Niye bu kadın bu kadar memnmiyetsiz?

Menekse2000

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2024
992
42
18
24
Anannem çok zor bir kadın hiçbir şeyden memnun olmuyor devamlı şikayet devamlı yakınma isyan hep daha fazlasında gözü var hep şikayetçi ve artık bir zaman sonra yoruyor insanı çok yoruyor hemde. Hep peşinde bir kukla arıyor onu getirin bunu getirin tamam tabiki de yapacağız görevimiz de hem yapıp hem laf söylemesi devamlı söylenmesi artık böyle kendimi zor tutuyorum kavga etmemek için. Kızı kaç yaşına gelmiş devamlı onun peşinde ne isterse yapıyor hep omu memnun etmeye çalışıyor oğlu bir bardak su vermeye aciz ama ne hikmetse onun doldurusuna geliyor devamlı o ne derse onu yapıyor onu biliyor. Oğlu gelip her şeyimizi ona anlatıp dolduruyor onu hatta babasının arkasından da hep laf yapardı kötülerdi senelerce annesine karşı nerdeyse 50 yaşına gelmiş bir adam bhnu şuan da devam ettiriyor bizi cemkiriyor annesine. Hadi beni bosver senin peşinde koşturan kim kızın kaç kusur yaşında ve evlenmemiş senin onu elinin üstünde tutman gerekirken sen onu eziyorsun diğer kızları kaç yıldır doğru düzgün kapımızı açmaz onlar bile ne kadar değerli onun gözünde. Ve teyzem bana baktı ilgilendi onun bu şekilde haksızlık görmesine tahammül edemiyorum oğluna ağzının payını vermemesine katlanamıyorum. Akşama kadar ona hizmet et ertesi gün tek bir şey söyle hepsini çöpe atar trip atar nazlanir yemek yemez. Devamlı sikayetlenmenin ne manası var hadi bana etsin ben daha gencim kaldırım o kadın kac yaşında ve hep o ilgileniyor onunla bende işlerle güçlerle ilgileniyorum tabi he ama tabi karışmıyorum teyzeme de kızıyorum çünkü ikisi de zamanımda çok üstüme gelmişlerdi yaptığım şey devamlı ananneme şikayet ederdi ananem de bana düşman olurdu bir bakardım ikisi bir olmuş bana cemkiriyor ve aralarını da böyle iyi yapan bendim bundan 3 sene öncesine kadar teyzeme köpek muamelesi yapardi ben söyleye söyleye kavga ede ede ananemmi isindirdim hasta dedim bilmem ne dedim düzeldi şuan ona karsi daha iyi

Canım benim anneannelik yüzde 90 böyle bi müessese. Nedense el üstünde tutana pek kıymet vermezler, nedendir bilinmez
İnsan çıldırır her zaman teyzem gece başında beklee kalkar ilgilenir bişey mi oldu der bende derim bu kadar yapma ona bisey olursa aklını oynatırsin Allah korusun ve biraz kendini geri çek o yüzden böyle yapıyor ama yok o kötülükten söylediğimi dusunuyor oğlu o kadar beddua eder bağırır ablasına ağzını açtırmaz biz oturur bi konuyu konuşuruz başlar bana surat yapmaya

Burası soru sorma platformu değil mi? Burda o kadar saçma sapan sorunlar varken buna bu yorumu mu yaptın cidden yorum yapmak için yapmışsın resmen
Ne sordun konu içinde?

Bu kadın neden memnuniyetsiz?

Cevap, huyu bu.

Ne yapılabilir koca kadına?

Şehir dışına okumaya git, yalnız bir hayat kur, evlen diye sana önerilerde bulunulur.

Kadın için bir şey yapamayız.

Burası soru sorma platformu değil mi? Burda o kadar saçma sapan sorunlar varken buna bu yorumu mu yaptın cidden yorum yapmak için yapmışsın resmen
Soru sorma platformu olmasının hakkını veriyosunuz cidden Her gün anasayfadasınız maşallah. Dün de arkadaşınızın sevgilisi arkadaşınıza yalan söyledi diye konu açmıştınız. Hani böyle bir platform var madem ben de dibine kadar kullanayım gibi bir kafa yapınız var sanırım. Hiçbir şey bulamasanız arkadaş ve arkadaş sevgilisi için konu açıyosunuz

Evet biraz öyle oldu kusura bakmayın

Anneannelerin geneli böyle..

Siz kendi hayatınızı kurun bırakın anneniz teyzeniz ilgilensin.

Benim anneannem de böyle. Her işini yaparım her dediğini yaparım başkaları daha iyi olur. Ben mesafe koydum. Zaten evlendim uzağa aramıyorum bile bayramda veya 2-3 ayda bir artık.
Benim başımdan kötü bir olay geçti o beni aramadı yanına gidince o durumumu sormadı artık o da benim umrumda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…