Niye böyle oldu anlamadım

Kingdom9821

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2019
558
1.706
113
23
Şimdi biliyorsunuz ki benim flört ettiğim biri var uzun süredir artık bütün forum biliyor her neyse ya ben bu çocuktan soğudum kötü bir şeyde yapmadı halbuki eskiden her dakika konuşmak isteyen ben şimdi whatsapa bile girmiyorum ki mesajlaşmamak için bir ara onunla evlenirim diye düşünüyordum iadkaidlsşdksldl her neyse bunu söylerken kendimi kınıyorum çok yakışıklı ve tatlı bir çocuk ama ben sıkıldım ya eski tadı alamıyorum nasıl konuşmayı kesicem onu da bilmiyorum geçer mi bir süre sonra acaba yaşımdan dolayı mı bu duygu karmaşası

Son düzenleme:
Soğudun insana bir daha ısınamazsın, bir de gülerek anlatıyorsun en kısa zamanda çocuğa ayrılmak istediğini söyleyip ayrıl. Daha fazla umutlandırma çocuğu, yazık. Sen, senden soğuyan biriyle ilişkini sürdürmek ister miydin? Hayır. O yüzden ne yapman gerektiği belli.

Of bilmiyorum artık konuşmak istemiyorum sıkıldım yani sıkıcı geliyor onla vakit geçirmek

Biraz ayrı kalmak istediğinizi söyleyin, o süreçte onu özlerseniz geçici bir sıkılma olduğunu anlarsınız. Yada huyları filan size göre değilse bence hemen konuşarak bitirmelisiniz ilişkiyi.

Soğudun insana bir daha ısınamazsın, bir de gülerek anlatıyorsun en kısa zamanda çocuğa ayrılmak istediğini söyleyip ayrıl. Daha fazla umutlandırma çocuğu, yazık. Sen, senden soğuyan biriyle ilişkini sürdürmek ister miydin? Hayır. O yüzden ne yapman gerektiği belli.
Ama nasıl açıklıcam ki ne diye konuşmayı kesmek istediğimi söylicem

Ama nasıl açıklıcam ki ne diye konuşmayı kesmek istediğimi söylicem
Aynı bize söylediğini söyleyebilirsin. Her zaman dürüst ol hayatında, emin ol kazanan sen olursun. “ bir süredir konuşuyoruz, bana iyi geldiğini düşünüyordum ama bunun arkadaşlık boyutu dışına çıkamadığını farkettim. Sana bir şeyler hissetmeyi çok isterdim ama olmuyor kalben yakınlık hissedemiyorum. Beni anla lütfen, bu şekilde devam etmek ikimizede haksızlık “ diyebilirsin.

Şu kitap yolladığın çocuk değil mi bu?
Seninle ilgili hislerim azaldı ne seni ne kendimi üzmek istemiyorum zamanını çalmak da istemiyorum de daha da yazma

Of bilmiyorum artık konuşmak istemiyorum sıkıldım yani sıkıcı geliyor onla vakit geçirmek
Konuşma o zaman sanki konuşmak için ölen var. Vallahi anlamıyorum böyle insanları. Bir de nasıl kesicem konuşmayı diyorsun dümdüz keseceksin işte sebebini söyleyerek. Hem insanların vaktini çalıyorsunuz hem de safa yatıyorsunuz

Back
X