- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
haha bnde yeni br ortama giriyorsam kullanmıyorum diyorum zaten nadir içerimBen de sigara içerken görenler (ilk görüş ve ya arasıra görenler), "hiç sigara yakışmıyor sana" " aa sen sigara mı içiyordun hiç tahmin etmezdim"... Benzer duyguyu ben de bu konuda yaşıyorum, daha çok içesim geliyor arkadaş
Benim de saçlar siyah...Kaç kişi siyah saç günah dedi bana.
Sarı saç o... gibi siyah saç günah. Kazıtalım madem, anlayışa gel...
dengesizmiş kadın resmen ya
Dolaptan aldığım biramla bu konuya cevap veriyorum ki, takılma
milletin ağzı torba değil herkes herşeyi söylüyor . boş boğazlık başka bir şey değil konuşmak için saçmalıyorlar
e kızın kendi paylaşımı değilmiş ona neymiş o zamano imaya getirdi içen insanları
haddine olmayan insanlar işte herşeye karışmasa süper olck cnm
benm yorum yaptığım paylaşım br arkadaşımındı ve aramızda br samimiyet var ona dayanarak ben o yorumu yaptım kız da başka biri paylaşım kıza ait değil
bahsettiğiniz paylaşım deu itirafta adminin yaptığı bir paylaşım, admin arkadaşınız mı?
Herkes istediğini içiyor benim gördüğüm kadarıyla.
Kimse kimsenin özel zevklerine karışmadığı müddetçe sorun yok. Çay içen de, içki içen de kendi bilir. Ben içmem ama içene de karışmam, o hakka sahip değilim çünkü.
O oraya çay yazdıysa senin rakı yazman da olmamış sanki
e kızın kendi paylaşımı değilmiş ona neymiş o zaman
bayılıyorum bu ahlak kumkumalarına girdiği her ortamda bakın ben ne kadar namus timsali bir insanım mesajı vermeye çalışmaları
ben eğlenilecek değil evlenilecek kızım
mesajı vermeye çalışmaları beni çok eğlendiriyor
alkol alan sigara içen bir insan değilim ama alana karışma yargılama hakkını sana kim veriyor
tam dediğin kız gibi bir arkadaşım vardı sevgilisiyle bara giden kızlara demediğini bırakmayan ama içine baksan sevgilisi olan bir adama aşıktı ayrılmaları çocuğa göstermek için ne planlar ne stratejiler aşk ı memnuda yoktur öylesi
niye böyle yapıyorsun diyene ne var canım evliler mi ki demeler vs.
İçkiyi kimseye yakıstırmyorm... kültürümde yetişmemde yok o yüzden sevmem. İçene de kötü bakmam kendi bilir.. içki kötülüklerin anasıdır..
yok cnm kusura bakmam çok arkadaşım sayılmazdı zaten yurtta aynı odada olduğumuzdankızın kendi paylaşımı değil erkek br arkdşn paylaşımı arkdşla samimiyete dayanarak yazdım öle brşey
arkadaşın ayrı cinsmiş cnm kusura bkma ama
Anladım, kız üstüne vazife olmayan bi şeye atlamış yani.kızın kendi paylaşımı değil erkek br arkdşn paylaşımı arkdşla samimiyete dayanarak yazdım öle brşey
Hahaha bak bir de böyle bir arkadaşım vardı; kızın erkek arkadaşı alkol almıyorsa içkiye tövbe eder, alıyorsa ucundan ucundan vodkaları götürürdütam dediğin kız gibi bir arkadaşım vardı sevgilisiyle bara giden kızlara demediğini bırakmayan ama içine baksan sevgilisi olan bir adama aşıktı ayrılmaları kendini çocuğa göstermek için ne planlar ne stratejiler aşk ı memnuda yoktur öylesi
niye böyle yapıyorsun diyene ne var canım evliler mi ki demeler vs.
Yargilamadım ztn şekerim.ama içeni yargılamaya da hakkınız yok
yok cnm kusura bakmam çok arkadaşım sayılmazdı zaten yurtta aynı odada olduğumuzdan
zaten sonrada hiç görüşmedik
Anladım, kız üstüne vazife olmayan bi şeye atlamış yani.
Onun zihniyeti de öyle işliyor demek ki, böyleleri mitoz bölünmeyle çoğalmaya başladı zaten
Hahaha bak bir de böyle bir arkadaşım vardı; kızın erkek arkadaşı alkol almıyorsa içkiye tövbe eder, alıyorsa ucundan ucundan vodkaları götürürdü
Bayılırım tutarlı insanlara
Karşı tarafı eleştiriyorsunuz ozgurlugume karışıyor diye fakat kendiniz de 'çayını bir başka yudumlarsınız' diyen birine 'o şarkının yanında rakı içilir' diye bir başkasının goruşune saygı duymuyorsunuz. Saygı iki taraflıdır tek değil unutmayın..
ahan da bu bende de oluyo gören aaaaaa nasıl olur nasıl içersin hiç yakışmıor diyor yakışanlar nasıl oluyo acabaBen de sigara içerken görenler (ilk görüş veya arasıra görenler), "hiç sigara yakışmıyor sana" " aa sen sigara mı içiyordun hiç tahmin etmezdim"... Benzer duyguyu ben de bu konuda yaşıyorum, daha çok içesim geliyor arkadaş
kız kesin yobaz bir şehirden geliyordurki içmemiş insan bulmak çok zor ama işte kendni hanım hanımcı gösteriyor
herkes haddine baksa dünya yaşanılır olur be canım :)
hahah dur bakayım
[xtable=skin1]
{tbody}
{tr}
{td}11/10/1868{/td}
{td}{/td}
{td}Thomas Edison, ilk icadı elektrikli ses makinesi (fonograf) için patent aldı.{/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]
buna içilir işteedisonun şerefine
istedikleri kapanması canım o saçların kızıla da o .. gibi diyorlar nasıl gezeceksek artık
O şarkının yanında ben rakı içerim dememişsin ki.
Çay değil rakı içilir demişsin.
İlk kınama senden gelmiş.
Yobaz ?
Saç kapatma ?
Had bildirmeden önce haddini bilmeni tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?