niye kabul etmedi

Bu kadar dert edeceğinize hemen ödeme yapabilirsiniz.. Keza telefondan önce daha baska acil seylere ihtiyacı olabilir şu an için bide bunu düşünmek gerek..

öyle bir şey yapsam kırılabilirdi. sormak bence daha hoştur. benim düşüncem o yönde :)
Bence böyle sormak gurur kırıcı.
Gidip ödersin birşey derse de "sen ben mi var sen benim canımsın lafını bile etme" der geçersin. Ödeyeyim mi? Ödeyeyim istersen? Neden ödememe izin vermiyorsun? Demek daha itici.

Sizin sormanız da garip bence. Şu durumda olsam ve erkek arkadaşım ben ödeyeyim mi dese, öde diyemezdim. Ödememesi de içime kurt düşürürdü. Bazı şeyler göze sokularak yapılmaz.
Ya şimdi ödersem kırılır belki.
Ben yarın yada diğer gün halletcem demiş bekleyeyim pazara kadar eğer ödeyemezse sormadan öderim ama ya kırılırsa ben sana istemediğimi söyledim niye ödedin derse

Ya şimdi ödersem kırılır belki.
Ben yarın yada diğer gün halletcem demiş bekleyeyim pazara kadar eğer ödeyemezse sormadan öderim ama ya kırılırsa ben sana istemediğimi söyledim niye ödedin derse

Aynı durumu yaşamıştım. X bayide işim vardı seninkini de ödedim deyip geçmiştim. Bence fazla büyütüyorsunuz kırılma kısmını. Ki 4 yıllık ilişkiymiş. Belli ki ilk defa bu duruma düştü siz de ne yapacağınızı bilmiyorsunuz. Diğer taraftan bakınca da destek olmaya izin istiyorsunuz. Bu doğru mu?

Teklif etmek ağız aramaktır. Ben de sizin yerinizde olsam sormadan öderdim.

Niye kabul etmedi diye burada sormaya gerek yok ki. Ya gurur yaptı ya da ödemek yerine ödeyim mi diye sorduğunuz için çok da gönüllü olmadığınızı düşündü. Başka ne seçenek var?

Bana ilginç geldi

Kaç lira bu fatura

Ödeseydiniz ya çok uzatmadan

Ödüyorum ben senin faturanı diye

Yıllarca sevgilimle cebimizdeki her kuruşu bölüştük yıllardır da evliyiz hala senin benim yok

O kadar yakınsanız tanıyorsanız teklif etmemize gerek yok ödeyebilirsiniz, sorarsanız doğal olarak yok der. Eşim sevgilimken, bana sormadan öderdi faturalarımı. Ben okuyordum o çalışıyordu.

Adamın gururlu olması iyi bence. Kız arkadasını kanının son damlasına kadar sömürüp parasını yıyenleri gördükçe böyleleri kaldı mı diyorum.

Ödedim kızlar daha önce böyle birşey yaşamadığımız için bilemedim ne yapacağımı. Ama hattı açılmadı galiba kaç saat oldu. En sonunda sordum mesaj gelmedi mi sana diye ne mesajı dedi. Normalden mesaj atsana dedim. Olmadı söylücem ödedim diye kendi öğrensin istedim ama. Hat açılınca mesaj gitmiyor demek anlamadım

Bu devirde erkekler kadınların paralarının peşinde koşarken kabul etmemesi iyi birsey.

hattı kapandı arama yapamıyor mesaj atamıyor ben arıyorum evden wifiden bağlanıyor. whatsaptan o şekilde konuşuyoruz.

öyle bir şey yapsam kırılabilirdi. sormak bence daha hoştur. benim düşüncem o yönde :)

bende yanlış davrandığınızı düşünüyorum.
bana da ödeyeyim mi dense kabul etmem. içimden de insan niyeti varsa sormadan öder diye düşünürüm.
4 yıllık sevgiliye ödeyeyim mi diye sorulmaz direk ödenir.

Benim nişanlımda böyleydi. Zor durumda kaldığında bana gelemiyorsan bende sana gelemem dedim. Ondan sonra borç tarzinda isteyip hemen geri veriyordu. Beni bu durumda Rahatsız etti aramizda borç vs olması bana samimi gelmiyor asmamiz lazim dedim şuan da kimde varsa yada kim daha yakinsa o veriyor şuan lafı yok aramizda

Back
X