Niye böyle oluyor.

yarimelma

ASK nerde BEN orada
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
2.440
2
66
Avusturya
Arkadaslar bugün is icin prova calismasina gitmistim ve bir an böyle nasil desen sanki beynim bulandi ve o an dedim ben nerdeyim,ne yapiyorum burada ve etrafimdaki insanlarida o an sorguladim icimden
yani dedim ne konusuyiorlar bunlar,ve kendimede ayni anda diyorum kendine gel..

bu bana bundan öncede hayatimda birkackez olmustu.

ve korkuttu beni bu durum.taniyaniniz var mi bu durumu?:26:

Yani hani burda olmamalıyım gibi bişey mi yoksa gerçekten aklın mı gitti bi an

canımmmmmm

bulunduğun stresli durumla ilgili canım banada oluyo aradaaa ruhum sanki bedenimden çıkıyooo gezinip geri giriyoo tamamen stresle alakalı korkama biz varız yanındaaa
tekerleme gibi oldu

Anlık birşey,,bana da oluyor,,aklımımı kacırdım diyorum kendime:)ama hemen geri yüklemekorkma olagan bişey

banada bazen yaşadıgım şeyleri daha önce yaşamışım hisii oluyor içimden ben böylee bi olay yada gün yaşamıştım diyorum ama nezamn a dair fikrim olmuyor anlamıyorum

böyle durumları sık yaşıyorsan panik atak belirtileri taşıyor olabilirsin ya da anksiyete . psikiyatr daha doğru şekilde tanı koyacaktır. kafanı rahatlatmanda fayda var.

ya bana da oluyo biliyomusun bu durum hele de ikindi vakti uyuduysam falan ay diyorum bu kadın benim annem mi ben kimim falan uf ya:26:

Yani hani burda olmamalıyım gibi bişey mi yoksa gerçekten aklın mı gitti bi an

Ya o an nasil desem böyle etrafinda konusuyorlar ve hareket ediyorlar ama sen birden sanki donuyorsun ama ayni anda bayilacaksin gibi ama degil,ve cok tuhaf bir duygu.

diyorsun ne isim var ya burada neler oldugunu sorguluyorsun o an o ortamda,ama bir yandanda kendindesin aslinda ve diyorsun aman ortamdan ayrilma ruhen,kendine gel fark etmesin kimse bir tuhaflik oldugunu sende.

Hmm anladım bende de bazen şey oluyo arabada gidiyorum, normalde o yolu sürekli babamla giderim, hergün gidip geldiğim yol yani, ama o sefer başkası kullanıyo arabayı, bi an sanki yanımda babam varmış gibi oluyo ama gerçekten yani, sonra aklımı yerine getirmeye çalışıyorum falan başım da dönüyo bi an.

Demekki herkeste değişik değişik şeyler oluyo, ilginç.

Evet ya cok ilginc,ben diyorum ya o an korkuyorum,diyorum sen normal misin ne oluyor sana.

ya bana da oluyo biliyomusun bu durum hele de ikindi vakti uyuduysam falan ay diyorum bu kadın benim annem mi ben kimim falan uf ya:26:

şekerim peygamber efendimizin (S.A.S)
hadisi var“İkindiden sonra, uyuyup da aklını kaybeden kimse, yalnız kendini kınasın''

o vakitte uyumak iyi değil yapmamaya çalış canım

şekerim peygamber efendimizin (S.A.S)
hadisi var“İkindiden sonra, uyuyup da aklını kaybeden kimse, yalnız kendini kınasın''

o vakitte uyumak iyi değil yapmamaya çalış canım

Evet yaa o saatte uyumak iğrenç bir şey:18:
Ben bir ara lisedeyken çok yoruluyordum okuldan gelince uyuyakalıyordum.. Annem uyandırdığında bu kadın kim? ben nerdeyim? burası neresi? gibi sorular beynimin içinde dönüyor.. Sanki zaman ilerliyor ama ben donmuşum gibi..
Annem bir keresinde delirmiş gibi bakıyorsun demişti ben de o anda hissettiğim şeyleri anlatmıştım annem bir daha o saatte uyursam beni uyandırdığında 'benim ben annen' diyordu

:18::18:

Bi an olup geçen bişeyse çok da takılacak bişey değil gibi ama tatlım. Sık sık mı oluyor?

Bana da böyle bir şey oluyor arada. Kendi ismim bile yabancı geliyor kulağıma, bir an nerede olduğumu unutuyorum, kısa bir bilinçsizlik gibi. Aşırı yüklemeden beyin uyarı veriyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…