modern hayatın insanlara etkilerinden biri... okudukça, bildikçe, gördükçe ve çalıştıkça böyle durumlarla zaman zaman karşılaşabiliyoruz. yazılanlar bana 'yabancılaşma' kavramını hatırlattı. şehir hayatının günlük yoğunluğu ve karmaşası kişileri kendisine ya da topluma yabancılaştırabiliyor arkadaşım ve metropol insanlarının çoğu bazen böyle hissedebiliyor. fark etmen de güzel bişey. :126:
Bu durum normal mi bilmiyorum ama yalnız değilsiniz..Ben de arada o psikolojiye bürünürüm..
Üniversitede iken başlamıştı ilk..Dersin ortasında bi hocaya bakıyorum bır etrafıma..Niye burdayım..Bu sacmalıklar ne..biz niye burda toplandık..ailemden kilometrelerceuzaktayım..ne için kim için gibi..Okul bitti evdeyken de aynısı olurdu işte iken de..çığlık atıp kaçasım geliyor bazen..
evet sanki beyin durmus gibi de oluyor ama ayni anda da bulanik ve uyusmus gibi
renaknasyonmukii acabaa çok fazla ğündelik hayatında oluyosa bi danış doktora bakalım
galiba gercekten cok düsünmekten mi oluyor nedir
olabilir kafaya çok takmaa rahat oll
ozamndaa öylee kafan bulanırr iştee bi danışmana gitmeyide unutma arkdaşım
Bir arkadas burada yazmisti Anksiyete olabilirmis diye,bakti google da,yersizce korku vs piskolojik cöküntülerden kaynaklanabiliyormus.
evet korkularim cok,evelenip ayrilmak ve cok düsünüp stresslere girmek!!
kendimi yeyip bitirmem.
ben yazmıştım canım. bana da çok oluyordu. doktor kendini rahat bırak biraz dedi. ben de nerde o rahatlık. tabii ilaç yazdı , hem destek hem ilaç alınmalıymış.
yoruldum artik.
cok yorgunum hayatimdan
yaşam motivasyonunu da düşürüyor insanın. bana kalırsa bir psikiyatrla görüş , bu süreci yalnız atlatma. ben şimdilerde ilacımı azalttım, azaltması da kolay oluyor. yeter ki hayat çok üstüne geldiğinde bunu artıya çevir ve zamanında azaltmaya başla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?