niye söylemez ki ?

Ama işte normalinde bu insan günaydın napıyosun felan diye yazıp da bugün yazmaması beni olumsuz düşünmeme sebebiyet verdi.Kendi işeyeri var ve pazar da olsa gider işyerine . ,yazdı yurtdışından arkadaşı gelmiş onunlaymış.
Hakkımda hayırlısı canım ,ben arkadaşıma giderken güzel geçsin hyırsız ise de olmasın dedim ama görünce de etkilendim işte :)
bak dediğim gibi işi varmış ancak geri dönüş yaptı size :)
hayırlısı olsun sizin için..:KK68:

doğuda ki bayanlar son model:cool:yanlız ben çok açık giyinmeyi sevmiyorum dikkat ederim. Kapalı diilim ailem hiç bir zaman diretmedi kapan diye , toplum aile eş sevgili vs vs için kapanmam içsel bir şey bence içimden geldiği gün kapanırım sadece inancımdan ötürü, ailemin çoğunluğu da kapalı :oops:Bunları konuşmak için çok erken , Canım çocuğu beğendiysen aramasını msj atmasını bekleme çok ara direkt ya nolucak bayanlar çok abartıyor bu ağırdan alma işini. Sor beya de eee beni nasıl buldun diye :KK53: ben olsam direkt sorarım ne var bunda içimde mi kalsın aaaa:KK45:

ben öyle bir soru sorsam utancımdan ölürüm :) Bir dahaki görüşmede de yüzüne hiç bakaamam :) böyle bir manyak huyum var :)))
Tabiki çok erken daha kendisini tanımadan bu tarz şeyleri konuşulması olmaz daha ortada bişey yokken , Gerçi kendisi ailesini kapalı olduğunu söyledi. ki arkadaşımda kısa etekli resimlerimi göstermiş bilerek açık ama bu diye , ne olacak bişey olmaz demiş.açık kapalı ne farkeder demiş.

Niye yirmi bes gun boyunca bulusmadiniz ki?

ben öyle bir soru sorsam utancımdan ölürüm :) Bir dahaki görüşmede de yüzüne hiç bakaamam :) böyle bir manyak huyum var :)))
Tabiki çok erken daha kendisini tanımadan bu tarz şeyleri konuşulması olmaz daha ortada bişey yokken , Gerçi kendisi ailesini kapalı olduğunu söyledi. ki arkadaşımda kısa etekli resimlerimi göstermiş bilerek açık ama bu diye , ne olacak bişey olmaz demiş.açık kapalı ne farkeder demiş.

Kız şimdilik öle diyor :KK51:Aşık erkekler yanında ki bayanın daha az açık isterler dikkat çekmesin diye , çünkü erkeklerin kafaları başka türlü çalıştığı için :KK49:Abartma bacım sormakta ne var , hiç çekinmeden sorarım , sordum da hiç bir şey olmadı hatta baya gülmüştüm :oops:Bence çok tatlı anlar ilk başta ki konuşmalar :KK69:İçinde aramak falan geliyorsa ara hiç deme ayy ne düşünür üstüne sevinir , adam da sonuçta şimdi diyor beğendi mi beğenmedi mi . O psikoloji aranızdan kalksın:KK68:

Niye yirmi bes gun boyunca bulusmadiniz ki?

Konuşmaya başladığımızn haftasına arkadaşım doğum yaptı hastaneye gidemedim yoksa oradaydı bekliyorum beni .evine gidemedim hastane çıkışından sonra o oraya gelecekti yine olmadı . İlk konuşmamızda naber nasılsın nasıl gidiyor diye bir giriş yapınca bende tersledim belki arkadaşlar yanımızda iken daha rahat olur diye düşünmüş olabilir bilemiyorum

Konuşmaya başladığımızn haftasına arkadaşım doğum yaptı hastaneye gidemedim yoksa oradaydı bekliyorum beni .evine gidemedim hastane çıkışından sonra o oraya gelecekti yine olmadı . İlk konuşmamızda naber nasılsın nasıl gidiyor diye bir giriş yapınca bende tersledim belki arkadaşlar yanımızda iken daha rahat olur diye düşünmüş olabilir bilemiyorum
Dogum yapan arkadasiniza bagli degilsiniz ki cikip bi kahve icebilirdiniz.

Kız şimdilik öle diyor :KK51:Aşık erkekler yanında ki bayanın daha az açık isterler dikkat çekmesin diye , çünkü erkeklerin kafaları başka türlü çalıştığı için :KK49:Abartma bacım sormakta ne var , hiç çekinmeden sorarım , sordum da hiç bir şey olmadı hatta baya gülmüştüm :oops:Bence çok tatlı anlar ilk başta ki konuşmalar :KK69:İçinde aramak falan geliyorsa ara hiç deme ayy ne düşünür üstüne sevinir , adam da sonuçta şimdi diyor beğendi mi beğenmedi mi . O psikoloji aranızdan kalksın:KK68:

Abartıyı sevmediğini söylemişti. hani zaman ne gösterir bilemem tabi :) ya ben işte öyle değilim , ikinci bir kez görüşelim tek başımıza olalım yine bir şeyliğim yok çekingen insanım , ve yanlış anlaşılıyor bu durum . Aynen öyle ilk konuşmalar çok heyecanlı . İşte hani dünden razıymış izlenimini vermek istemiyorum olumsuz olursa reddettim işte felan diye saçma belki de ama işte bende böyleyim. zamanla görcez bakalım

Abartıyı sevmediğini söylemişti. hani zaman ne gösterir bilemem tabi :) ya ben işte öyle değilim , ikinci bir kez görüşelim tek başımıza olalım yine bir şeyliğim yok çekingen insanım , ve yanlış anlaşılıyor bu durum . Aynen öyle ilk konuşmalar çok heyecanlı . İşte hani dünden razıymış izlenimini vermek istemiyorum olumsuz olursa reddettim işte felan diye saçma belki de ama işte bende böyleyim. zamanla görcez bakalım

Bence olur öyle hissediyorum nedense , olursa yaz tamam mı merak ederim . Hakkında hayırlısı olsun:KK23:

ikimizde ağırdan alıyoruz sanırım arkadaşıma gidemeyince de üzülüyordu . gel artık deyip duruyordu bende sen niye bu tarafa gelmiyorsun dediğimde haklıısn cevabını almıştım
Ben cok tez canliyimdir hic hoslanmam arafta kalmaktan.
Bence kibarca sor niyetini ogren.

Ben cok tez canliyimdir hic hoslanmam arafta kalmaktan.
Bence kibarca sor niyetini ogren.

Bende öyleyim ne olacaksa olsun derim , ama yapacak da bişey yok şu durumda , kimi zaman gün içerisinde ne düşünüyorsun olulu veya olumsuz düşünceni öğrenmek istiyorum ,olumsuz ise konuşmayı sonlandıralım diye yazacaktım ama vazgeçtim akşam saatinde napıyosun diye yazdı bilemiyorum ne düşünüyor çatlıyorum meraktan :)

Mutlu etmeyecek se mesguller etmesin.
benzer durum yaşamıştım bir uzaklaşıyor bir gece yarısı arayıp yemeğe davet ediyor sonra isim çıktı erteleyelim diyordu.
bir iki aynı şeyi yaptı bende sen gibi beyin fırtınası yaşıyordum en sonunda engeli bastım kafam rahat etti;)

Ben bu taktiği biliyorum eşimin samimi bi arkadaşı lakabı zehir kızları böyle aşık eder kendine.
Önce aşırı ilgi msj vs ilk görüşmeden sonra 3 gun kendini geri çeker ve kızın sosyal medya hesaplarını inceler. Profil resmini değiştirmişse kız onu beğenmiş kendini beğendirmek için ugrasiyo demekmiş.
Neyse sonra kıza yazar kızda ona yazar falan filan işte.
Hatta bekleme sürecinde zehiri saldım bekliyorum der. Ağır krodur ama severiz yaza düğünü var.
Şuan ciddi bi kumpasın içindesin benden söylemesi.

Sanırım ondan dolayı Birde konuşup bir yazı bile yazmayacak kadar ne olmuş olabilir bir yazıyı bile mi haketmiyorum demiştim kendime ama napıyosun diye yazdı yurtdışında arkadaşı gelmiş dışardaymış

Yanlış anlaşıldım sanırım . Hayatımda 8 aydır biri olmadığından ilk defa böyle bişeyi yaşıyorum onu söylemek istemiştim , cümleyi yanlış kurdum sanırım. Şimdi yazdı napıyosun diye. Bundan sonrasında belli olur sanırım
adamın uyguladığı taktik işe yarıyor baksana merak ettikçe bağlanıyorsun. aman diyim

Back
X