niye söylemez ki ?

ozgeoyku

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2011
1.141
928
133
Merhaba kızlar,

Whatsapp üzerinden yazışıp görüştüğüm insan ile ilgili konum.

Kız arkadaşıma eşinin arkadaşı hiç arkadaşın yok mu tanışabilieceğim demiş . Arkadaşım da beni söylemiş, ben ilk başta istemedim , çocuğu resimden görünce istemedim . Ama sonra tekrardan söyleyince iyi tamam o zaman dedim. Arkadaşım numaramı vermiş , yazışmaya başladık 25 gün felan normal bir şekilde konuşmalarımız oldu. O sırada arkadaşım doğum yaptı ,hastaneye gidemedim , eve geçtiğinde de gidemedim hastalandım felan. Bu hafta içerisinde çocuk sen bu hafta gelmezsen ben gelicem dedi . Ama bizim hiç telefonda görüşmemiz olmadı , sadece whatsapp üzerinden .Bana şimdi konuşuyoruz yüzyüze geldiğimizde susmayalım bakalım elektrik alabilcek miyiz dedi . Bu sözünün üzerine ben ilk kez ortamda hemen konuşamam ayak uyduramıyorum böyle bir yapım var ve sinir oluyorum bu duruma demiştim Neyse ki ben dün gittim arkadaşıma . O da oraya geldi , gayet samimiydi . Ffazla ben konuşmadım ,yapım gereği konuşamıyorum yani , arkadaşıma bir çok kez gitmişimdir ama o olduğundan dolayı bir çekingenlik , heyecanlık vardı :) . Kimi zaman konuştum tabi , hep susup oturmadım ,ama çıkarken yolcu etmek için o da ayaklandı . Görüşmek üzere deyip elimi tutup uzun uzun salladı . Bende görüşürüz dedim. O sırada arkadaşım ne çok konuştunuz dedi , biz böyleyiz dedi çocukta. Neyse iyi akşamlar deyip gülerek çıktım evden. Bebek ben eve geldiğimde hiç uyanmmaıştı , göremediydim bu da bana yazdı seninki uyandı diye . bende ben arkadaşıma söyledim ben giderim uyanır diye . benim yerime sev öp dedim O da ben çıktım bir dahakine dedi .Birkaç yazışmamız oldu. Normalde bu insan evdeyim , napıyosun , uyudun mu , iyi geceler , günaydın gibi mesajlar atardı . Dün gece ben yazdım uyudun mu diye , bu da sabah gördü uyandım diye . Biraz lafladık . Bir daha yazmadı , bende yazmadım . Arkadaşım naptınız dedi . Bişey yapmadık olmayacak galiba dedim , Bir öğrensene sen dedim , bana söylemez ki eşime söyliyim konuşsun dedi . Kızda bişey yazmadı . Bir insan olumlu ya da olumsuz bir şey söylemez mi anlamıyorum . 8 ay sonra böyle duygular yaşıyorum çok üzülüyorum , neden bilmiyorum . Oysaki ben olumlu bakıyordum , gördüğümde ısınmıştım:(

Bu erkekler niye böyle ? çok mu zor iyi ya da kötü bişey söylemek .Yazmayınca ben olumsuz bişey olacağını bilmem mi gerekiyor ? Onca konuşmamız üzerine bu kadar mı zor ?Kendisine de ortama ayak uyduramadığımı fazla konuşamayacağımı söylememe rağmen.

Ben çok kötüyüm , ik defa böyle bişey yaşıyorum . Ben bişeylerin olabileceğini hissetmişken niye hep böyle oluyor :(

Sizce de olumsuz dimi , bir şey olmayacak :(

Bunu onla konuşsan daha sağlıklı olmaz mı ? Rastgele arkadaşında buluşmadınız planlı birşeydi.. Bundan sonrası için ne düşündüğünü onla konuşarak ögrenebilisiniz kuruntu yaparak kendinizi üzmeyin.. Ayrıca sadece bi konuşma kaptırmamak lazım mazallah..

25 gün hiç görüşmeden yazışmanızı anlamadım ben. Farklı şehirlerde misiniz?

Olumlu mu gider olumsuz mu anlamadım. Elde çok bilgi yok ki. Arkadaşınız ne zamandır yazmadı?

Kafaya takma ya. En geç bir kaç haftaya herşey netleşir zaten.

Arkadaşıma kızmış bile niye böylesine güzel bir arkadaşını daha önce söylemememişmiş bunu yazışırken söylemişti. Ben niye bu kadar taktım acaba onu da anlamadım . Üzücü bir durum 1 aya yakın konuş , sonra da birkaç kez yazışıp kes yazmayı , nedendir ki ben anlamıyorum .

Ne yazık ki olumsuz gibi duruyor. Sen sakın hiçbir şey yazma. En iyi cevap sessizliğin olacaktır. Eğer yazarsan engelleyecektir de daha çok zoruna gider. Hepsi böyle gerizekalı. Whatsapptan bile sevgili olurlar ama yüzyüze gelince kaçarlar. Allahın öküzleri

Tatlım bekleme de kal. Israrcı gözükme olmazsa olmaz. Olursa olurrrr. Elbet bi haber verir arkadaşın. Olmazsa da hayra yor.

Bu tarz tanıştırılmalara ok verirsen, bu tür sonuçlara da katlanmak zorundasın.
Bu kadar yıkılmana gerek yok ayrıca.
Ne oldu diye sakın sorma ayrıca.

25 gün hiç görüşmeden yazışmanızı anlamadım ben. Farklı şehirlerde misiniz?

Olumlu mu gider olumsuz mu anlamadım. Elde çok bilgi yok ki. Arkadaşınız ne zamandır yazmadı?

Ffarklı şehirlerde değiliz . Konuşmamızın başladığı hafta arkadaşım doğum yaptı , hastaneye gidecektim , o arada tanışacaktık . Ama gidemeyince kaldı . Arkadaşıma gidemeyince görüşmemizde olmadı . Bunu arkadaşıma söyledim o da hiç söylemiyor mu dedi , Bende sana gelmemi bekliyor dedim . İlk konuşmada ben bunu terslemiştim , Hemen naber nasılsın nasl gidiyor deyince , Bende bu ne samimililik dedim belki onun verdiği şeyden dolayı tek görüşmek istemedi ben öyle düşündüm . Sonrasında da kendisi dedi bu hafta gelmezsen ben gelicem dedi , Her hafta da gelemeyince üzülüyordu ama şimdi görüştük üzülen ben oldum :(
Ben dün gece uydun mu yazısına istinaden uyandım diye öğlen yazdı , zaten giriş çıkış saatlerini gördüğüm için girdiğinde de bana yazdı . bikaç şey yazıştık saat 1 den beri yazışmıyoruz , normalde napıyosun felan yazardı 1 den beri hiç yazışma yok

Bunu onla konuşsan daha sağlıklı olmaz mı ? Rastgele arkadaşında buluşmadınız planlı birşeydi.. Bundan sonrası için ne düşündüğünü onla konuşarak ögrenebilisiniz kuruntu yaparak kendinizi üzmeyin.. Ayrıca sadece bi konuşma kaptırmamak lazım mazallah..

Ama bir yandan dünden razıymış gibi durumunu vermek istemiyorum , umursamaz tavırlara takılıyorum güya ama dünden beri kötüyüm aslında . Evet aynen planlı bir görüşmeydi , Ben geçince geleceğini söylediydi ben geldim deyince geldiydi.
Bilmiyorum çok kötü bir durum . Ben bişeyler olabileceğini düşünmüştüm oysaki :(

Siz ona değil hayatınızda birinin olmasına alışmış oluyorsunuz. Birini görmeden hatta sesini bile duymadan whatsapp üzerinde yaşadığınız şey o kişiye özel değil, kim olsa aynı şeyleri hissederdiniz.
O yüzden takmayın, bir dahakine de o kadar uzun tutmayın yazışmalarınızı derim

Merhaba kızlar,

Whatsapp üzerinden yazışıp görüştüğüm insan ile ilgili konum.

Kız arkadaşıma eşinin arkadaşı hiç arkadaşın yok mu tanışabilieceğim demiş . Arkadaşım da beni söylemiş, ben ilk başta istemedim , çocuğu resimden görünce istemedim . Ama sonra tekrardan söyleyince iyi tamam o zaman dedim. Arkadaşım numaramı vermiş , yazışmaya başladık 25 gün felan normal bir şekilde konuşmalarımız oldu. O sırada arkadaşım doğum yaptı ,hastaneye gidemedim , eve geçtiğinde de gidemedim hastalandım felan. Bu hafta içerisinde çocuk sen bu hafta gelmezsen ben gelicem dedi . Ama bizim hiç telefonda görüşmemiz olmadı , sadece whatsapp üzerinden .Bana şimdi konuşuyoruz yüzyüze geldiğimizde susmayalım bakalım elektrik alabilcek miyiz dedi . Bu sözünün üzerine ben ilk kez ortamda hemen konuşamam ayak uyduramıyorum böyle bir yapım var ve sinir oluyorum bu duruma demiştim Neyse ki ben dün gittim arkadaşıma . O da oraya geldi , gayet samimiydi . Ffazla ben konuşmadım ,yapım gereği konuşamıyorum yani , arkadaşıma bir çok kez gitmişimdir ama o olduğundan dolayı bir çekingenlik , heyecanlık vardı :) . Kimi zaman konuştum tabi , hep susup oturmadım ,ama çıkarken yolcu etmek için o da ayaklandı . Görüşmek üzere deyip elimi tutup uzun uzun salladı . Bende görüşürüz dedim. O sırada arkadaşım ne çok konuştunuz dedi , biz böyleyiz dedi çocukta. Neyse iyi akşamlar deyip gülerek çıktım evden. Bebek ben eve geldiğimde hiç uyanmmaıştı , göremediydim bu da bana yazdı seninki uyandı diye . bende ben arkadaşıma söyledim ben giderim uyanır diye . benim yerime sev öp dedim O da ben çıktım bir dahakine dedi .Birkaç yazışmamız oldu. Normalde bu insan evdeyim , napıyosun , uyudun mu , iyi geceler , günaydın gibi mesajlar atardı . Dün gece ben yazdım uyudun mu diye , bu da sabah gördü uyandım diye . Biraz lafladık . Bir daha yazmadı , bende yazmadım . Arkadaşım naptınız dedi . Bişey yapmadık olmayacak galiba dedim , Bir öğrensene sen dedim , bana söylemez ki eşime söyliyim konuşsun dedi . Kızda bişey yazmadı . Bir insan olumlu ya da olumsuz bir şey söylemez mi anlamıyorum . 8 ay sonra böyle duygular yaşıyorum çok üzülüyorum , neden bilmiyorum . Oysaki ben olumlu bakıyordum , gördüğümde ısınmıştım:KK43:

Bu erkekler niye böyle ? çok mu zor iyi ya da kötü bişey söylemek .Yazmayınca ben olumsuz bişey olacağını bilmem mi gerekiyor ? Onca konuşmamız üzerine bu kadar mı zor ?Kendisine de ortama ayak uyduramadığımı fazla konuşamayacağımı söylememe rağmen.

Ben çok kötüyüm , ik defa böyle bişey yaşıyorum . Ben bişeylerin olabileceğini hissetmişken niye hep böyle oluyor :KK43:

Sizce de olumsuz dimi , bir şey olmayacak :KK43:
aynı ortamda bulununca sizden etkilenmemiş demekki

Ne yazık ki olumsuz gibi duruyor. Sen sakın hiçbir şey yazma. En iyi cevap sessizliğin olacaktır. Eğer yazarsan engelleyecektir de daha çok zoruna gider. Hepsi böyle gerizekalı. Whatsapptan bile sevgili olurlar ama yüzyüze gelince kaçarlar. Allahın öküzleri

Gerizekalının önde gideni , Bende bir daha bişey yazmadım . Ama konuşmaların üzerine bişey yazmaz mı bu kadar mı öküz olunur ya . Sevgili değildik , normal konuşmalarımız var mesafeliydi . Ama ben görünce etkilendim sanırım :(

Tatlım bekleme de kal. Israrcı gözükme olmazsa olmaz. Olursa olurrrr. Elbet bi haber verir arkadaşın. Olmazsa da hayra yor.

Bende öyle yapıyorum , ne zaman idrak edip bir yazı yazacak diye olumlu olumsuz hatta beklemesem daha iyi sanırım yazmayacak sanki. Herşeyin hayırlısı

Gerizekalının önde gideni , Bende bir daha bişey yazmadım . Ama konuşmaların üzerine bişey yazmaz mı bu kadar mı öküz olunur ya . Sevgili değildik , normal konuşmalarımız var mesafeliydi . Ama ben görünce etkilendim sanırım :KK43:
hayatında biri olmadığı için ve ilgiye açık olduğun için etkilenmişsindir. birkaç güne geçer. bir de beğenilmemek istenmemek ego meselesi de var. bence hiç düşünme üzme kendini.

Anlamadim. 8 ay demissiniz.
Bu 8 ay icinde hic konusmadinizmi, yoksa konustunuz ama cok ilgisizmi davranmaya basladi o gunden sonra?

Bu tarz tanıştırılmalara ok verirsen, bu tür sonuçlara da katlanmak zorundasın.
Bu kadar yıkılmana gerek yok ayrıca.
Ne oldu diye sakın sorma ayrıca.

Sakın yazma sessiz kal gözlemle.Totosu kalkmasın.

Siz ona değil hayatınızda birinin olmasına alışmış oluyorsunuz. Birini görmeden hatta sesini bile duymadan whatsapp üzerinde yaşadığınız şey o kişiye özel değil, kim olsa aynı şeyleri hissederdiniz.
O yüzden takmayın, bir dahakine de o kadar uzun tutmayın yazışmalarınızı derim

aynı ortamda bulununca sizden etkilenmemiş demekki

Sormayı düşünmüyorum , yazmazsa da bende yazmayacağım . Birinin olmasını isteyip de böylesine hiçbir şey yazmaması üzücü , Hani ben etkilenmiş olabilirim ama olumlu veya olumsuz bir yazı beklediğimden oldu .
İnsan alışınca biraz öyle oluyor sanırım sabah akşam normal yazışıp hal hatır sorulsa bile alışıyormuş gerçekten.

Kızlar napıyosun diye yazdı şimdi bana :)

Resmen ergen gibi bir hale büründüm kendime inanamıyorum :(

İnsanlar sizi tanıştırmış bence gerisi sizin işiniz kimseyi sokma araya.
İlk izlenimini nasıl de açık açık sor.bi söz ne kadar çok uzaktan gelirse doğruluğu oderece azalır.direkt 1.ağızdan duy ne duyacaksan

hayatında biri olmadığı için ve ilgiye açık olduğun için etkilenmişsindir. birkaç güne geçer. bir de beğenilmemek istenmemek ego meselesi de var. bence hiç düşünme üzme kendini.

Sanırım ondan dolayı Birde konuşup bir yazı bile yazmayacak kadar ne olmuş olabilir bir yazıyı bile mi haketmiyorum demiştim kendime ama napıyosun diye yazdı yurtdışında arkadaşı gelmiş dışardaymış

Anlamadim. 8 ay demissiniz.
Bu 8 ay icinde hic konusmadinizmi, yoksa konustunuz ama cok ilgisizmi davranmaya basladi o gunden sonra?
Yanlış anlaşıldım sanırım . Hayatımda 8 aydır biri olmadığından ilk defa böyle bişeyi yaşıyorum onu söylemek istemiştim , cümleyi yanlış kurdum sanırım. Şimdi yazdı napıyosun diye. Bundan sonrasında belli olur sanırım

Back
X