- 29 Ocak 2024
- 981
- 42
- 18
- 24
- Konu Sahibi Menekse2000
Anannem çok zor bir kadın hiçbir şeyden memnun olmuyor devamlı şikayet devamlı yakınma isyan hep daha fazlasında gözü var hep şikayetçi ve artık bir zaman sonra yoruyor insanı çok yoruyor hemde. Hep peşinde bir kukla arıyor onu getirin bunu getirin tamam tabiki de yapacağız görevimiz de hem yapıp hem laf söylemesi devamlı söylenmesi artık böyle kendimi zor tutuyorum kavga etmemek için. Kızı kaç yaşına gelmiş devamlı onun peşinde ne isterse yapıyor hep omu memnun etmeye çalışıyor oğlu bir bardak su vermeye aciz ama ne hikmetse onun doldurusuna geliyor devamlı o ne derse onu yapıyor onu biliyor. Oğlu gelip her şeyimizi ona anlatıp dolduruyor onu hatta babasının arkasından da hep laf yapardı kötülerdi senelerce annesine karşı nerdeyse 50 yaşına gelmiş bir adam bhnu şuan da devam ettiriyor bizi cemkiriyor annesine. Hadi beni bosver senin peşinde koşturan kim kızın kaç kusur yaşında ve evlenmemiş senin onu elinin üstünde tutman gerekirken sen onu eziyorsun diğer kızları kaç yıldır doğru düzgün kapımızı açmaz onlar bile ne kadar değerli onun gözünde. Ve teyzem bana baktı ilgilendi onun bu şekilde haksızlık görmesine tahammül edemiyorum oğluna ağzının payını vermemesine katlanamıyorum. Akşama kadar ona hizmet et ertesi gün tek bir şey söyle hepsini çöpe atar trip atar nazlanir yemek yemez. Devamlı sikayetlenmenin ne manası var hadi bana etsin ben daha gencim kaldırım o kadın kac yaşında ve hep o ilgileniyor onunla bende işlerle güçlerle ilgileniyorum tabi he ama tabi karışmıyorum teyzeme de kızıyorum çünkü ikisi de zamanımda çok üstüme gelmişlerdi yaptığım şey devamlı ananneme şikayet ederdi ananem de bana düşman olurdu bir bakardım ikisi bir olmuş bana cemkiriyor ve aralarını da böyle iyi yapan bendim bundan 3 sene öncesine kadar teyzeme köpek muamelesi yapardi ben söyleye söyleye kavga ede ede ananemmi isindirdim hasta dedim bilmem ne dedim düzeldi şuan ona karsi daha iyi