Niye böyleyim ben kendimle çelişiyorum :(

Ama denemeden bilemezsin ki. tanimadigin bir herif hakkinda bu kadar onyargiya sahip olmak iyi degil bence. Bir bakar flort edersin, abazaysa kacarsin :)

Ama denemeden bilemezsin ki. tanimadigin bir herif hakkinda bu kadar onyargiya sahip olmak iyi degil bence. Bir bakar flort edersin, abazaysa kacarsin :)
Ahaha tüm erkek cinsini böyle tecavüzcü sapık her an bir kadını kötü düşürsem diye düşünen bir mahluk olarak görmüyorum Temkinliyim diyelim önyargıdan ziyade, bi' de flörtte her iki tarafın kendini olmadığından iyi göstermeye çalıştığını arkadaşlarımdan biliyorum. Flörtte insanı iyi tanıyabiliyor muyuz acaba, bu konuda ne dersiniz gerçekten bilmediğim için soruyorum

Şöyle diyeyim herkes tavlamak istediği kişiye ilk başta kendini olduğundan iyi göstermeye çalışıyor zaten :) Muhtemelen sen de yapıcaksın :)

Zaman geçince ne mal anlıyorsun , huyunu suyunu tanıyorsun işte.

İslam dininde günaha yaklaşmayın der
Bir de kişi arkadaşının dini üzeredir
Sen burada tanıyıp bilmediğin insanlara akıl danışıyorsun,bu doğru mu sence
Burada dindar insan da olabilir, ateist de olabilir
Çevrende zekasına ahlakına değer verdiğin bir kadına sorsaydın daha uygun olmaz mıydı
Eğer inançlıysan dediklerime kulak ver, yok değilsen okumamış gibi davran lütfen.
Not: kimse bana yorum yazmasın, İslamda kurallar vardır, sizin hoşunuza gider gitmez, aklınıza uyar uymaz bu sizin sorununuz, kural kuraldır. Ben de buraya tartışmak için yazmıyorum,arkadaş cümlesine inançlıyım diye başladığı için yazıyorum. Özetle inançlıysan günaha yaklaşma diyorum.
Lütfennnn cvp yazmayın

Ablacım cevap yazmayın demişsin, ama özel mesaja bakabilir misin..

Canım ben de senin gibiydim rabbim şansımı 4. senemde çıkardı karşıma.. Hiç erkek arkadaşım olmadığı için hep böyle devam edecek sanırdım, tanıştık, 2 ay sonra söz yaptık, şu an 4 aydır beraberiz, arkadaşlarım şu an 5 6 senelik ilişkilerini kurtarmaya çalışıyorken bana özeniyorlar kız en doğrusunu yaptı diyorlar öğrenciyken sevgililik durumu bana da hoş gelmezdi hiç o yüzden sevdiğim hemen söz yapmak istedi, demem o ki hiç flört edeyim diye düşünme, karşına düzgün insanlar çıkar, ciddi adımlar atarsın o zaman

Normal duygular, sevilmek de bir ihtiyaç.

Ama değer yargılarına aykırı davranmak aslında insanı huzursuz eden bir şey.

Düşüncelerinizi korumanızı öneririm.

Ablacım Allah en kısa zamanda hayırlı bir evlilik ve bu yolda her daim hayırla ve inançla yürümeyi sana ve sözlüne nasib eylesin. Flört gibi bir isteğim olmadı hiç şükür, zaten tesettürlü biriyim. Ama şeytanın ve nefsin fısıldamalarından kaçamıyor insan, ama inşaAllah derslerime ve diğer işlerime vakit harcar ve bunları düşünmeye vaktim olmaz.

Sağol canım, inş gönlüne göre biri çıkar karşına

canım benim düşüncelerin aynı benim gibi maşallah diyim :) ben de yıllar yılı öyle düşündüm, ortaokul ve lisede yani. liseden sonra öyle bi adamla evlendim ki sanki hayallerimin şekil bulmuş hali :) şimdi 9 yıllık evliyim çok şükür. inan sen Allah rızasını gözetirsen O sana hayal bile edemeyeceğin güzellikleri verir.
ya bu arada bana ilk çıktığın kişiyle mi evlenicen biraz birileriyle gez toz öyle evlenirsin diyenler vardı ailemde. :) 18 yaşında üniversiteyi bırakıp evlendim şimdi çok daha iyi bi üniversitede okuyorum çok şükür Rabbim nasip etti. sen de bekle ve dua et bence. inan çooook güzel kapılar açılır sana

amaç flört etmediğin biriyle evlenmek değil, evlenmeyeceğin biriyle flört etmemek yanlış anlamışsın. yani sadece eşinin elini tutmak, gözlerine bakmak.... inan sandığından bile kolay oluyor. bak 27 yaşında 9 yıllık evliyim, eşim de daha 28 yaşında. maddi de manevi de çok mutluyuz elhamdulillah. başkalarıyla olan yaşanmışlıklar başımızı eğmiyor, kafamızı karıştırmıyor

Tartışmak için değil anlamadığım için soruyorum yanlış anlamayın.
"Evlenmeyeceğin biriyle flört etmemek" demişsiniz. İyi güzel ama flört esnasında anlaşamadığınızı fark edip ayrılma ihtimali yok mu bu durumda? O zaman da evlenmeyeceği biriyle flört etmiş olmuyor mu?

Evlenmeyeceğin biriyle flört etmek istemediğini söylüyorsun, ileride evlenmek istediğin adamla flört dönemine gireceksin ama ya evlenemezsen?

Eşim de ben de birbirimizden önce başkaları ile çıktık bizim de başımızı eğecek bir durum yok. Önce öncede kaldı. Birbirimizin öncesi diğerimizi ilgilendirmiyor. Önemli olan sonramız. Bir de eskiden başkalarını tanıdığımız için merakımız yok. Eski yaşanmışlıklar sayesinde birbirimizin kıymetini daha çok biliyoruz. Tabi herkesin doğrusu kendine.

sevmek sevilmek cok guzel seyler evet ama tek tarafli yada cikar olursa o is sikinti yaratir bendr sen gibi dusunuyorum kadinlarin calismasi bakimindan ama flort cok baska bisey bu devirde illaki her genc kiz erkek bi kalp carpintisi yasar yasamakta ister bence muhafazakarligin senin bu dusunceni etkilemis

C
Cok haklisin akillari fikirleri hep cinsellikte etkeklerin artik guvenilmiyo kimseye

Ablacım Allah evliliğinin mutluluğunzu daim etsin bebişinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :) Üniversite sıraları insanı günahlara uyma konusunda daha zorluyor çünkü her türden insan var ve kalbin bir ateist insana bile kayabiliyor Ama dediğin gibi bol bol dua edeceğim ve haramlara batmadan ilerideki ailem için sabredeceğim. çok sağol :)

Arabayi birak manavdan elma alirken bile on kere elleyip seciyoruz...Denemeden koca mi alinir yahu?

Merakımdan soruyorum markette herkes ellemiştir diye öndeki malı değil de en arkadakileri Almaya çalışıyoruz da evlilik gibi bir mevzuda da en arkadaki en dokunulmamışı almamız gerekmez mi? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…