niye kabul etmedi

bayan-suslu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
421
497
18
merhabalar

benim erkek arkadaşım askerden yeni geldi. şuan işsiz. tel faturasını ödeyemediği içinde hattı kapandı. askerden sonra yanıma gelmişti. babasından para almıştı. şimdide babasından para isteyemiyor.
bende ben ödeyeyim dedim faturanı kabul etmedi. yani borç olarak ödeyecektim sonra durumun olunca verirsin dedim ben halletcem dedi kabul. etmedi. çok üzüldüm. niye kabul etmedi ki. 4 senedir birlikteyiz evlenmeyi düşünüyoruz. acaba kendini bana o kadar yakın hissetmiyor mu bana . aramızda o kadar yakınlık yok mu. kötü oldum. ben böyle bir durumda olsam sen vermez misin dedim ona bile cevap vermedi. (tabi isteyeceğimden değil kabul etsin diye dedim ) neden kabul etmedi.

Erkekler boyle seyleri pek gururlarina yediremiyorlar bundan kaynaklidir

Erkekler boyle seyleri pek gururlarina yediremiyorlar bundan kaynaklidir
yani ben onun sevgilisiyim en yakınlarından biri sayılırım. acil bi durum olur arama yapması gerekir filan. yok hallederim dedim. bende tamam nasıl istersen dedim. çok üstelemek istemedim ama üzüldüm açıkçası

bence kabul etmemesi çok daha iyi. bunun iyi tarafını düşünmelisiniz. yani sizden istifade etmiyor
yok öyle bir insan değildir. öyle bir insan olmadığını bildiğim için ödemek istedim zaten. ödesem bile verir yani hemen. güvenim tam o konuda.

Erkek sonuçta. Çok normal kabul etmemesi. Ya tam tersi olsaydı? Benim üniversitede görüştüğüm kişi öyleydi, parasını arkadaşlarına harcar ama bana gelince "Hesabı sen ödeyiver ne olacak aramızda ayrı gayrı mı var" derdi. En son otobüs kartımı almıştı, öğrenci olarak basmak için. Ben tam kart basıyordum o benimkini kullanıyordu. Ah ah salaklığıma doymayayım. :)
O yüzden hiç boşuna üzülmeyin :)

Erkek sonuçta. Çok normal kabul etmemesi. Ya tam tersi olsaydı? Benim üniversitede görüştüğüm kişi öyleydi, parasını arkadaşlarına harcar ama bana gelince "Hesabı sen ödeyiver ne olacak aramızda ayrı gayrı mı var" derdi. En son otobüs kartımı almıştı, öğrenci olarak basmak için. Ben tam kart basıyordum o benimkini kullanıyordu. Ah ah salaklığıma doymayayım. :)
O yüzden hiç boşuna üzülmeyin :)
tam tersini daha önce yaşadım eski erkek arkadaşımdan daha ilişkinin ilk haftası bana kontür al demişti bende salak almıştım. fragmanmış meğer sonra ne yedi beni ne yedi :D
şuan ki erkek arkadaşım öyle bir insan değil. bide benim yanıma gelebilmek için para aldı babasından bide bana hediye almış. şimdide borcunu ödeyemiyor kendimi kötü hissettim ne bilim :)

telefon kapanınca nasıl iletişim kuruyorsunuz ki ben olsam gider öderdim direkt.
hattı kapandı arama yapamıyor mesaj atamıyor ben arıyorum evden wifiden bağlanıyor. whatsaptan o şekilde konuşuyoruz.
Neden ödeyeyim mi diyorsun ki?
Git öde.
Bi kafede çay içseniz hesabı ben ödeyeyim mi dese nasıl hoş olmazsa bu da sorulmaz, direkt ödenir.
öyle bir şey yapsam kırılabilirdi. sormak bence daha hoştur. benim düşüncem o yönde :)

hattı kapandı arama yapamıyor mesaj atamıyor ben arıyorum evden wifiden bağlanıyor. whatsaptan o şekilde konuşuyoruz.

öyle bir şey yapsam kırılabilirdi. sormak bence daha hoştur. benim düşüncem o yönde :)
Şimdi de odeyebilirsiniz

Sizin sormanız da garip bence. Şu durumda olsam ve erkek arkadaşım ben ödeyeyim mi dese, öde diyemezdim. Ödememesi de içime kurt düşürürdü. Bazı şeyler göze sokularak yapılmaz.

Back
X