niye mutsuzum :(

pozitifhatun

....
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2014
2.840
2.232
248
daha önce yazmıştım görüştüğüm birisi vardı tam sevgili gibi değildik..kafamızda daha tam oturmamıştı herşey..sonra mesajıma cevap vermedi..gün boyu yazmadı bende bittiğini yazdım..mesajlar görüldü yazmıyor ama android telefonlarda açmadan da görülüyor biliyosunuz..bittiğini yadığım mesajlara da cevap yazmadı ..neyse sevgim yok henüz falan diyodum ama bitti diye niye çok üzülüyorum çok mutsuzum....

Gün boyu cevap vermedi diye bitti mi dedin...
Ne denir ki, bu kafayla daha çok mutsuz olursun..

sana değer veren insan için üzül canım,değer vermeyen için değil, ve zaten gün boyu yokluğunu hissetmeyip msj atmayan insan değer vermiyordur, üzülme değmez

Gün boyu cevap vermedi diye bitti mi dedin...
Ne denir ki, bu kafayla daha çok mutsuz olursun..
bencede ben bu kafayla mutlu olamıcam
gün boyu facede olup ceva yazmayınca kırıldım bu ikinci defa yapışıydı..galiba o da bitmsini istiyouş ki hşçakal bie demedi.

aman bacım yaa ablamda te ne kadar üzüldü sonra hala üzülüyor ama onun durumu cok cok ağır allah yaşatmasın üstüne düşme erkek milleti değilmi yazar eminim bütün erkekler yoklar öyle kafanı dağıt bak bugün hava mis gibi

galiba bitmesinden çok bitirme mesajıma olmadı buraya kadarmış hoçakal gibi bişeyler yazmasını beklemem daha çok üzdü..

Tatlım

Ne demek gün boyu mesaj atmadı diye bitirdim.

Neden mesaj atmadığını sorguladın mı ?

Bu sekilde bencil davranarak hiçbir ilişkinde mutlu olamazsın

Sana mesaj atmadığını düşünerek kafayı yicene başına bişeymi geldi diye bir ara bir sor

Kaldıki sevgili değilmişsiniz. Bir insan istiyorsa zaten yazar zorlamaya gerek yok ama buncacık seydende bitirmeye gerek yok.

Kendini çok kaptırmıssın bence sirkelen

unutmaki bunların hepsi geçecek ve sen bunlara dönüp güleceksin

yazmıştım bunu ikinci defa yapıyor.o zaman sen yazmayınca birşey oldu sandım korktum dedim..sorun yapmadım.şimdi de olunca kırıldım..insan facede gezip yazmıyosa iyidir demekki.bana neden açıklama yapmıyo ona anlam veremiyorum..benimle evlenmeyi planlayan birinin böyle yapması canımı acıttı...
üstüne cevreme acıklama yapmak zorunda oluşum mahvediyor beni

güçlü birisiyimdir aslında ne sıkıntılar atlattım hiç böyle üzülmemiştim böyle mahvolmamıştım

Sanirim duygusal birisisiniz.
Bu iliskide çok beklentiye girmissiniz, ve beklediginiz gibi olmayinca mutsuz oldunuz.

Sadece gorusuyormussun sevgili gibi bile degilmissiniz tanistirilmissiniz bu evre vakit gecirip tanima evresidir henuz ona gore yol alir iki tarafta nikah masasindann donmus gibi tepki veriyorsun
işte fazla tepki gösteriyorum diye kızıyorum kendime...
evet tanıştırıldık ve ikimiz de bir evlilik geçirdik.bu nedenle korkakça davrandık...özellikle o benden fazla ilgi bekledi açıkca belirtti..öyle hızlıca sevgili moduna giremedik

bittiyse bitti ama bu mutsuzluğu naıl atıcam ya..
çevre baskısını hiç aklıma bile getirmek istemiyorum..herkes beni suçlayacak

Sana cevap vermemesi, iyi ya da kotu seni yanitsiz birakmasi bence saygisizca. Evet olmuyor istemiyorum diyebilirdi yetiskin insanlarsiniz. Senin uzuntun onunla olmamasina degil bence cunku zaten yeterince tanimiyorsun ki kaybettigine uzulesin. Bence sen baska birseyi takiyorsun ustune bu da binince tuz biber oluyor.

o zaman zamana bırak sekerim

suan üzülerek kendini yıpratırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…