Niye içki içen kıza

haha bnde yeni br ortama giriyorsam kullanmıyorum diyorum zaten nadir içerim

Herkes istediğini içiyor benim gördüğüm kadarıyla.
Kimse kimsenin özel zevklerine karışmadığı müddetçe sorun yok. Çay içen de, içki içen de kendi bilir. Ben içmem ama içene de karışmam, o hakka sahip değilim çünkü.
O oraya çay yazdıysa senin rakı yazman da olmamış sanki

e kızın kendi paylaşımı değilmiş ona neymiş o zaman
bayılıyorum bu ahlak kumkumalarına girdiği her ortamda bakın ben ne kadar namus timsali bir insanım mesajı vermeye çalışmaları
ben eğlenilecek değil evlenilecek kızım
mesajı vermeye çalışmaları beni çok eğlendiriyor
alkol alan sigara içen bir insan değilim ama alana karışma yargılama hakkını sana kim veriyor
tam dediğin kız gibi bir arkadaşım vardı sevgilisiyle bara giden kızlara demediğini bırakmayan ama içine baksan sevgilisi olan bir adama aşıktı ayrılmaları kendini çocuğa göstermek için ne planlar ne stratejiler aşk ı memnuda yoktur öylesi
niye böyle yapıyorsun diyene ne var canım evliler mi ki demeler vs.

kızın kendi paylaşımı değil erkek br arkdşn paylaşımı arkdşla samimiyete dayanarak yazdım öle brşey

arkadaşın ayrı cinsmiş cnm kusura bkma ama

kızın kendi paylaşımı değil erkek br arkdşn paylaşımı arkdşla samimiyete dayanarak yazdım öle brşey

arkadaşın ayrı cinsmiş cnm kusura bkma ama
yok cnm kusura bakmam çok arkadaşım sayılmazdı zaten yurtta aynı odada olduğumuzdan
zaten sonrada hiç görüşmedik

Anladım, kız üstüne vazife olmayan bi şeye atlamış yani.
Onun zihniyeti de öyle işliyor demek ki, böyleleri mitoz bölünmeyle çoğalmaya başladı zaten

Hahaha bak bir de böyle bir arkadaşım vardı; kızın erkek arkadaşı alkol almıyorsa içkiye tövbe eder, alıyorsa ucundan ucundan vodkaları götürürdü

Bayılırım tutarlı insanlara

Karşı tarafı eleştiriyorsunuz ozgurlugume karışıyor diye fakat kendiniz de 'çayını bir başka yudumlarsınız' diyen birine 'o şarkının yanında rakı içilir' diye bir başkasının goruşune saygı duymuyorsunuz. Saygı iki taraflıdır tek değil unutmayın..

yok cnm kusura bakmam çok arkadaşım sayılmazdı zaten yurtta aynı odada olduğumuzdan
zaten sonrada hiç görüşmedik

iyi dayanmışsın yne cnm

Anladım, kız üstüne vazife olmayan bi şeye atlamış yani.
Onun zihniyeti de öyle işliyor demek ki, böyleleri mitoz bölünmeyle çoğalmaya başladı zaten

gdolu gıdaların zararları

Hahaha bak bir de böyle bir arkadaşım vardı; kızın erkek arkadaşı alkol almıyorsa içkiye tövbe eder, alıyorsa ucundan ucundan vodkaları götürürdü

Bayılırım tutarlı insanlara

paylaşımı yapan kişi erkek samimi arkdşm diyeblrz . lafı sokmaya çalışanda kız. ben bir samimiyetten yazdm ki yazdğm kişide biliyor bunu

ahan da bu bende de oluyo gören aaaaaa nasıl olur nasıl içersin hiç yakışmıor diyor yakışanlar nasıl oluyo acaba

istedikleri kapanması canım o saçların kızıla da o .. gibi diyorlar nasıl gezeceksek artık

Yobaz ?
Saç kapatma ?
Had bildirmeden önce haddini bilmeni tavsiye ederim.

O şarkının yanında ben rakı içerim dememişsin ki.
Çay değil rakı içilir demişsin.
İlk kınama senden gelmiş.

ben arkadaşıma espiri niyetine yazdım paylaşımı yapan kız değil br arkdşm ve samimiyetten yazdım kız ordan atladı

Yobaz ?
Saç kapatma ?
Had bildirmeden önce haddini bilmeni tavsiye ederim.

haddimi bilirim ben şekerim merak etme sen hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…