Sevmek sevilmek tabi ki güzel ama bir ilişkin olduğunda herşey dört dörtlük olmuyor. Fikriniz çok hoş evliliği kendi ayakları üstünde durmayı başardığınız zaman istemek.
Doğru insan doğru zamanda çıksın karşına inşallah
Aslında kötü değil, karşılıklı konuşulur arkadaşlık edilir ama çevremden gördüğüm kadarıyla biz kızlar ne kadar arkadaşça düşünürsek düşünelim erkeklerin kafasında bu iş birazcık daha nasıl diyeyim cinselliğe kayıyor sanki..Kendine ve cevrene zarar vermedikten sonra flortun ne gibi bir zarari olabilir ki?insanin yaninda birinin olmasi kotu mu? Guzel guzel konusulur bakisilir gezilir tozulur sohbet fikir alisverisi yapilir ne guzel
Evlilik şans ve göz açıklığı demektir benim gözümde. İnsan sevince kötü tarafları görmek istemiyor ama bi süre sonra o kötü taraflar insana batıyor.o yüzden kör kütük aşık olup mantığı devre dışı bırakmamak gerek. Ben seni mantıklı buldum mantığından uzaklaşma. Ve aynı eve girmeden tam olarak tanıyamıyorsun karşındaki insanı burda da şans faktörü devreye giriyor bana göre.Ablacım desem yanlış olmaz değil miBiliyorum arkadaşlarımdan hiç dört dörtlük olmuyor ve arkadaşlarımın çoğu mutsuz ablacım.. Evlilik çok ağır bir sorumluluk ben böyle ince eleyip sık dokuyup evlensem ama karşımdaki sorumluluğunu bilmeyen öylesine evlenen biri çıkarsa bu korkutucu, flört değil ki bu ayrıldım diyince ayrılasın.. Hele bi de çocuk varsa..
O mevzu sana bagli canimAslında kötü değil, karşılıklı konuşulur arkadaşlık edilir ama çevremden gördüğüm kadarıyla biz kızlar ne kadar arkadaşça düşünürsek düşünelim erkeklerin kafasında bu iş birazcık daha nasıl diyeyim cinselliğe kayıyor sanki..
İşte buna katılıyorum Flörtö o yüzden bende sıcak bakıyorum evleniceğin adamı tanıman gerek nişanlılık süresi de uzun olmalı ki birbirnizi tanıyabilinFlört emeden nasıl evleneceksin peki ben burayı çözemedim.
Tanımadığın, etmediğin fikirlerini bilmediğin, elini 1 kere tutmadığın, aşık olmadığın biriyle 2. veya 3. görüşte aynı yatağa gireceksin farkında mısın?
Flört günah ama, 3 kez gördüğün biriyle aynı yatağa girmek murdarlık değil???
Garip bir kafa gerçekten.
Flört emeden nasıl evleneceksin peki ben burayı çözemedim.
Tanımadığın, etmediğin fikirlerini bilmediğin, elini 1 kere tutmadığın, aşık olmadığın biriyle 2. veya 3. görüşte aynı yatağa gireceksin farkında mısın?
Şimdi beni taşlayacaklar ama aynı yatağa girmeden evlenilir mi? Ya adamda bir problem varsa ya tenler uyuşmazsa? Ben deneme sürümünden önce evlenmeye de karşıyım..Flört emeden nasıl evleneceksin peki ben burayı çözemedim.
Niye taşlayalım ki bu da senin görüşün :) Görüşün her halinin taşlanmasına hayırŞimdi beni taşlayacaklar ama aynı yatağa girmeden evlenilir mi? Ya adamda bir problem varsa ya tenler uyuşmazsa? Ben deneme sürümünden önce evlenmeye de karşıyım..
Ben zaten flörte de yalnızca 3 kez gördüğüm biriyle evlenmeye de karşıyım işte onu anlatmaya çalışıyorum. Ben duygusal olarak kendimi iyi hissetmek için flört etsem karşımdaki erkek de cinsel dürtülerini doyurmak için benimle flört edecek. Kadın erkek ilişkilerinde hep kadınlar duygusal düşünürken erkekler aşık da olsa bazı dürtüleri mutlaka oluyor bu bilimsel bir şey...
Evlendiğim insanın fikirlerini bilmek, nasıl biri olduğunu bilmek isterim. Görücü usulü hemen iki dakikada evlenecek birisi değilim ben. İnancım da tanımadığın insanla hemen evlen yatağa gir demiyor zaten.
Şimdi beni taşlayacaklar ama aynı yatağa girmeden evlenilir mi? Ya adamda bir problem varsa ya tenler uyuşmazsa? Ben deneme sürümünden önce evlenmeye de karşıyım..
Bakın, insanları cinsiyete göre kategorilemek doğru değil. Yazdığınız şeylerin de bilimsel hiçbir dayanağı yok.
Kadın da erkek de hem beden hem ruhtan oluşur. İki tarafın da hem ruhsal hem cinsel ihtiyaçları vardır.
Kadın cinselliğinin bastırıldığı bir toplumda yaşadığımız için kadınlar cinsel dürtülerini görmüyorlar, bastırıyorlar, yok sayıyorlar. İnkar etsen de senin de en az o adam kadar cinsel dürtülerin var. Senin de duygusalın yanında cinsel dürtülerin var, sadece erkeklerin değil.
Erkekler de homo sapiens , kadınlar da. Erkekler dürtü oriented, sürekli cinsellik peşinde koşan hayvanlar değiller, onlar da insan. Onların da duygusallığı, sevme sevilme ihtiyaçları var.
Kadın-erkek ilişkisinin yarısı evrimselse diğer yarısı toplumsal. Cinsiyet rolleri ve kadın-erkek ilişkisi desenleri çoğunlukl toplum tarafından belirleniyor. Norveç'teki kadın erkek ilişkisi burdakine benzemez mesela, ordaki erkekler de bizim erkeklerimize benzemez. Burda cinsel açlık tavan olduğu için erkeklerin çoğu aklı şeyinde yaşıyor, yazdıkların tüm insan türüne ithaf edilecek şeyler değil ve tekrar söylüyorum evrimsel, türsel veya biyoloijk bir dayanağı yok, sadece kültürsel ve sosyolojik dayanağı olabilir.
Bu yazdıklarım 1 kere bile flört edip bir erkeği tanımadığın için anlamlı bulmayabilirsin. Yine de bir düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?