Hayir...başta istemediler ama şimdi iyi diyorlar eşim asla bi saygisizlik yapmaz...bunla alakali değil yani...abimlerin evine de hiç gitmiyo yani sadece bana karşi böyle değil...Annenizle eşiniz anlaşamıyormu?
Annemi çok severim çok çekti zamanindaBazı anneler çok bencil.
Annemi çok severim çok fedekarlik yapti bizim için....sürekli evinde olmak istiyor bi yere gitmek istemiyor...çocuklarini çok sevdiğini biliyorum sevgisinden asla şüphem yok..herkesin mizacı farklıdır sanırım anneniz alışılmış anne içgüdülerine sahip değil
kendinizi üzmemeye çalışın o olmasada bir şekilde herşey yoluna girer
Ewet karakteri böyle ama bende böyle olmasini istemiyorum en basitinden eşime bile ne diyeceğimi bilmiyorum...kimse karakteri böyle demez niye ilgilenmiyo bi şey mi var diye yadirganir yani..Karakteri mi böyle acaba yengenlere de aynısını yaptığına göre?
Orası öyle de ne yapabilirsin ki? Sonuçta oda farkındadır bu konuşulanların ama değişen bir şey yok demene göreEwet karakteri böyle ama bende böyle olmasini istemiyorum en basitinden eşime bile ne diyeceğimi bilmiyorum...kimse karakteri böyle demez niye ilgilenmiyo bi şey mi var diye yadirganir yani..
Kırmak da istemiyorum annemi...5 kardeşiz..ewet var..1 ay önce de yengem doğum yapti onda da hastaneye gitti bi gün öncesinde kalmadi ve 5.gün de evine döndü yani hepimize böyle...yengem akraba hadi diyor ben akrabayim senin eşin yabanci millet ne der diyo...annem çocuğuma bi kiyafet dahi almadi almasinda değilim hani bebek çeyizini kizin annesi yapar ya millet soruyor ne diycem annen ne aldi ne yapti diyecekler..Allah yardımcınız olsun.
Fakat ben anlayamadım annenizin böyle davranmasını.
Sordunuz mu kendisine neden böyle davrandığını?
Kaç kardeşsiniz? Annenizin başka torunu var mı?
Bi de şu millet ne der o ne der bu ne der kafasından çıkın.. eziyet ediyosunuz kendinize..Kırmak da istemiyorum annemi...5 kardeşiz..ewet var..1 ay önce de yengem doğum yapti onda da hastaneye gitti bi gün öncesinde kalmadi ve 5.gün de evine döndü yani hepimize böyle...yengem akraba hadi diyor ben akrabayim senin eşin yabanci millet ne der diyo...annem çocuğuma bi kiyafet dahi almadi almasinda değilim hani bebek çeyizini kizin annesi yapar ya millet soruyor ne diycem annen ne aldi ne yapti diyecekler..
Kırmak da istemiyorum annemi...5 kardeşiz..ewet var..1 ay önce de yengem doğum yapti onda da hastaneye gitti bi gün öncesinde kalmadi ve 5.gün de evine döndü yani hepimize böyle...yengem akraba hadi diyor ben akrabayim senin eşin yabanci millet ne der diyo...annem çocuğuma bi kiyafet dahi almadi almasinda değilim hani bebek çeyizini kizin annesi yapar ya millet soruyor ne diycem annen ne aldi ne yapti diyecekler..
İşte söyleniyor ki ben adetlerden pek anlamam öyleymiş işte...bende annemin bi şey yapmasina izin vermem zaten sadece teklif etsin istiyorum ben alirim derim sorun bu ben hayatta bi şey aldirmam zaten sadece ben çocuğa bi yatak yap dedim yün al yapayim dedi tamam dedim sonuç olarak onu da yapmadi..yengem kendi çocuğuna yapip kullanmadiğini benim beşiğe göre yapti..Bi de şu millet ne der o ne der bu ne der kafasından çıkın.. eziyet ediyosunuz kendinize..
Kv dem utanmadan çocuğunun odasını annen yapmalı diye bikaç defa söyledi.. bende çok sinirlendim biz bu çocuğu annemlere güvenip de yapmadık sizden de bi şey istemiyoruz zaten demiştim.. ki beşiğini annemler aldı istemediğim halde.. inadına hiçbi şey yaptırmadım aileme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?