Niye her arkadaşlık kurduğum insan böyle...

Hayat böyle cnm
Ailede bile bu var eşimin ailesi nde bir kişi ile küstük hepsi bana tavır aldı

Haklisiniz bencede samiyetsiz bir ortam. Keske bu kadar ufak bir meseleden dolayi kusluk olmasaydi. Simdi benim gozumde ergen bebelerden farklari kalmayacak.

Haklisiniz bende kpss ye falan hazirlaniyorum hem derslerim agir geliyor zaten bana.

Peki simdi nasilsiniz o taktik ise yariyor mu?
Ben çok sosyal biriydim insanların gerçek yüzlerini gördükten sonra böyle oldum. Yine takarsın yani
Tesekkur ederim cevabiniz icin.

Aynisi benimde basimdaydi birde yuksek aldim diye burun kiviriyolardi. Nasil bir mantiksa.
Hayat böyle cnm
Ailede bile bu var eşimin ailesi nde bir kişi ile küstük hepsi bana tavır aldı
Ben cok korkuyorum. Cok ilginc sen onunla knusma neden cunku bende konustuyorum ne sacma

Aynisi benimde basimdaydi birde yuksek aldim diye burun kiviriyolardi. Nasil bir mantiksa.

Ben cok korkuyorum. Cok ilginc sen onunla knusma neden cunku bende konustuyorum ne sacma

İnsanlar da zerre akıl yok
Benim babamla hala .amca kusse bile ben küsmem

Bir yastan sonra kusmeleri de gecerli sebepler varsa normal buluyorum. Tabii herkesi sebebi kendine gore gecerli, o ayri.
Arkadaslarinizin size suru psikolojisiyle degil, kendi sebeplerince kusme olasiligi da olabilir. Mesela bir araya gelip sizde hoslarina gitmedikleri ozellikleri konusup gorusmeme karari almis da olabilirler. Ben sanmiyorum cocuk gibi "sen kussen, ben de kusum" durumunun oldugunu. Illa bir seyler vardir, yani bir sebepleri vardir.

İnsanlar da zerre akıl yok
Benim babamla hala .amca kusse bile ben küsmem
Bende oyle bu yuzden banada cok sacma geliyor.

O zaman bunlari benimle paylasmalari daha dogru olurdu ayrica sinifta beni tek birakmak icin caba harcamazlardi. Bu olaydan sonra kusmeleri benimle ne yuzunden arkadaslik yaptiklarini ve ne karakterde insanlar olduklarini gosteriyor. Tesekkur ediyorum. Ama begenmedikleri ozelliklerim bile olsa laf sokarak soylerlerdi. Bence bu sebep degil.
Küsmek çok çocukça. Saçmalamışlar.
Hem fikirim sizinle.

Bunlar iyi günlerin.Alıştırmalar senin için.
Bu bölüm fragmandı film iş hayatında başlıyor desem kalbine iner
İş hayatı çok daha kötü.
Bugün dost olduğun yarın düşmanın oluyor.
Düşmanın olmasa da bir soğukluk giriyor.
Takma kafana.
Ünv. deyken erkekler daha iyi arkadaş oluyor.
Yanlış anlama sevgili anlamında demedim.
Hoş sevgilinde olabilir.
Ben arkadaş arkadaş takılırken sevgili olmuştuk
Ama ortalamamı da müthiş yükseltmiştim.

Çok aşırı samimiyetsiz ve çıkarcı bir ortam edinmişsiniz yalnız kalmanız sizin için daha hayırlısı olur. Üniversite okuyorum herkesle konuşuyorum, gülüyorum ama kimseyle arkadaşlık dostluk kurmuyorum gerek yok. Kendinizi illa arkadaşım olacak diye şartlandırmayın

Kalbime indi bile :))) Cok haklisiniz. İş hayati biraz daha sıkıntı ve banada bu okul hayati alistirma gibi geliyor. Yoksa herkes niye başimin etini yesin okulu uzat diye.
Dogru aslinda bende orda hata yaptim. İlla bi tane arkadasim olsun benim olsun gibi bir dusuncedeydim. Bunun boyle olmayacagini anladim.

Söz konusu arkadaşlıksa her yer sıkıntı canım.
Ben 10-15 yıllık arkadaşlarımı tanıyamıyorum.
Hayat şuymuş meğerse; kimseden beklnetin olmazsa hayat daha kolaylaşıyor.

Söz konusu arkadaşlıksa her yer sıkıntı canım.
Ben 10-15 yıllık arkadaşlarımı tanıyamıyorum.
Hayat şuymuş meğerse; kimseden beklnetin olmazsa hayat daha kolaylaşıyor.
Haklisiniz zaten bir daha gorusmeyecegim insanlar icin kendimi uzuyormusum gibi geliyor.

Seninki yine gelip çalışalım mı demiş bana birisi direk notları hazırla sınava yakın alırım dedi insanı günaha sokuyorlar yeminle. Hayatım boyunca hiç bir sınava biriyle çalışmadım. İnsan kendi kendine yetebilmeli ya. Böylelerinin olduğu her yer sorun. Bence görüşme, muhattap olma.

Çok önemsediğin için öyle oluyordur, bende çok önemser illa ki dost dediğim iki üç kişi yanımda olsun isterdim.
Halbuki ne gerek var herkesle iyi ol herkesle selamlaş, herkesle işine geldiği gibi ders not konu alışverişi yap.
Sağlam dostluklar da kuruluyor tabi ama çok kendini helak etmemen lazım.
O zaman insanlarla daha iyi geçiniliyor.

Çok yuzsuz insanlar gorende benim yuzumden anasi babasi universiteye yollamis sanir. Gercekten oyle muhattap olmamak gorusmemek daha iyi.

Cok dogru hatayi basta yaptim. Bu insanlarin boyle yapacagini biliyordum. Arkadasligimizin sona ereceginide. Su an sadece insanlarla selamlasip mesafemi korusaydim belkide bunlar basi.a gelmeyecekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…