yaşta nasıl olmaz diye..Haliyle yoruldum,şimdi çocuğum için koşuşturuyorum anneyim!
Çocuk yetiştirirken neler düşünülür,neler takip edilir bilir misin?
Bebek yetiştirirken aynı anda bin tane şey düşündün mü?
Aynı anda aylık faturaları,evin masraflarını,mutfak erzağını,evin temizliğini,günlük bebek bakımını,yemeğini vs düşünmediysen anlamazsın!
Bunların içine gömüldüysen kafanda dalar,bünyende düşer..
Bilmeden konuşma..
Ayrıca herkes aynı fikirde olmak zorunda mı?
Sizin fikirinizle aynı düşünmek zorunda olmam için bi kural var mı?
Siz de yorum yapıp geçmişsiniz,ben böyle düşünüyorum diye sizi rahatsız ettim mi?
Herkesin fikri,zikri kendine..Sizi ilgilendirmez benim,yada benim gibi düşünenlerin yorumu.!
buyur burdan yak :) ne tedavisi arkadaşım.. ben biraz öncede yazdım.. ben sabahın 8 inden akşamın 5 ine kadar hast de ordan oraya koşturuyorum kızım için.. aklımda bi sürü soru, tedirginlik var.. kimlik yerine aşı kartı uzatıorum.. eee şimdi gidip tedavi mi olayım.. ne kadar anlayışsız bi toplum olduk biz böyle.. bende o işlemler sırasında bana yardımcı olan!!! insanların suratsızlığından şikâyetçiyim... herkes için sölemiorum.. kimisi babasının kızıyla konuşuo sanki.. tşk edersin karşılık vermez,yüzüne bile bakmaz... bişey sorarsın cvp vermez habire bekletir de bekletir... kimisine çocuk bölümü nerde die sorarsın burası danışma değil hanfendi die tersler.. ya sölesen nolur, ölür müsün... harcadığın dört kelime ile benim soruma rahatlıkla cvp verebilirdin zaten...
26 yaşındaysan cocuk için koşuşturduysan çocuk demek sorumluluk demek bunuda biliyorsun! Ev problemleriyle beraber + çocuk yükümlülüğünü arttıracağını bildiğin halde niye çocuk çocuk diye tutşuyorsun ? aaa sanane diceksin elbette beni bağlamaz ama senin bozuk psikolojinide ben çekmek zorunda değilim!
At gözlüklü çıktın sen,ve hadsiz..
Çocuk diye tutturmak ne demek?Sana ne?
Ben dert yandığımı falan düşünmüyorum,hayal mi görüyorsun?
Konu çocuk mu?Sadece çocuklu insanın hali başka olur sayın at gözlüklü..
Kafamda dalgın olur,bünyemde düşer..
Sen bu işten ekmek kazanıyorsan beni çekmek zorundasın.
Sen mesaiden arda kalan zamanda saldıracak yer arıyorsun,dişlerini çıkarmışsın ve konuyu saptırıyorsun..
Ben herşeyi idare edebilecek kapasitedeyim,sadece insani haller olabilir,bunu anlar mısın?
Fakat kaale almıyorum bundan sonra ki yazdıklarınızı,çünkü artık tuzağa düşmeme kararı aldım..
Dişlerinizi geçirecek hem yanlış kişi,hem yersiz bi yer..
Hoşçakalın.
Sen yorgun olabiliyorsun ama o danışmadaki veya soru sorduğunuz bilimum kişiler günde 100 adama aynı cevap verince milletle uğraşınca yorulmuş olmuyor ?
Gerçekten anlayış gerek !
26 yaşındaysan cocuk için koşuşturduysan çocuk demek sorumluluk demek bunuda biliyorsun! Ev problemleriyle beraber + çocuk yükümlülüğünü arttıracağını bildiğin halde niye çocuk çocuk diye tutşuyorsun ? aaa sanane diceksin elbette beni bağlamaz ama senin bozuk psikolojinide ben çekmek zorunda değilim!
Ben bilirim kendimi 23 yaşındayım elbette çocuk isterim ama o sorumluluğu hakkıyla çekinmeden bünyemi sağlığımı bozmadan tatlı bir yorgunlukla atlatabileceğim döneme denk getiririm plan proje yapmak lazım yani.
Hiçkimse hiçkimseyle aynı fikirde olmak zorunda değil ama hiçkimse hiçkimsenin cümlesini kafasına göre cımbızlayamaz!!!
Zombimi demiş evet zombi gibiler , biri bana dalgınım bir yardım edermisin dese başım üstüne birde ukala oluyorlarki sormayın gitsin!!
Aptal gibi demiş çünkü durumun dramasını trajikomikliğe dökmüş arkadaş yani karşısındaki tam bir gerizekalıda olabilir bilemeyiz ama saygımız sonsuz herzaman! o sadece bir dışa vurum.
Konu sahibini savunmuyorum ben olsam bende böyle anlatırdım. Herkes ayağını yorganına göre uzatacakki sorunlar çoğalmasın. 7 çocukla mağarada kalmışlar gibi davranılması hoş değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?