- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
Yok hic sinirli değildi. Beni resmen odadan çıkarttı hem çağırıyor hemde böyle yapıyor yaptırdığı bi is te yok yani anlamsızca çağırdı .ben mi hata ettim KESK'e bittiyse ben gideyim deseydim .bidaha ağzımı Açıpta konuşmam. Birde kendime kızıyorum nasıl bu adamdan etkilenmişim ben diye adamda nezaketin n si yok.Sinirli anina denk geldin belki de bosver
Evrak Kontrolü ama kontrol edilecek hic bir şey yoktu Saçma sapan bitseydi iste anlam veremedim zaten diğer arkadaşlar kontrol etmiş onu .koltugundan Kalkıp Kapıya doğru ilerledi ve bende kaktım yerimden koridora çıktım o öğretmenler odasına girdi ve ben ortada Öylece kalakaldım.ogretmenler odasına boştu zaten sonra irfanda nereye gitti bilmiyorumIcinizden konusuyor gibi yazmissiniz anladigim kadar yazayim..
Ne yardimi istedi? Ve beden dilinle disari cikarmasi size öyle gelmistir belki.
Insan birinden hoslaninca mantikli düsünemiyor..herseyi farkli yorumluyor..ayrintilara takiliyor
Evet biraz sohbet etmek istemiştim çünkü hoşlanıyordum ondan ne yazıkkiKaba bi davranış bence de. İş dışında sohbete başladıysanız bunu engellemek istemiş olabilir. Bundan sonra, bunu göz önüne alarak davranırsınız.
Belki ilginin farkındadır, bu yöntemle aranıza çizgi çekmiştir. Altında herşey olabilir ama ne olursa olsun ,sen yine de mesafeni koru.Evet biraz sohbet etmek istemiştim çünkü hoşlanıyordum ondan ne yazıkki
Okadar insanla zaten Kontrolü yapmiş bide beni niye çağırıyor bu anlamıyorum içeri giriyorum öğretmenler odasına Anlamsız Anlamsız BAKIYOR sonrada bu Saçma yardımı istiyor.ve ne diye beni sohbete gelince odadan çıkartmak istiyo sinir oldum yaKaba bi davranış bence de. İş dışında sohbete başladıysanız bunu engellemek istemiş olabilir. Bundan sonra, bunu göz önüne alarak davranırsınız.
Çizgi çekiyor ama neden okadar kişiye kontrol ettirdiğini ogrendim bir de bana ettiriyor evragi anlamıyorum beni gördüğünde o Anlamsız bakışı ne .dengesizce hareket ediyor.hoslandigimi da anladığı kesin ben bu adamın yüzüne birdaha bakmamBelki ilginin farkındadır, bu yöntemle aranıza çizgi çekmiştir. Altında herşey olabilir ama ne olursa olsun ,sen yine de mesafeni koru.
Evli degil ya.zaten Güler yüzlü Konuşmak dışında bir şey Yapmıyorum ama isim oluyor ve yanına gitmek durumundayım kaçamıyorum ki .heyecan felaket var zaten cokta utangacim bunlar beni hep ele veriyor zaten ben uzaklaşayım diyorum bu adamdan o çekiyor ne yapayim sonrada böyle kovuluyorum.canım daha önceki konularını da biliyorum kendini tam ifade edemediginden kaynaklanıyor biraz heyecanlisin sanırım. üstelik eğer müdüründen hoslandiysan sakın belli etme evli falan olabilir yada seni okuldan çıkarmak durumunda kalabilir boşver gitsin yani...
Zaten oyle uzak dürüyorum artık umdum da degil böyle Kırıcı davranışlarına sinir oluyorumHımm müdür okul müdürü imiş bence uzak dur. Hele bu sene müdür oldu ise iki kat uzak dur
işin gereği uzaklasamazsin illaki işi düşecek ama yinede dik dik cevaplar verme yada işin dışında başka muhabbetin olmasın adam kendini iyice bi halt sanmaya başlayacak yoksa..Evli degil ya.zaten Güler yüzlü Konuşmak dışında bir şey Yapmıyorum ama isim oluyor ve yanına gitmek durumundayım kaçamıyorum ki .heyecan felaket var zaten cokta utangacim bunlar beni hep ele veriyor zaten ben uzaklaşayım diyorum bu adamdan o çekiyor ne yapayim sonrada böyle kovuluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?