Niye hepiniz mutlusunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

denizsonsuzlugu

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2020
442
512
18
Allahım kafayı yicem Beşiktaş şampiyon olmuş (takım tutmam) herkes deli gibi seviniyor mutluluktan ağlayanı gördüm
Mutluluktan ağlamak ya mutluluktan ağlamak bu kadar ucuz mu ya şu mutluluk
Sonra bakıyorum hepiniz masallah çok mutlusunuz gezmeler tozmalar yemeler içmeler ohhoooo bi ben mi mutsuzum allah aşkına ya mutluluğun formülünü dağıttılarda ben mi almadım allah aşkına söyleyin

Allahım kafayı yicem Beşiktaş şampiyon olmuş (takım tutmam) herkes deli gibi seviniyor mutluluktan ağlayanı gördüm
Sonra bakıyorum hepiniz masallah çok mutlusunuz gezmeler tozmalar yemeler içmeler ohhoooo bi ben mi mutsuzum allah aşkına ya mutluluğun formülünü dağıttılarda ben mi almadım allah aşkına söyleyin
herkesın mutlu oldugunu nereden cıkardınız..
ben polyannacılık oynuyorum elımden geldıgınce..
işte ac acık değiliz..oglum ve ben saglıklıyız gıbı

Sonra bakıyorum hepiniz masallah çok mutlusunuz gezmeler tozmalar yemeler içmeler ohhoooo bi ben mi mutsuzum
Bu benim genel olarak modum 😂

Yine de kimsenin mutluluğunu ucuz bulmak haddiniz değil bence. Ülke olarak zaten yüzümüz gülmüyor en ufak mutlu olsak o da suç olacak yakında.

Ne dert ettiniz ya şu Beşiktaş şampiyonluğunu? Bu arada ben Fenerbahçeliyim tebrik ediyorum Beşiktaşı 👏🏻👏🏻
Konuyu anlamamıssınız ben onu mu dedim buna sevinen insanlar var ağlayanı gördüm şoklar üstüne şoklar geçirdim yuh yani adamın biri var bu duruma kendini yerden yere atıp bayıldı çocuğu olduğunda o kadar sevinmemişti öyle söyliyim kşmseninde mutluluğunu sorgulamak haddime değil ama ben niye bu kadar mutsuzum insanlara gökten mutluluk yaguyor fiği

Mutlu olduğumu nerden çıkardın mesela ben mutlu değilim 😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X