Niye böyle ?

Çok uzun ve karışık yazmışsın buna rağmen okudum ama okurken sıkıldım her zman böyleysen etrafında ki insanlar da sıkılır
Senin sorunun insanlara haddinden fazla değer vererek yanında tutmaya çalışmak bu kadar çabalama arkadaş edinmek için hedeflerin olsun madem ünv okuyorsun geleceğine dair planlar kur kendine

Çok uzun ve karışık yazmışsın buna rağmen okudum ama okurken sıkıldım her zman böyleysen etrafında ki insanlar da sıkılır
Senin sorunun insanlara haddinden fazla değer vererek yanında tutmaya çalışmak bu kadar çabalama arkadaş edinmek için hedeflerin olsun madem ünv okuyorsun geleceğine dair planlar kur kendine
ya evet biraz uzun yazdim anlatacak kimsem yok ne yazik ki bende farketttim ki insanlari farketmeden sıkıyorum sanirim ve uzaklastiklarini gorunce kendimi yiyorum.Uzuluyorum.Cok dogru dediniz.Yanimda tutmaya calisiyorum ama bu yalnizlik korkusundan degil.Kendime yukleniyorum cunku duyorum ki ben heralde cok bunaltiyorum insanlar uzaklasiyor diye :KK43: Aslinda her zamanda oyle degilim dertlerimden cok bahsetmeyi sevmiyorum.Sadece cok ama cok sikintili bir surecime denk geldi.E haliyle surekli onlarda yanimda olunca belli etmemek kacinilmaz oldu.Tabi sonrasinda pisman oldum ne diye anlattim ki sikintilarimi kendi icimde yasasaydim diye.

evet,basarili olduguma uzuldugum bile oluyor bazen cunku istesemde okulda kuramiyorum bende arkadaslik.Cikari icin mi kuruyor ne icin kuruyor anlayamiylrum bazen ama iste yani bu bahsettigim kisilerle takilmasam hic olmaz heralde hep tek gezicektim.Bu da iyice psikolojimi bozardi.. iyi ki 2 yillik da hemen bitti.
Acikcasi mutlu oldum senin adina bende bitirdim cok sukur ki . basarili insanlarda bu tip sorunlar genelde olabiliyor. :KK64:

e
Acikcasi mutlu oldum senin adina bende bitirdim cok sukur ki . basarili insanlarda bu tip sorunlar genelde olabiliyor. :KK64:
tesekkur ederim:) valla sorun haline geldi artik .Ilerki kariyer hayatimi dusununce acaba yine de basarili olursam boyle dislanir miyim diye cok korkuyorum.Daha onumde uzun bir yol var cunku

Çok sıkıcısın inan okurken sıkıldım senden.Arkadaşın olmak çok zor valla haklı x ve y.Biraz rahat bırak insanları,sana hayatlarının her detayını bildirmek durumunda değiller,arkadaşlık bu değil

Çok sıkıcısın inan okurken sıkıldım senden.Arkadaşın olmak çok zor valla haklı x ve y.Biraz rahat bırak insanları,sana hayatlarının her detayını bildirmek durumunda değiller,arkadaşlık bu değil
olabilir sıkıci da olabilirim :) keske yazdiklarim arasinda sıkıcıligimdan cok yasadiklarimdan oturu sıkıcı oldugumu ve bu durumdan sikayetci oldugumu anlasaydiniz.Olsun yine de tesekkur ederim:)

Back
X