- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
içkiye ben de karsıyım ama bayana değil sadece kendım içmem içenin namusuna da etıket koymam yargılayanların genelde uhdelerı oluyoNeden içki içen kıza o.. gözüyle bakılıyor. Modern bir şehirde yaşıyorum İzmirliyim doğma büyüme. arkadaşın biri bir yazı paylaşmış ''Radyoda bir şarkı çalar çayını bir başka yudumlarsın.. Radyo da ne mi çalar ? Şimdi uzaklardasın...'' diye bende altına o şarkının yanında çay değil rakı içilir yazma gafletinde bulundum kızın biri direk yazmış kızlar nasıl konusabılır o sarkının yanına rakı gıder dıye anlamıyorum bi bayana içki hiç yakısmaz diye ne alaka ya kadın içemez mi. ben kocam gidip dışarda içeceğine evde karşılıklı benimle içsin diye düşünürüm(bekarım ama ) içkili ortamda içkimi de içerim. sarhoş olup taşkınlıkta yapmam ama aşağılanıyoruz alkol alıyorz diye. ayyaş değiliz heralde
Çok güzelde keyif veriyor :) olsaydı da içseydik diycemde benimkinden tırsıyorum :)İcki icmek ya da sigara icmek kimseye yakismaz bence :) mantiksiz geliyor bu ikisi. Sagliga,cebe hicbir faydasi olmadigi gibi zarari olan sacma aliskanliklar olarak görüyorum. Herkesin kendi hayati yargilamak kimseye dusmez.
Öyle bir şey yok. Onun kendi dar görüşlülüğü.
Herkesin görüşü farklıdır ben alkol kullanmam ama arkadaşlarımla alkollü ortamlara çok girdim kızların icmesine de o gözle hiç bakmadım ama dar görüşlü biri demekki üstünde durma bence
aynen cnmİçemiosa kendisi bk atıo :)
Bakış açısı, kültür farkı, yetiştiriliş tarzı, dini inanç gibi biçok etken.....
Herkes aynı düşünemiyir
aynen cnmSu milletin ahlak verme gayreti beni benden ediyor ya... Kendi icmesin de demesin de madem öyle baskasindan ona ne
içkiye ben de karsıyım ama bayana değil sadece kendım içmem içenin namusuna da etıket koymam yargılayanların genelde uhdelerı oluyo
İkinizin de birbirinden farkı yok.
Arkadaşın içki kullanmayan biriyse yazdığını ters anlamıştır haliyle ve çirkin bir şekilde cevap vermiş.
Ben senin de yazdığını hoş bulmadım.
Bırak ne içiyorsa içsin herkes şarkı dinlerken.
Kadın kendi kendine kamyon arkası sözler yazarken "çay değil ona rakı olur" diye bozarsanız aksi cevap almazdınız bence :)
Çay içen çay içsin, rakı içen rakı içsin, isteyen kolonyayı fondip yapsın; kime ne?
niyeyse özgürlük denilen şey insanların aklına sadece kendi canları sıkıldıgında geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?