- 29 Ocak 2024
- 1.566
- 164
- 43
- 29
- Konu Sahibi CICEKLITEPE
-
İnsan çıldırır her zaman teyzem gece başında beklee kalkar ilgilenir bişey mi oldu der bende derim bu kadar yapma ona bisey olursa aklını oynatırsin Allah korusun ve biraz kendini geri çek o yüzden böyle yapıyor ama yok o kötülükten söylediğimi dusunuyor oğlu o kadar beddua eder bağırır ablasına ağzını açtırmaz biz oturur bi konuyu konuşuruz başlar bana surat yapmayaCanım benim anneannelik yüzde 90 böyle bi müessese. Nedense el üstünde tutana pek kıymet vermezler, nedendir bilinmez
Burası soru sorma platformu değil mi? Burda o kadar saçma sapan sorunlar varken buna bu yorumu mu yaptın cidden yorum yapmak için yapmışsın resmenKonu için ne yapabiliriz? 70 yaşında kadın. Konuşulup düzelecek olsaydı düzelirdi bu yaşa kadar.
Ne sordun konu içinde?Burası soru sorma platformu değil mi? Burda o kadar saçma sapan sorunlar varken buna bu yorumu mu yaptın cidden yorum yapmak için yapmışsın resmen
PekalaNe sordun konu içinde?
Bu kadın neden memnuniyetsiz?
Cevap, huyu bu.
Ne yapılabilir koca kadına?
Şehir dışına okumaya git, yalnız bir hayat kur, evlen diye sana önerilerde bulunulur.
Kadın için bir şey yapamayız.
Soru sorma platformu olmasının hakkını veriyosunuz ciddenBurası soru sorma platformu değil mi? Burda o kadar saçma sapan sorunlar varken buna bu yorumu mu yaptın cidden yorum yapmak için yapmışsın resmen
Soru sorma platformu olmasının hakkını veriyosunuz ciddenHer gün anasayfadasınız maşallah. Dün de arkadaşınızın sevgilisi arkadaşınıza yalan söyledi diye konu açmıştınız. Hani böyle bir platform var madem ben de dibine kadar kullanayım gibi bir kafa yapınız var sanırım. Hiçbir şey bulamasanız arkadaş ve arkadaş sevgilisi için konu açıyosunuz
Evet biraz öyle oldu kusura bakmayınSoru sorma platformu olmasının hakkını veriyosunuz ciddenHer gün anasayfadasınız maşallah. Dün de arkadaşınızın sevgilisi arkadaşınıza yalan söyledi diye konu açmıştınız. Hani böyle bir platform var madem ben de dibine kadar kullanayım gibi bir kafa yapınız var sanırım. Hiçbir şey bulamasanız arkadaş ve arkadaş sevgilisi için konu açıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?