niye hemen tüp bebek önerildi yardım edin kızlar?

sulent

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2014
143
55
48
İstanbul
Arkadaslar ben bebek sahibi olmak istedim önce doktora gittim kist var ve mantar var dedi tedavi verdi doğum kontrol hapı vardı iki ay kullandım doktora bebek istiyorum demiştim oysa, devletti bir sene geçmeden ilgilenemiyoruz dedi bende her halde öyledir dedim özele gittim sonuçları görmek için iyisiniz hiçbir şey kalmamış sağlıklısınız dedi bebek istediğimi söyledim hiç ilgilenmedi ne yapmamız gerekiyor dedim tüp bebek merkezi önerisinde bulundu ama dediğine göre hiçbir sıkıntım yokmuş hiçbir şey yokken pat diye tüp bebek mi denemeye gidiliyor kızlar? ben hiçbir şey anlam veremedim burada bazen yazılar okuyorum farklı tedaviler, takipler yaptığınız yazıyor ,aynı doktora kuzenimde gitti onuda tüp bebek için klinik önermiş bir seneden fazladır bebek istiyoruz doğru tedavi doğru doktoru bulamadım artık ağlamaktan bıktım üzülmekten...

Hiçbir sıkıntı yoksa yumurta takibi yaptırarak doğal yoldan deneyebilirsin. Direk tüp bebek denir mi hiç.

Özeldeki bi doktora gidin bence güzelce bi ilgilensin.
Bu doktor başından savmış.

Cn öncelikle bir an evvel hamile kalıp kucağına alırsın. İnşallah
aşağıdaki gibi bir yol önermedimi
1....homonlara adetin 3. günü bakılacak
2....yumurta takibi
3....rahim filmi
4.... sperm testi
bunları yapmadan sonuç olarak tüp bebek dediyse bu işte tuhaflık var

yani birde tüp öncesi aşılama önerilir, direk tüpe yönlendirmiş!yaş kaç bu arada?

teşekkür ederim güzergah bilgisi için gerçekten neye uğradığımı şaşırdım biraz kovulmuş gibi oldum işte kısacası hiçbir öneri göstermedi yaşım 26
doktoru değiştir kuzum, daha çok gençsin ne tüpü birde sıkıntı yok demiş zaten!

Özeldeki bi doktora gidin bence güzelce bi ilgilensin.
Bu doktor başından savmış.
özel hastaneye gittim başından savanda özel hastane hatta şuraya notta düşmek isterim hastaneyi sitede suç mu bilmiyorum ama gidip benim gibi üzülüp kimse dönsün istemem ...

iyi de bu saçma

zira tüp bebeğim var

bize bile kimse direkt tüp bebek demedi

önce bir yıl bekleniyor zaten

sonra benim testleri yapıp

eşimden sperm testi istedi

sıfır sperm sonucunu görünce tüp bebek bile olmaz dediler

iyi bir tüp bebek merkezine gittik

size umut tacirliği yapamam tüp bebek deneriz dedi

ama bizim sıfır sperm teşhisimiz vardı ve milyarlarca olması gereken spermimiz olmadığı için tüp bebek oldu

sizde de önce tüm tahlilleri yapması lazım

yaşınız da genç

zaman kaybetmeyin denilecek durum da yok

başka bir yere gidin

paraya iyice bağlandı bu işler

doktoru değiştir kuzum, daha çok gençsin ne tüpü birde sıkıntı yok demiş zaten!

öyle mi diyorsun vallahi ben yapayalnız çok kötü hissediyorum resmen aylardır hadi diyorum boşver aklına getirme adet dönemleri gelince şak diye hatırlatıyor işte... ne kadar unutmak istesen de... sorulunca erken daha düşünmüyoruz falan diyoruz :) hayatımın en büyük yalanı ...

hiç vakit kaybetme ,hangi şehirdesin?

ne tahlili ne ilgisi doktora ne demem gerektiğini bilmez oldum aslında artık psikolojik olarakta ilgilenilmeyecek diye korktum soğudum doktorlardan...

bencede bı tuhaflık var bızmde ıkı yıldır olmoyr bı srun yok bzmde rahım fılmı cekıldı hrmnlara bakıldı snrasında asılamaya gecıldı ıkı asılamam negatf bu ay dktra gtmedım gtseydım ucuncu asılamam olcktı oyle hemen tup yaptrmıyrlar yumurta rezervı bılmemne bısıru seye bakılıyr gerek yksa yapmıyrlar

Bazı doktorlar kliniklerle anlaşmalı iş yapıyo.. 2 ay hamile kalamadım diye panik olup dr a gitmiştik hemen.. eşime dedi senin çocuğunun olma olasılığı çok düşük hemen bi hastalık teşhisi koydu.. bizi bi kliniğe yönlendirdi bir sürü para döktük testler yapıldı sonuca baktı evet çok kötü ameliyat olman lazım onda da sadece ihtimali artırabiliriz garantisi yok dedi yıkıldık.. o ameliyat diye diretti biz de hemen olmasın önce ilaçla tedavisi falan vardır diye direttik.. ilaç yazdı 3 ay kullan öyle gelin yine test yapalım dedi.. daha ilacı bir ay bile içmedi ben hamile kaldım.. o zaman anladık tabi işin aslını.. kısacası hemen her dr un dediğini yapmayın son ihtimal olarak düşünün onu..

başka doktora git. Canını da sıkma gençsin Allah ın izniyle olur. benim ablama da hiçbişeyin yok dedi doktor baya bi yöntem denediler olmadığı için eeen son ihtimal tüp bebek denediler. 1. de olmadı. 2. yi denemeden kendiliğinden oldu. Adamakıllı bi doktora görün başından savmış, doktor değiller mübarek tüccar hemen tüp bebek merkezi önerilir miymiş hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…