- 31 Ekim 2014
- 2.840
- 2.232
- 248
- Konu Sahibi pozitifhatun
-
sana değer veren insan için üzül canım,değer vermeyen için değil, ve zaten gün boyu yokluğunu hissetmeyip msj atmayan insan değer vermiyordur, üzülme değmezdaha önce yazmıştım görüştüğüm birisi vardı tam sevgili gibi değildik..kafamızda daha tam oturmamıştı herşey..sonra mesajıma cevap vermedi..gün boyu yazmadı bende bittiğini yazdım..mesajlar görüldü yazmıyor ama android telefonlarda açmadan da görülüyor biliyosunuz..bittiğini yadığım mesajlara da cevap yazmadı ..neyse sevgim yok henüz falan diyodum ama bitti diye niye çok üzülüyorumçok mutsuzum....
bencede ben bu kafayla mutlu olamıcamGün boyu cevap vermedi diye bitti mi dedin...
Ne denir ki, bu kafayla daha çok mutsuz olursun..
elimde değil iki gündür ağlamamak için zor tutuyorum kendimi..sana değer veren insan için üzül canım,değer vermeyen için değil, ve zaten gün boyu yokluğunu hissetmeyip msj atmayan insan değer vermiyordur, üzülme değmez
elimde değil iki gündür ağlamamak için zor tutuyorum kendimi..
hayır sanal değil.ikimizinde akrabaları tanıştırmıştı..henüz onlarada bir şey söyleyemedim.eminimki ben söylerim diye o da birşey söylememiştir.herkes halen görüşüyoruz sanıyor.açıklarken ağlayacağım diye kimseyle konuşamadım.Sanal bir birliktelik miydi?
galiba bitmesinden çok bitirme mesajıma olmadı buraya kadarmış hoçakal gibi bişeyler yazmasını beklemem daha çok üzdü..aman bacım yaa ablamda te ne kadar üzüldü sonra hala üzülüyor ama onun durumu cok cok ağır allah yaşatmasın üstüne düşme erkek milleti değilmi yazar eminim bütün erkekler yoklar öyle kafanı dağıt bak bugün hava mis gibi
yazmıştım bunu ikinci defa yapıyor.o zaman sen yazmayınca birşey oldu sandım korktum dedim..sorun yapmadım.şimdi de olunca kırıldım..insan facede gezip yazmıyosa iyidir demekki.bana neden açıklama yapmıyo ona anlam veremiyorum..benimle evlenmeyi planlayan birinin böyle yapması canımı acıttı...Tatlım
Ne demek gün boyu mesaj atmadı diye bitirdim.
Neden mesaj atmadığını sorguladın mı ?
Bu sekilde bencil davranarak hiçbir ilişkinde mutlu olamazsın
Sana mesaj atmadığını düşünerek kafayı yicene başına bişeymi geldi diye bir ara bir sor
Kaldıki sevgili değilmişsiniz. Bir insan istiyorsa zaten yazar zorlamaya gerek yok ama buncacık seydende bitirmeye gerek yok.
Kendini çok kaptırmıssın bence sirkelen
unutmaki bunların hepsi geçecek ve sen bunlara dönüp güleceksin
başlamamış derken?Baslamamis birseyi bitirmissin ve agliyorsun ?
Sadece gorusuyormussun sevgili gibi bile degilmissiniz tanistirilmissiniz bu evre vakit gecirip tanima evresidir henuz ona gore yol alir iki tarafta nikah masasindann donmus gibi tepki veriyorsunbaşlamamış derken?
işte fazla tepki gösteriyorum diye kızıyorum kendime...Sadece gorusuyormussun sevgili gibi bile degilmissiniz tanistirilmissiniz bu evre vakit gecirip tanima evresidir henuz ona gore yol alir iki tarafta nikah masasindann donmus gibi tepki veriyorsun
yazmıştım bunu ikinci defa yapıyor.o zaman sen yazmayınca birşey oldu sandım korktum dedim..sorun yapmadım.şimdi de olunca kırıldım..insan facede gezip yazmıyosa iyidir demekki.bana neden açıklama yapmıyo ona anlam veremiyorum..benimle evlenmeyi planlayan birinin böyle yapması canımı acıttı...
üstüne cevreme acıklama yapmak zorunda oluşum mahvediyor beni
güçlü birisiyimdir aslında ne sıkıntılar atlattım hiç böyle üzülmemiştim böyle mahvolmamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?