Niye çalışmıyorsun çalışsana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hem TDK neferi hm

Yav he he ondan. Allahtan o hanım zekiydi belirli bir seviyede konuşuluyor kendisiyle. Tamam en birinci sensin anladık sataşma artık insanlara. he açık çıkardın uydurmasyon kendinden başka herkesin ne olduğunu anladigi şeyler. 2 gundur herkese saydiran sensin yemezler bu ters psikoloji ayaklarini.aferin kızıma alkış açık bulmuş ahhaah ay yazma ya tamam en mükemmel iş senin ortalama da değil vazgeçtim biraz bununla avut kendini çok önemli hisset. Siz o kadar umrundasiniz ki herkesin yani mahfoldu herkes merakindan hadi gülüm baska kapiya :KK66:

90. dakikada 5-0 mağlup olan takımın son çırpınışları... Geçmiş olsun maç bitti....

Not: Kimsenin şahsına tek kelime etmedim konu boyunca. Tek soruda sormadım kimdir nedir diye

Ama evet çalışmak modern köleliktir.... Altına imzamı atarım.... Hele de bu ülkede...

Konu sahibine saldirmak dedi şimdi de. Valla şu içer gibi yalan konuşuyorsunuz. Size cevap vermicem kudurun.
Yazılan yorumlar ortada. Çalışmıyor diye o dahil avukat bayan dahil bana da çalıştığım halde dahil üzere. Hepimizin şahsına ağzınıza geleni söylediniz. Yazdıklarınızı bir daha okuyun siz...

Şimdi sistem köleliği deniliyorsa bu hem kadını hem erkeği hem çalışanı hem çalışmayanı kapsıyor. Bundan kurtulmak için bir dağ köyüne yerleşip; her şeyi kendimizin yetiştirmesi gerekiyor. Yani domates, biber vs ekeceksin. Onların bakımını yapacaksın falan. E ne oluyor? Yine çalışmış oluyorsun. 😂
Ay Allah aşkına cevap vermeyin suna cidden. Ben vermicem. Hahahah aralıksız yazsın yav he he diyin geçin
Iyi bayramlar bu arada :)

Şimdi sistem köleliği deniliyorsa bu hem kadını hem erkeği hem çalışanı hem çalışmayanı kapsıyor. Bundan kurtulmak için bir dağ köyüne yerleşip; her şeyi kendimizin yetiştirmesi gerekiyor. Yani domates, biber vs ekeceksin. Onların bakımını yapacaksın falan. E ne oluyor? Yine çalışmış oluyorsun. 😂

İyi de insanlara şurada Hiç çalışın ya da çalışmayın demedim ki.... Herkesin kendi tercihi dedim. Dileyen çalışır dileyen çalışmaz. Ama çalışan çalışmayandan üstün falan değil.... Rahat bırakın artık şu ev kadınlarını.... Çoğunuzun annesi ev hanımı ne oldu yani onlar şimdi seviyesiz atıl insanlar mı .

sizi onlar yetiştirdi. Ha ben çalışan bir kadının kızıyım ama benim annem sizinkilerden ne üstün ne de aşağıda....

Çevreniz neden çalışmıyorsunuz çalışsana diyorsa maddi olarak ihtiacınız olduğundandır. Durumunuz çok iyi olsa kimse bişey demez.Hoş yine de hakları yok tabiki ama. Durumunuz iyi olsa zaten isterse çalışır istemezse çalışmaz zaten paraya ihtiyacı yok diye kimse ağzını açmaz.

Konu sahibine saldirmak dedi şimdi de. Valla şu içer gibi yalan konuşuyorsunuz. Size cevap vermicem kudurun.
Bence hiç uğraşmayın. Ben o yüzden gözardı ettim. Ben işte bu platformlarda olabildiğince üstü kapalı yazıyorum. Bu işin bir adım sonrası e madem o kadar kitap çevrisi var söyleyin olacaktı. Öyle olmasa bile ben bunu hissettim yazım şeklinden. O yüzden de gözardı ettim. Ne yazdı hiç bilmiyorum zerre de ilgilenmiyorum. Ama şunu çok net yazarım bu ülkede köle olmadan!! yaşayan bir sürü kadın var. Hepsine de selam olsun 😉

Calismayi dusunmuyorsaniz neden okudunuz merak ettim. Bir kadin olarak maddi ozgurluk sahibi olmak, kendi ayaklari ustunde durmak cok onemlidir bence kocaya yaslanmak degil.
Size katılmıyorum. Okumak sadece çalışmak için olmak zorunda değil. Pekâlâ çalışmak istemeyebilir. Bu kişinin kendi özgürlüdür. Sorgulamak kimsenin haddine değildir. Önemli olan ihtiyaç duyduğunda yani ihtiyacı olduğu zaman çalışacak bir mesleği elinde olsun bana göre yeterli. Çalışmak istemek kadar istememek de normal yani. Ne meraklı insanımız var ya. Bunlar hep işsizlikten

Bence hiç uğraşmayın. Ben o yüzden gözardı ettim. Ben işte bu platformlarda olabildiğince üstü kapalı yazıyorum. Bu işin bir adım sonrası e madem o kadar kitap çevrisi var söyleyin olacaktı. Öyle olmasa bile ben bunu hissettim yazım şeklinden. O yüzden de gözardı ettim. Ne yazdı hiç bilmiyorum zerre de ilgilenmiyorum. Ama şunu çok net yazarım bu ülkede köle olmadan!! yaşayan bir sürü kadın var. Hepsine de selam olsun 😉

Bana ne yahu sizin yeğeninizin çevirdiği kitaptan.... Çokta umurumdaydı yani...

Iftira atmasa cevap verirdim inanın ama konu sahibine saydırdın dedi bana ya artık gülüyorum:)) diğer arkadaşla da gayet seviyeli konuştuk bisi bulamadı onu uyduruo valla böyle insanlardan korkulur en güzeli yok saymak zaten biraz daha bildirim gelirse engeli basicam hırs yaptı ahahahhahahahah katılıyorum. Ikisi de tercih meselesi birbirlerine satasilmadigi sürece iyi bayramlar

Iftira atmasa cevap verirdim inanın ama konu sahibine saydırdın dedi bana ya artık gülüyorum:)) diğer arkadaşla da gayet seviyeli konuştuk bisi bulamadı onu uyduruo valla böyle insanlardan korkulur en güzeli yok saymak zaten biraz daha bildirim gelirse engeli basicam hırs yaptı ahahahhahahahah katılıyorum. Ikisi de tercih meselesi birbirlerine satasilmadigi sürece iyi bayramlar

Evet avukat olduğu ama çalışmadığı için;

Siz avukat değilsiiniz ki avukatlık yapmamışsınız hukukçuyum diyebilirsiniz sadece. Sözünün üstüne bayan size ruhsatım var avukatım deyince siz o kadına saldırmış olmadınız... Çalışmıyor diye konu sahibini de yerden yerede ben vurdum zaten....

Benimde ortalama bir işim var öyle gariban gariban yaşayıp gidiyorum size göre. Falıma baktınız galiba...

Ne kadar sinirlenseler de insanlara yeni bakış açısı kazandırıyor böyle platformlar. Hırsları o yüzden 😉Yoksa ne kadınlar, ne adamlar var kendini yormadan zengin olan ☺️

Ne kadar sinirlenseler de insanlara yeni bakış açısı kazandırıyor böyle platformlar. Hırsları o yüzden 😉Yoksa ne kadınlar, ne adamlar var kendini yormadan zengin olan ☺
Tabi ki belirli bir seviyede konuşulunca insan çok şey aliyor . Düşünmediğimiz ya da uzak olduğumuz çok hayat var gerçekten.

Ne köleliği dimi ama çalışmak en güzel özgürlüktür. Her şeyin başı ekonomik özgürlük şu dünyada.

Şimdi arkadaşlar ben bazı soruları duymaktan çok sıkılıyorum artık. Okulum bitti, evlendim. Mezun olan herkes çalışmak zorunda mı ? Bide sanki işler tek tek kapıda yığılmış beni bekliyor da ben girmiyorum. Öyle bir soruyorlar ki... Bana böyle soranların kendi hayatlarıda ortada... çalışıp çalışmamak kişinin kendi tercihi veya şartlarından kaynaklı bir durum değil midir ? Ben kendi bölümümle ilgili bazı sıkıntılar yaşamıştım sonra soğumuştum falan şimdi mutluyum yani bu konuda bir sıkıntım yok, şuan çalışma düşüncem de yok, farklı düşüncelerim var. Bu ve buna benzer başka konularda insanlar neden böyle üstüne vazife olmayan şeyleri şak diye suratına söyleyebiliyor. Hiç okumayan ve çalışmayan biri bile diyebiliyor. Hatta sen okudunda ne oldu diye dalga geçen bile oldu. Bende mi bir sıkıntı var acaba. Nasıl cevap vermeliyim böyle sorulara ?
Okumayan insanlar arasında eğer seni kıskanan varsa ilk kuracağı cümle OKUDUNDA NOOLDUU! Kendilerini ve aşağılık komplekslerini bu şekilde tatmin ediyorlar. Bu tiplerle muhatap olmayın derim. Çalışmak kadın için kolay birşey falan değil. İmkanı olan çalışmaz kime ne? Herkes illa bir başkasının işinde çalışmak zorundamı? O zaman mı adam olunuyor? Paşa gönlüm öyle istiyor de kapa çenelerini. Nefret ediyorum bu kıskanç haset fesat kadınlardan. Sırf bu yüzden kimseyle komşuculuk etmem ve bireysel seçerim arkadaşlarımı. Neden bana pis dilini uzatanlarla muhatap olup tatmin araçları olayım ki avuçlarını yalasınlar

Calismayi dusunmuyorsaniz neden okudunuz merak ettim. Bir kadin olarak maddi ozgurluk sahibi olmak, kendi ayaklari ustunde durmak cok onemlidir bence kocaya yaslanmak degil.
Çok çirkin bir düşünce ... Eşiyle mutlu mesutsa bunlaf nasıl bir laf kocaya yaşlanmak??? Nikahlı eşi tabii yaslanabilir paşa gönül bu! Nikahsız hayat surenlere dersiniz bu kelimeleri.

Ne köleliği dimi ama çalışmak en güzel özgürlüktür. Her şeyin başı ekonomik özgürlük şu dünyada.
Ekonomik özgürlük tabii ki çok önemli ☺️Ben maddi durumu iyi olan bir aileden geliyorum. Eşimin de benim de durumumuz iyi. Ben çalışmasam bile eşimin maaşı ile iyi yaşarız ama bir lira fazla olsa bile bir lira bir liradır. Ben öyle bakıyorum olaya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X