Niye içki içen kıza

Ben olsam altına aynen şu yorumu yazardım '' Bende bazı kızları hiç anlamıyorum, benim bildiğim iki kişi konuşurken üçüncüye pek iyi şeyler düşmezdi ya neyse ... ah ah bazı kızlara hiç yakıştıramıyorum '' Ya da yorum yaptığın arkadaşa hitaben 'sana yorum yaparken araya kamu spotu reklamları giriyor ya la' yazardım ... Kız kendini ne zannediyormuş acaba ,ezdirme canım kendini. ona ne ?

O senin sorunun deseydin Herkes herşeye atlamasa olmaz zaten. Ahlak abideleri

içmiyorsa içmez ama sazanlığı seviyor demekki
İcki icmek ya da sigara icmek kimseye yakismaz bence :) mantiksiz geliyor bu ikisi. Sagliga,cebe hicbir faydasi olmadigi gibi zarari olan sacma aliskanliklar olarak görüyorum. Herkesin kendi hayati yargilamak kimseye dusmez.

yargılamayı çok seviyorular

herkesin içinde bir vaiz yatıyor işte.

gitsin imam olsun çok dindarsa

Bence kadın eline rakı kadehi çok yakışıyor. Ayrıca ahlak ve namus keşke iki kadeh rakı içmemekle olsaydı

bencede kadına yakışıyor delikanlı kadın lafı da vardır bu yüzden bazı kadınlar adam gibi içer adam gibi adamdır

kadına yakışmayan erkege niye yakıyomuş kafasız nolcak boşver sen onu tabide ona rakı gider

salak işte arkadaş

yobazlık işte...
hemde önde gideni

Çok güzelde keyif veriyor :) olsaydı da içseydik diycemde benimkinden tırsıyorum :)

vallaha içesim var ama özel br durum yok :)

kişinin özgürlüğü kendine bence

Bizim bir arkadaş gömlek cebinde bir kırmızı kart taşırdı; canını sıkana çıkarıp gösterirdi. Üstünde de "Yav he he!" yazıyordu

"Yav he he" deseydiniz

süpermiş ya bnde mi yapsam

Hiç kafaya takılacak bir durum değil bence. O hanım kızımız belli ki bu tip saçma sapan yorumlar yaparak kendinin ne kadar hanım hanımcık bir ev kızı olduğunu ve 'hayırlı bir kısmet' bulursa en edeplisinden evinin hanımı olacağının mesajlarını vermeye çalışmış. Ama benim tespitim şudur ki nerede hayatının ilk gençlik yıllarını hayatın dibini emerek vur patlasın çal oynasın her gece barda gönlüm hovarda yaşamış hanım kızımız varsa belli bir yaştan sonra böyle bir imaj vermeye çalışıyorlar. Sen hiç boşuna kafana takma. Gül geç.

Kadın ve erkek diye ayrılmasına bende karşıyım her konuda ama . Hadi bu arkadaş diyelm ki din bakımından konuştu kadına günah olan şeyler bazılarına göre erkeğe mübah oluyo nedense sinir oluyorum..
Herkesn aklı mantığı var Allah bile herkesi iradesine bırakmışken biz kim oluyruz ki milleti sorguluyoruz ki sonuçta o kadar içeceğin içinde bi o haram kılınmış seçmek senin elinde..kimseyi yargılamak o kişi gibi laf saymk kimsenin haddine değil.
Herkes kendi yaşamına baksın !

Illa ki dünya da önemli birşey olmuştur, tarihe bak kutlama yap :)

toplu br paylaşım br sayfada atılan paylaşım ama yazıyı yazan da tanıdığım genel yoruma açıkken laf dalaşına girmek istemedim

kız kesin yobaz bir şehirden geliyordur ki içmemiş insan bulmak çok zor ama işte kendni hanım hanımcı gösteriyor

herkes haddine baksa dünya yaşanılır olur be canım :)

Illa ki dünya da önemli birşey olmuştur, tarihe bak kutlama yap :)

hahah dur bakayım

[xtable]
{tbody}
{tr}
{td}11/10/1868{/td}
{td} {/td}
{td}Thomas Edison, ilk icadı elektrikli ses makinesi (fonograf) için patent aldı.{/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]
buna içilir işte edisonun şerefine

O. gozuyle baktigini nerden cikardin? Sadece yakistiramadigini soylemis. E sen de millet kendi kendine mayismisken cikip da cay degil raki olur filan diye bozarsan, baska yorumda da seni bozarlar. O kizin yaptigiyla senin yaptigin cok da farkli degil.

arkadasınız size o.pu mu dedi? ben oraya takıldım,

acıkcası moralim bozulup konu acacaksam icki ve kadın ofkemin ayrıntıları olurdu...

o imaya getirdi içen insanları

herkesin yaşam tarzı farklı dogrularıda farklı,fakat kimse kimseyi sen onu içtin deyip heleki o kelimeyle yargılayamaz.bu hakkı kimse kimseye veremez

haddine olmayan insanlar işte herşeye karışmasa süper olck cnm

benm yorum yaptığım paylaşım br arkadaşımındı ve aramızda br samimiyet var ona dayanarak ben o yorumu yaptım kız da başka biri paylaşım kıza ait değil

bahsettiğiniz paylaşım deu itirafta adminin yaptığı bir paylaşım, admin arkadaşınız mı?

senin bu olayının bir başka tarzı benimde başıma gelmişti zamanında ben sarışın bir bayanım saçlarımda dolasıyla açık renk hiç boya yapmadım ve bir gün gidip dahada actırtım sacımı aradan bir kaç gün geçti komşumuz gördü dediki bana amannnnnnn töhh töh aynı o...lar gibi olmuşun.ben aynen şok nasıl yani dedim kendimi bir kötü hissettim anlatamam sonra sonra kendime geldim.o komşu her gördüğüm de bana dediği lafı hatırlattım sonra kadının içine oturmuş ki gelip helalik istedi var öyle densizler işte arada renk oluyorlar

bahsettiğiniz paylaşım deu itirafta adminin yaptığı bir paylaşım, admin arkadaşınız mı?

paylaşımı kişiler gönderiyor adminde yayınlıyor yollayan kişi arkadaşım.

dengesizmiş kadın resmen ya

Benim de saçlar siyah...Kaç kişi siyah saç günah dedi bana.
Sarı saç o... gibi siyah saç günah. Kazıtalım madem, anlayışa gel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…