- 27 Şubat 2012
- 1.060
- 328
- 323
- Konu Sahibi esmerkuzum
-
Başlığı görünce aklıma bambaşka şeyler gelmişti
Bence kimin ne söyleyeceğini dert etme..Önemli olan çocuğunun sağlığı..
Ben de olsam gitmezdim..
Hiç stres yapma boşu boşuna..Çünkü gerekçen son derece yerinde..
Oyle de iste psikopat gibi düşünmeden edemiyorum onlara gore cocuğu bahane edip is ten kaçmış oluyorum
Ya bana bı formül lazım kimseyi onemsememek icin
bu arada,,,kaçtın mı iştenaramızda kalıcak
olabilir neden olmasın ki? ben olsam kaçardım.
o yüzden soruyorum.
Yok ya et dogramayi uğraşmayı seviyorum ama cocuk arada sefil oluyor ister istemez ilgilenemiorsun
Zaten burun akıntısı var uzun zaman oldu atlatmadı şifayı iyice kaparsa toparlamaz tamamen duygusal yane z)
Mutlak laf edeceklerdir, sonuçta kurban sizin ve parçalama size düşer. laf etmemelerini istiyorsanız önceden hissedarlarla konuşup soğuktur orası oğlum hasta vb artık düşünceniz neyse söylemeniz gerekirdi ki onlar sizin adınıza parçalasın.
Evet çocuğunuzdan önemli değil hiçbişey ama eğer son dakika kararıysa bu hoş olmamış.
Estağfurullah,psikopatlık değil de böyle anlarda eşin yanında olmak gerektiğine inanırım.Ama çocuğun için böyle bir karar aldıysan,lütfen pişman olma.Ne konuşurlarsa konuşsunlar,bir dahaki dedikoduya kadar sürerİyi bayramlar kızlar
Eşim dayısı ile kurbana girdi Allah kabul etsin koyde kesecekler
Koyleri 1 saat mesafe ve burdan daha serin genelde tatilden geldiğimden beri üşüyorum burda orası daha soğuktur diye düşündüm
Gitmedim sabah 14 aylik ta bı oğlum var birazda hasta olur diye düşünüp gitmedim burnu akıyor zaten
Sorun su. Ki esimin yengesi laf eder diye. Düşünüp kendimi strese sokuyorum
Bakalım aksam ne sözler gelecek
Sorunum genel. Aslında niye bu kadar önemsiyorum bosveremiyorum ya kim ne derse desin
Oğlum şifayı iyice kapsa onlar mı bakacak sanki Ufff ne biliyim ya sınır oldum ...
Oyle de iste psikopat gibi düşünmeden edemiyorum onlara gore cocuğu bahane edip is ten kaçmış oluyorum
Ya bana bı formül lazım kimseyi onemsememek icin
eşin bişey demedıkten sonra bosverrr bizde yanı benım evım kaloferlı esımın annesı gıl sobalı ve kuzey sımdı gıtsek usuyecegız eşim gelbıle demedı kendı gıttı ben yalnıızm o acıdan kotu ama kıızmhastalanırsa sdaha kotu görümcemde gelme dedı ama kv bu durumdan memnun degıl tabıkı ne derse desınnİyi bayramlar kızlar
Eşim dayısı ile kurbana girdi Allah kabul etsin koyde kesecekler
Koyleri 1 saat mesafe ve burdan daha serin genelde tatilden geldiğimden beri üşüyorum burda orası daha soğuktur diye düşündüm
Gitmedim sabah 14 aylik ta bı oğlum var birazda hasta olur diye düşünüp gitmedim burnu akıyor zaten
Sorun su. Ki esimin yengesi laf eder diye. Düşünüp kendimi strese sokuyorum
Bakalım aksam ne sözler gelecek
Sorunum genel. Aslında niye bu kadar önemsiyorum bosveremiyorum ya kim ne derse desin
Oğlum şifayı iyice kapsa onlar mı bakacak sanki Ufff ne biliyim ya sınır oldum ...
eşin bişey demedıkten sonra bosverrr bizde yanı benım evım kaloferlı esımın annesı gıl sobalı ve kuzey sımdı gıtsek usuyecegız eşim gelbıle demedı kendı gıttı ben yalnıızm o acıdan kotu ama kıızmhastalanırsa sdaha kotu görümcemde gelme dedı ama kv bu durumdan memnun degıl tabıkı ne derse desınn
Diyelim ki çocuğun falan yok ve orasıda sıcak bir yer...Yine de gitmek istemiyorsun,rahat edemiyorsun orada...Neden istemediğin bir yere gitmek zorunda hissediyorsun kendini...Neden sana gelmedin diye hesap soracak olan birine ''amann valla evde kalmak istedim,hiç gelesim yoktu'' diyemiyesiniz?
Gitmek istemediğin yere gitmemek en doğal hakkın...Hele ki soğuk olan ve bebeğinle gideceğin bir yerse.Ki bebeğin küçük,orada zaten sürekli onunla ilgilenmek zorundasın...Sana sorana içinden geleni söyle...Eşim bazen hadi annemlere gidelim diyor yok diyorum neden diyor ya aşkım gidesim yok gitsemde rahat edemem diyorum.Yani aslında bir neden yok sadece gitmek istemememden dolayı gitmiyorum...Gidip strese girmektense popomu kırıp otururum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?