- 29 Eylül 2014
- 197
- 79
- 43
- Konu Sahibi pozitifhatun
-
bittiyse bitti ama bu mutsuzluğu naıl atıcam ya..
çevre baskısını hiç aklıma bile getirmek istemiyorum..herkes beni suçlayacak
tam tanımıyorum diyemem..eski evliliğinden çok yaralanmış çok etkilenmiş.bu yüzden korktuğunu ürkek olduğunu ama benimle olmak istediğini söylüyordu.çekingen ayrıca :SSana cevap vermemesi, iyi ya da kotu seni yanitsiz birakmasi bence saygisizca. Evet olmuyor istemiyorum diyebilirdi yetiskin insanlarsiniz. Senin uzuntun onunla olmamasina degil bence cunku zaten yeterince tanimiyorsun ki kaybettigine uzulesin. Bence sen baska birseyi takiyorsun ustune bu da binince tuz biber oluyor.
ne bileyim görüşmüyoruz dediğimde neden sorusuna cevap vermek zorundayım diye düşünüyorum...adam efendi herşeyiye iyiydi neyini beğenmedin diyecekler mesaj yazmadı deyincede ben suçlu olucambaskası ne der dşüncesiyle yasarsan her konuda sonuçta mutsuz sen olursun
bu haytta kendin için yasa
hem ne olmuş yani evlenmeden bitti dersin erkenden olmayacagını anladım dersin hayırlısı böyleymiş dersin
olaya nereden bakarsan nasıl anlatırsan öyle izlenim bırakırsın
kiöseye acıklama yapmak zorunda değilsin kısmet değilmiş der geçersin
çok takıyorsun bence
ne bileyim görüşmüyoruz dediğimde neden sorusuna cevap vermek zorundayım diye düşünüyorum...adam efendi herşeyiye iyiydi neyini beğenmedin diyecekler mesaj yazmadı deyincede ben suçlu olucam
teşekkür ederim..zaten bugün arkadaşımla kahve içmeye gidicem kafa dağıtmaya..alışmıssındır o gidincede boşluğa düşmüşsündür. herşeyinden sil onu yavaş yavaş kalbinden ve hafızandan da silinir üzülme. çık gez kız arkadaşlarınla buluş kahve içmeye git alışverişe git ona muhtaç olmadığını anlarsın özgüven gelir. merak etme o döner sana
teşekkür ederim..zaten bugün arkadaşımla kahve içmeye gidicem kafa dağıtmaya..
özgüveni olan güçlü biriyken bu hale düşmem daha beter üzdü beni.
bir aydır görüşüyoruz.o bana söyleyemezdi ama mesajda kalp falan yollar..beni beğendiğini söylerdi.ailesine güzel bayanı ikna edicem olucak bu iş diyodu.ben onu sevmeyi denemek istediğimi söyledim sadece..ne zamandır beraerdiniz ?
yani ortada bir ilişki var mı ?
güldürdün beni yaa..:) yok öyle gitsin istemem falan yapmadım kız..gerçekten sevdiğimden emin olmadan seviyorum diyemem.o da bana seni seviyorum falan demeyince tam bir ilişki gibi göremedim galibao varken sevmiyorum ay gitsin banane dersin ama o gidince öyle olmuyor çünkü alışıyorsun sürekli mesajlaşmaya konuşmaya onu kendine dert ortağı görmeye.. canını sıkma geçer bu günlerde
bir aydır görüşüyoruz.o bana söyleyemezdi ama mesajda kalp falan yollar..beni beğendiğini söylerdi.ailesine güzel bayanı ikna edicem olucak bu iş diyodu.ben onu sevmeyi denemek istediğimi söyledim sadece..
güldürdün beni yaa..:) yok öyle gitsin istemem falan yapmadım kız..gerçekten sevdiğimden emin olmadan seviyorum diyemem.o da bana seni seviyorum falan demeyince tam bir ilişki gibi göremedim galiba
aynen öyle olduSen ilişkiyi oda seni bitirmiş tek celsede
Neden üzülüyosun ?aynen öyle oldu
bencede ben bu kafayla mutlu olamıcam
gün boyu facede olup ceva yazmayınca kırıldım bu ikinci defa yapışıydı..galiba o da bitmsini istiyouş ki hşçakal bie demedi.
biyolojik 39 ve 34 ama mantık geri kaldı galiba :)Yaslariniz kac canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?