iş hayatı daha beter canım
yüzüne gülüp arkandan bi ton konuşurlar kime güveneceğini şaşırırsın
Bu hayatimdan sonra mesafeli olacagim iki arkadas kazigindan sonra bence ders almam lazim.iş hayatı daha fena. işe evliler çocukları kocan kocanın ailesi para mevzuları of off. sana tavsiyem mesafeli dur. benim de dostum azdır mimimal seviyde tutarım herşeyi
Yaş kaç bunların? Ne ergen hareketler. Bazen böyle insanlar bir araya denk geliyor. 2 yıl sonra hayatında adı bile olmayacak insanlar için hiç kafanı yorma.Cidden kafayı yiyeceğim.
Arkadaştan yana bu kadar mi insanin yüzü gülmez.
Bölümden geçen sene farkli bir arkadaş grubu edindim. Ders çalistiriyodum. Biri bilgisayardan anlamiyo ona yardimci falan oluyodum. Yurtlarina kadar gittim. Taki birgün sinav doneminde ben bireysel ders calismaya basladigim zaman, neyse benim vizemin düşük olduğu bir sinav var deli gibi ona çalisiyorum falan bu arkadaslardan biri geldi iste şu(başka bir ders) dersi calisalim mi dedim ben ona hic bakmadim calismadim kitap defter acik oldugu icin benim onceligim oteki sinav oldu dedim. Neyse bu küstü, bu küstüğü için yandaş arkadaşlarida bana küsmüş sürü psikolojisi belli zaten arkadaşliğimi bitirdim. Tabi sorunum bu değil sinifta tek birakmaya çabalamalari falan var ne yapmaliyim gerci okul bitiyo ama bir insan neden bu psikolojiye girer? Herkes böyle mi olacak hayatimda iş hayati daha beter diyorlar cidden boyle mi olacak ordada.
YAni bana normal geliyor
Aynı benim durum olmuş
Zaten insanların menfaatini bitene kadar
Ondan sonra etrafından kimseyi göremezsin
Boşverin hiç ilgilenmeyin ......
Ayrıca heryerde var bunlardan virüs gibi iştede karşılaşacaksınız ne yazıkki
Tavsiyelerinizi aldim hemen :) Allaha şükür iki tane arkadaşim var. İyi anlaştigim sinifta yalniz kaliyorum. Ama herkesin maskesi düştüğüne seviniyorum.Amin, inşallah..
hiç acele etme. Onlara hiç gerek yokmuş bunu çok iyi anladım ama çok geç oldu. Zamanının kıymetini bil. Her şeye rağmen tekrar yaşamak isterdim o günleri. Son sene gördüm herkesin gerçek yüzünü ama yine de güzeldi. Okuldan varsa arkadaşın emin ol onlar fazlasıyla yeter
Teşekkür ederim. Herkesin menfaatleri olabilir ama insanlari kullanip atmalarini dogru bulmuyorum.YAni bana normal geliyor
Aynı benim durum olmuş
Zaten insanların menfaatini bitene kadar
Ondan sonra etrafından kimseyi göremezsin
Boşverin hiç ilgilenmeyin ......
Ayrıca heryerde var bunlardan virüs gibi iştede karşılaşacaksınız ne yazıkki
Tavsiyelerinizi aldim hemen :) Allaha şükür iki tane arkadaşim var. İyi anlaştigim sinifta yalniz kaliyorum. Ama herkesin maskesi düştüğüne seviniyorum.
Teşekkür ederim. Herkesin menfaatleri olabilir ama insanlari kullanip atmalarini dogru bulmuyorum.
İsin komik tarafi benden bir iki yas buyuk insanlar bunlar 23-24 yaslarindalar. Cocuk bile yapmaz bunlarin yaptigini diye dusunuyorumYaş kaç bunların? Ne ergen hareketler. Bazen böyle insanlar bir araya denk geliyor. 2 yıl sonra hayatında adı bile olmayacak insanlar için hiç kafanı yorma.
Biz üniversitede iken mesela, çok güzel bir sınıfımız vardı. Ödevi biri yaptıysa, tüm sınıf ondan kopyalardı. Bir arkadaşı hoca disipline vermişti, hep beraber dekana çıkmıştık.
Bizim aynı bölümde üst sınıf, ders notlarını bile birbirine vermezlermiş. Cins cins insanlar işte. Takılma. Kimler geliyor, kimler geçiyor hayatımızdan.
Bende oyleyim arkadas olmak istemiyorum kimseyle hayirlisi olsun.Benzer sorunları bende yaşıyorum. Artık alıştım. Üniversitede çoğu insan çıkarcı ve fena.. Boşver sen onları, yüzlerine bile bakma. Sanki seni onlar kurtaracak. Annem böyle der her zaman. Okulun bitecekmiş hem daha iyi değil mi? Onlar olmadan daha fazla çalışırsın. İyi tarafından bak. Artık öyle dolmuşum ki, kimse ile arkadaş olmaya çalışmıyorum.:)
Amin teşekkür ederim.E tabiki doğru birşey değil
Bu yüzden allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Yani hakikatli dostlarla ....
Aynen bende sizin gibiyim arkadas edinme sorunum var. Kolay kolay arkadas olamam kimseyle. Cok sosyal biri olsaydim bunlari takarmiydim diyede soruyorum kendime.Çok benzer şeyleri üniversite de bende yaşadım malesef. ortada bi şey yokken rezil etme çabalarına girdiler. bende arkadaş edinme sorunu yaşıyorum. kendi fikrini söyleyince kötü oluyosun. Herkes bir numara olmak istiyor. Kendi en iyi olsun onun dediği doğru olsun... Hayret bi şey ya bunlar hep bencillikten ve egodan
Boşver sınıfta tek kalmak senin için çok daha iyi. Ben de tek kalmıştım sonradan hırs yapmıştım derslerim süperdi bu sayede. Aynısını tavsiye ederim.Tavsiyelerinizi aldim hemen :) Allaha şükür iki tane arkadaşim var. İyi anlaştigim sinifta yalniz kaliyorum. Ama herkesin maskesi düştüğüne seviniyorum.
Teşekkür ederim. Herkesin menfaatleri olabilir ama insanlari kullanip atmalarini dogru bulmuyorum.
"Yaptığın iyilikler bir süre sonra görevin olur" der murphy yasaları, bzim atalarımız da "bir insanı kırk yıl sırtında taşırsın, 1 gün indirdiğinde senden kötüsü olmaz" demiş çok da güzel söylemiş. herkes için genel geçer olmadığını düşünüorum ama çıkarcı ve karaktersiz insanlar söz konusuysa durum tam da böyle oluo malesef. sizinki de o hesap, siz ii niyetinizle yardım etmişssiniz ama o insanlar göreviniz olarak görmeye başlamış.
çalışma hayatında bundan daha karaktersizleriyle karşılaşmanız kuvvetle muhtemel, o yüzden 3 kuruşluk insanlara 5 kuruşluk değer vermemeyi öğrenmek lazım
size söylüorum da ben becerebilio muyum tartışılırbenim de kulaama küpe olsun yazdıklarım
Haklisiniz. Kimseye guvenilmiyo. Biride diyorki benim bu sene okuli bitirmem lazim calis bitir banane baban ben varim diye seni o okula yazdirmadi sonucta degil mi.Ünide gercek dost bulmak cok zor. Derlerdi de inanmazdim. Herkes menfaatlerinin pesinde. Bir de samimi gordugun insanlara inanma herkes birbirinin arkasindan bolca sallayip yuzune melek.
İnsallah cok yardimci oldunuz tesekkur ediyorum.Boşver sınıfta tek kalmak senin için çok daha iyi. Ben de tek kalmıştım sonradan hırs yapmıştım derslerim süperdi bu sayede. Aynısını tavsiye ederim.
Diğer arkadaşlarınla iyi olmaya bak. Ailen de yanında yoksa ve okul bitene kadar kopmazsanız bir daha hiç kopmazsınız. İnşallah siz de bizim gibi olursunuz :)
Ne demek canım..İnsallah cok yardimci oldunuz tesekkur ediyorum.
Ben çok sosyal biriydim insanların gerçek yüzlerini gördükten sonra böyle oldum. Yine takarsın yaniAynen bende sizin gibiyim arkadas edinme sorunum var. Kolay kolay arkadas olamam kimseyle. Cok sosyal biri olsaydim bunlari takarmiydim diyede soruyorum kendime.
Bende samimi degildum fazla. Ben kendim birine anlattigm zaman anladigim icin anlatiyodum. Bir bakima kendimi dusunuyodum. Boyle bir olay olunca cidden cok sasirdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?