Düşününki bunu yapan insanlar ilerde is hayatina gireceklerBebe gibi küsme ne ya
Ay bırakın küsünler.. İki tane gerçek arkadaşınız olsun yeter. Fazlasına gerek yok!Cidden kafayı yiyeceğim.
Arkadaştan yana bu kadar mi insanin yüzü gülmez.
Bölümden geçen sene farkli bir arkadaş grubu edindim. Ders çalistiriyodum. Biri bilgisayardan anlamiyo ona yardimci falan oluyodum. Yurtlarina kadar gittim. Taki birgün sinav doneminde ben bireysel ders calismaya basladigim zaman, neyse benim vizemin düşük olduğu bir sinav var deli gibi ona çalisiyorum falan bu arkadaslardan biri geldi iste şu(başka bir ders) dersi calisalim mi dedim ben ona hic bakmadim calismadim kitap defter acik oldugu icin benim onceligim oteki sinav oldu dedim. Neyse bu küstü, bu küstüğü için yandaş arkadaşlarida bana küsmüş sürü psikolojisi belli zaten arkadaşliğimi bitirdim. Tabi sorunum bu değil sinifta tek birakmaya çabalamalari falan var ne yapmaliyim gerci okul bitiyo ama bir insan neden bu psikolojiye girer? Herkes böyle mi olacak hayatimda iş hayati daha beter diyorlar cidden boyle mi olacak ordada.
Evet gercekten oyle insanlarin bu kadar oldugunu bilmiyordum cidden.Ay bırakın küsünler.. İki tane gerçek arkadaşınız olsun yeter. Fazlasına gerek yok!
Yok küstü, yok kırıldı.. Gerçek arkadaşlar böyle abuk şeyler için küsmez
Ben kendimi sutten cikmis ak kasik demiyorum bu yapilanlar normal mi diyorum zaten.Profiline anormal yazmışsın anormallik sendemi acaba
Zaten okulum bitiyo arkadas ister olsun ister olmasinda universite son sinifa gelmis adamlar yok seni sinifta tek birakacagiz falan der mi yaSiz normalsiniz konu sahibesi o vatandaslar tuhaf ,kusmeleride surekli sizin calistirmanizda, toplu tavir almalar vs arkadasliga geell...bosverin onemsemeyin olgin insanlar bulun kiymet bilirler belki
Herkes çıkarcı. Bazen bu kadar içim dışım bir samimi olduğum için işletildiğimi düşünüyorum. İnsanlara karşı hep iyi ve güleryüzlüyüm, sevilirim ama kimseyle yakın samimiyet kurmuyorum Üniversitede şu an 4. senem ve ilk günümden beri tanıştığım herkesle aynı mesafedeyim, bir tane bile "yakın arkadaş"ım olmadı. Bazen üzülüyorum sanki ama bazen de olsun daha iyi diyorum. Belki benim de bi gün samimi can dostum olur, henüz yok
evet iş hayatı daha kötü. böyle diğererini dışlamaya çalışan kadınlar özgüvensiz gelir bana hep
İş hayatında da her zaman bu böyle olacak. Unutma: çıkarlar çatışmadığı sürece herkes iyidir. Menfaatin olmadığı (her türlü menfaati kastediyorum, maddi-manevi) hiç bir ilişki olmaz.
Ben de üni. son senede yalnızdım. O zaman gün sayıyordum bitsin diye ama şimdi iyi ki tekmişim diyorum.Evet gercekten oyle insanlarin bu kadar oldugunu bilmiyordum cidden.
Ben kendimi sutten cikmis ak kasik demiyorum bu yapilanlar normal mi diyorum zaten.
Zaten okulum bitiyo arkadas ister olsun ister olmasinda universite son sinifa gelmis adamlar yok seni sinifta tek birakacagiz falan der mi ya
Bende samimi degildum fazla. Ben kendim birine anlattigm zaman anladigim icin anlatiyodum. Bir bakima kendimi dusunuyodum. Boyle bir olay olunca cidden cok sasirdm
malesef hayatın heryerinde var böyle insanlar.
ilk çalıştığım yerde bi kız vardı maddi manevi destek olduğum bi kız.
ben terfi aldım onun üstü oldum busefer bana patronları müdürleri kötüledi.
işten ayrıldı bende salak ne ağlıyorum ama patron kızın benimiçin attığı mailleri gösterdi şok oldum. ben ona yardımcı okurken o kuskançlıktan beni kovdurma derdindeymiş.
kıskanç salak insanlar olacağına yalnız kal daha iyi
iş hayatı daha fena. işe evliler çocukları kocan kocanın ailesi para mevzuları of off. sana tavsiyem mesafeli dur. benim de dostum azdır mimimal seviyde tutarım herşeyiBana da oyle geliyor. Tek derdi olan onlar onlari dinliyeceksin etceksin falan. Bu universite o zaman is hayatina alistirma diyebilir miyiz ki bence oyle
Ben de üni. son senede yalnızdım. O zaman gün sayıyordum bitsin diye ama şimdi iyi ki tekmişim diyorum.
Sınıftan değil de, okuldan birkaç ark. vardı. 2009'da bitti, onlarla halen görüşüyoruz 4 kişi olarak. Whatsapp'dan bile grup olarak sürekli iletişim halindeyiz. ama sınıftan görüştüğüm birkaç kişi var. Onlar da ayda yılda bir selamlaşıyoruz o kadar.
Amin, inşallah..Maşallah nazar değmesin. İnşallah çabuk biterde bu insanlardan kurtulurum.
Cidden kafayı yiyeceğim.
Arkadaştan yana bu kadar mi insanin yüzü gülmez.
Bölümden geçen sene farkli bir arkadaş grubu edindim. Ders çalistiriyodum. Biri bilgisayardan anlamiyo ona yardimci falan oluyodum. Yurtlarina kadar gittim. Taki birgün sinav doneminde ben bireysel ders calismaya basladigim zaman, neyse benim vizemin düşük olduğu bir sinav var deli gibi ona çalisiyorum falan bu arkadaslardan biri geldi iste şu(başka bir ders) dersi calisalim mi dedim ben ona hic bakmadim calismadim kitap defter acik oldugu icin benim onceligim oteki sinav oldu dedim. Neyse bu küstü, bu küstüğü için yandaş arkadaşlarida bana küsmüş sürü psikolojisi belli zaten arkadaşliğimi bitirdim. Tabi sorunum bu değil sinifta tek birakmaya çabalamalari falan var ne yapmaliyim gerci okul bitiyo ama bir insan neden bu psikolojiye girer? Herkes böyle mi olacak hayatimda iş hayati daha beter diyorlar cidden boyle mi olacak ordada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?