Niye bu kadar psikopatım

esmerkuzum

hamdolsun :)
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
1.060
328
323
İyi bayramlar kızlar
Eşim dayısı ile kurbana girdi Allah kabul etsin koyde kesecekler
Koyleri 1 saat mesafe ve burdan daha serin genelde tatilden geldiğimden beri üşüyorum burda orası daha soğuktur diye düşündüm
Gitmedim sabah 14 aylik ta bı oğlum var birazda hasta olur diye düşünüp gitmedim burnu akıyor zaten
Sorun su. Ki esimin yengesi laf eder diye. Düşünüp kendimi strese sokuyorum
Bakalım aksam ne sözler gelecek
Sorunum genel. Aslında niye bu kadar önemsiyorum bosveremiyorum ya kim ne derse desin
Oğlum şifayı iyice kapsa onlar mı bakacak sanki Ufff ne biliyim ya sınır oldum ...

boşver ya üzüldüğün şeye bak oğlun mu kıymetli onlar mı ağzı olan konuşuyor boşversene

İyi bayramlar, sorun olduktan sonra üzülseniz daha ii değilmi.Bebeğin sağlığından önemi hiç birşey yok hayatta, 1 damla gözyaşı bile kıymetli, konuşan konuşsun bebeğim için gitmedim der koyarsınız son noktayı

Aynen oyle bebeği den önemli diil hicbisey ama kadin biraz tip
Esim de gitmemi istemedi zaten
Genelgede boyleyapiyorumbosveremiyorum ya cok gereksiz yere yıpratıyorum kendimi

Başlığı görünce aklıma bambaşka şeyler gelmişti

Bence kimin ne söyleyeceğini dert etme..Önemli olan çocuğunun sağlığı..
Ben de olsam gitmezdim..

Hiç stres yapma boşu boşuna..Çünkü gerekçen son derece yerinde..

Oyle de iste psikopat gibi düşünmeden edemiyorum onlara gore cocuğu bahane edip is ten kaçmış oluyorum
Ya bana bı formül lazım kimseyi onemsememek icin

boşver

kim ne düşünürse düşünsün, sen neyin ne olduğunu biliyorsun yaa

Oyle de iste psikopat gibi düşünmeden edemiyorum onlara gore cocuğu bahane edip is ten kaçmış oluyorum

bu arada,,,kaçtın mı işten aramızda kalıcak

olabilir neden olmasın ki? ben olsam kaçardım.
o yüzden soruyorum.

Son düzenleme:
Mutlak laf edeceklerdir, sonuçta kurban sizin ve parçalama size düşer. laf etmemelerini istiyorsanız önceden hissedarlarla konuşup soğuktur orası oğlum hasta vb artık düşünceniz neyse söylemeniz gerekirdi ki onlar sizin adınıza parçalasın.
Evet çocuğunuzdan önemli değil hiçbişey ama eğer son dakika kararıysa bu hoş olmamış.

bu arada,,,kaçtın mı işten aramızda kalıcak

olabilir neden olmasın ki? ben olsam kaçardım.
o yüzden soruyorum.

Yok ya et dogramayi uğraşmayı seviyorum ama cocuk arada sefil oluyor ister istemez ilgilenemiorsun

Zaten burun akıntısı var uzun zaman oldu atlatmadı şifayı iyice kaparsa toparlamaz tamamen duygusal yane z)

Yok ya et dogramayi uğraşmayı seviyorum ama cocuk arada sefil oluyor ister istemez ilgilenemiorsun

Zaten burun akıntısı var uzun zaman oldu atlatmadı şifayı iyice kaparsa toparlamaz tamamen duygusal yane z)

anladım canım. yapacak birşey yok olab olmuş
boşver ne düşünürse düşünler sen kendını biliyorsun nasıl olsa

Ortak lar canım ve esim gitti zaten gitsem ne kadar yardım edebilecektim acaba doğru adı geldi olurdu

Estağfurullah,psikopatlık değil de böyle anlarda eşin yanında olmak gerektiğine inanırım.Ama çocuğun için böyle bir karar aldıysan,lütfen pişman olma.Ne konuşurlarsa konuşsunlar,bir dahaki dedikoduya kadar sürer

Bu konuda Surrender gibi düşünüyorum ben de..
Sen kendini bildikten sonra kimin ne düşündüğünü önemseme..

Eğer verdiğin kararın doğruluğuna inanıyorsan ve için bu karardan dolayı rahatsa başkalarının ne söylediğini takma kafana

eşin bişey demedıkten sonra bosverrr bizde yanı benım evım kaloferlı esımın annesı gıl sobalı ve kuzey sımdı gıtsek usuyecegız eşim gelbıle demedı kendı gıttı ben yalnıızm o acıdan kotu ama kıızmhastalanırsa sdaha kotu görümcemde gelme dedı ama kv bu durumdan memnun degıl tabıkı ne derse desınn

Senin demi bebeğin var bizim de oyle Sobali ve yakmaya başlamadılar orayı cok kullanmıyorlar kapı sürekli açık olacak vs..
Benim de gel demedi hatta gelme diecekmiş alınırım diye dememiş
Sadece eve bile gitseler giderdim bişey yapamayacak olsam da ama esim sabah cok erken koyden bidon bidon su dolduracağı
Ve babasının bahçesinde var olanları toplayacağı icin gitmedim

Diyelim ki çocuğun falan yok ve orasıda sıcak bir yer...Yine de gitmek istemiyorsun,rahat edemiyorsun orada...Neden istemediğin bir yere gitmek zorunda hissediyorsun kendini...Neden sana gelmedin diye hesap soracak olan birine ''amann valla evde kalmak istedim,hiç gelesim yoktu'' diyemiyesiniz?

Gitmek istemediğin yere gitmemek en doğal hakkın...Hele ki soğuk olan ve bebeğinle gideceğin bir yerse.Ki bebeğin küçük,orada zaten sürekli onunla ilgilenmek zorundasın...Sana sorana içinden geleni söyle...Eşim bazen hadi annemlere gidelim diyor yok diyorum neden diyor ya aşkım gidesim yok gitsemde rahat edemem diyorum.Yani aslında bir neden yok sadece gitmek istemememden dolayı gitmiyorum...Gidip strese girmektense popomu kırıp otururum

Son düzenleme:

Dediğin gibiyapabilsem beceremiyorum iste rahatedemiyorum o ne der bu ne der esimi kıramiyorum bırakamıyorum
Senin yaptığın iyiymis aslında ama yapamıyorum
Mesela k.validem hac a gitti gelen. Giden eltim başka sehirde 3. 4 gun burda durdular ben cocuğu uyutup öğlen den geceye durdum
Kimi gun onu da götürdüm perişan oldu cogu zaman ilgilenmedim
Eltim garipsedi ben senin yerinde olsam yapmadım dedi ama kadını tek bırakmak icime sinmedi yane haddinden fazla dusunuyorum
Yıpranıyorum

insanların ne söylediği neden bu kadar önemli? boşverin.laf eden zaten siz gitsenizde konuşacak bişeyler bulur.ben olsam bebeğim hasta olmasada öyle bi yere götürmezdim ne gerek var yani.bebeğe uygun yerlermi oralar.zaten eşinizde gitmiş.böyle kafanıza takıp üzülmeyin millet için.değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…