Cn öncelikle bir an evvel hamile kalıp kucağına alırsın. İnşallahArkadaslar ben bebek sahibi olmak istedim önce doktora gittim kist var ve mantar var dedi tedavi verdi doğum kontrol hapı vardı iki ay kullandım doktora bebek istiyorum demiştim oysa, devletti bir sene geçmeden ilgilenemiyoruz dedi bende her halde öyledir dedim özele gittim sonuçları görmek için iyisiniz hiçbir şey kalmamış sağlıklısınız dedi bebek istediğimi söyledim hiç ilgilenmedi ne yapmamız gerekiyor dedim tüp bebek merkezi önerisinde bulundu ama dediğine göre hiçbir sıkıntım yokmuş hiçbir şey yokken pat diye tüp bebek mi denemeye gidiliyor kızlar? ben hiçbir şey anlam veremedim burada bazen yazılar okuyorum farklı tedaviler, takipler yaptığınız yazıyor ,aynı doktora kuzenimde gitti onuda tüp bebek için klinik önermiş bir seneden fazladır bebek istiyoruz doğru tedavi doğru doktoru bulamadım artık ağlamaktan bıktım üzülmekten...
Hiçbir sıkıntı yoksa yumurta takibi yaptırarak doğal yoldan deneyebilirsin. Direk tüp bebek denir mi hiç.
yani birde tüp öncesi aşılama önerilir, direk tüpe yönlendirmiş!yaş kaç bu arada?
doktoru değiştir kuzum, daha çok gençsin ne tüpü birde sıkıntı yok demiş zaten!teşekkür ederim güzergah bilgisi için gerçekten neye uğradığımı şaşırdım biraz kovulmuş gibi oldum işte kısacası hiçbir öneri göstermedi yaşım 26
özel hastaneye gittim başından savanda özel hastane hatta şuraya notta düşmek isterim hastaneyi sitede suç mu bilmiyorum ama gidip benim gibi üzülüp kimse dönsün istemem ...Özeldeki bi doktora gidin bence güzelce bi ilgilensin.
Bu doktor başından savmış.
doktoru değiştir kuzum, daha çok gençsin ne tüpü birde sıkıntı yok demiş zaten!
hiç vakit kaybetme ,hangi şehirdesin?öyle mi diyorsun vallahi ben yapayalnız çok kötü hissediyorum resmen aylardır hadi diyorum boşver aklına getirme adet dönemleri gelince şak diye hatırlatıyor işte... ne kadar unutmak istesen de... sorulunca erken daha düşünmüyoruz falan diyoruz :) hayatımın en büyük yalanı ...
iyi de bu saçma
zira tüp bebeğim var
bize bile kimse direkt tüp bebek demedi
önce bir yıl bekleniyor zaten
sonra benim testleri yapıp
eşimden sperm testi istedi
sıfır sperm sonucunu görünce tüp bebek bile olmaz dediler
iyi bir tüp bebek merkezine gittik
size umut tacirliği yapamam tüp bebek deneriz dedi
ama bizim sıfır sperm teşhisimiz vardı ve milyarlarca olması gereken spermimiz olmadığı için tüp bebek oldu
sizde de önce tüm tahlilleri yapması lazım
hiç vakit kaybetme ,hangi şehirdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?