niye söylemez ki ?

bizim de akrabalar aracılığı ile whatsaptan konuşmaya başladık, ama ben çok çektirdim valla ne yalan söyleyim :-) hep o görüşmek istedi ben engelledim, gerçi farklı şehrlerdeydik onun da etkisi var tabi. bu süre içerisinde defalarca olmasın bu iş dedim görüşmeleri iptal ettim falan derken beni dinlemeyip 6 ay sonra geldi bulunduğum şehre.
1 yılı geçti şimdi, evlilik teklifini de aldım. kavgalarımızdan fırsat bulursak nişanlanacaz bu yakınlarda ama bi türlü fırsat bulamıyoruz :KK70:

Teklifi de almışsın neyin kavgası kız bu tekliften önce etmiyor muydunuz teklif mi ters tepti yoksa :-)
Hayırlı olsun şimdiden :-)

Teklifi de almışsın neyin kavgası kız bu tekliften önce etmiyor muydunuz teklif mi ters tepti yoksa :-)
Hayırlı olsun şimdiden :-)

teşekkür ediyorum, darısı senin de başına inşallah :KK68:
eski konularına da göz attım da benzer şeyler yaşamışız. ben de daha önce bir kere nişanlandım ayrıldım o yüzden neler hissettiğini anlayabiliyorum kendini fazla germe lütfen bu konularda. Rabbim herşeyin hayırlısını verir, inşallah hep güzel şeyler olur :KK68::KK37:

teşekkür ediyorum, darısı senin de başına inşallah :KK68:
eski konularına da göz attım da benzer şeyler yaşamışız. ben de daha önce bir kere nişanlandım ayrıldım o yüzden neler hissettiğini anlayabiliyorum kendini fazla germe lütfen bu konularda. Rabbim herşeyin hayırlısını verir, inşallah hep güzel şeyler olur :KK68::KK37:
Hayırlısıyla inşallah canım
Ben eskiye dair hiçbirşey hissetmiyorum Artık .
Amin Can'ım hepimiz güzel şeyler yaşayalım görelim

Merhaba kızlar,

Whatsapp üzerinden yazışıp görüştüğüm insan ile ilgili konum.

Kız arkadaşıma eşinin arkadaşı hiç arkadaşın yok mu tanışabilieceğim demiş . Arkadaşım da beni söylemiş, ben ilk başta istemedim , çocuğu resimden görünce istemedim . Ama sonra tekrardan söyleyince iyi tamam o zaman dedim. Arkadaşım numaramı vermiş , yazışmaya başladık 25 gün felan normal bir şekilde konuşmalarımız oldu. O sırada arkadaşım doğum yaptı ,hastaneye gidemedim , eve geçtiğinde de gidemedim hastalandım felan. Bu hafta içerisinde çocuk sen bu hafta gelmezsen ben gelicem dedi . Ama bizim hiç telefonda görüşmemiz olmadı , sadece whatsapp üzerinden .Bana şimdi konuşuyoruz yüzyüze geldiğimizde susmayalım bakalım elektrik alabilcek miyiz dedi . Bu sözünün üzerine ben ilk kez ortamda hemen konuşamam ayak uyduramıyorum böyle bir yapım var ve sinir oluyorum bu duruma demiştim Neyse ki ben dün gittim arkadaşıma . O da oraya geldi , gayet samimiydi . Ffazla ben konuşmadım ,yapım gereği konuşamıyorum yani , arkadaşıma bir çok kez gitmişimdir ama o olduğundan dolayı bir çekingenlik , heyecanlık vardı :) . Kimi zaman konuştum tabi , hep susup oturmadım ,ama çıkarken yolcu etmek için o da ayaklandı . Görüşmek üzere deyip elimi tutup uzun uzun salladı . Bende görüşürüz dedim. O sırada arkadaşım ne çok konuştunuz dedi , biz böyleyiz dedi çocukta. Neyse iyi akşamlar deyip gülerek çıktım evden. Bebek ben eve geldiğimde hiç uyanmmaıştı , göremediydim bu da bana yazdı seninki uyandı diye . bende ben arkadaşıma söyledim ben giderim uyanır diye . benim yerime sev öp dedim O da ben çıktım bir dahakine dedi .Birkaç yazışmamız oldu. Normalde bu insan evdeyim , napıyosun , uyudun mu , iyi geceler , günaydın gibi mesajlar atardı . Dün gece ben yazdım uyudun mu diye , bu da sabah gördü uyandım diye . Biraz lafladık . Bir daha yazmadı , bende yazmadım . Arkadaşım naptınız dedi . Bişey yapmadık olmayacak galiba dedim , Bir öğrensene sen dedim , bana söylemez ki eşime söyliyim konuşsun dedi . Kızda bişey yazmadı . Bir insan olumlu ya da olumsuz bir şey söylemez mi anlamıyorum . 8 ay sonra böyle duygular yaşıyorum çok üzülüyorum , neden bilmiyorum . Oysaki ben olumlu bakıyordum , gördüğümde ısınmıştım:KK43:

Bu erkekler niye böyle ? çok mu zor iyi ya da kötü bişey söylemek .Yazmayınca ben olumsuz bişey olacağını bilmem mi gerekiyor ? Onca konuşmamız üzerine bu kadar mı zor ?Kendisine de ortama ayak uyduramadığımı fazla konuşamayacağımı söylememe rağmen.

Ben çok kötüyüm , ik defa böyle bişey yaşıyorum . Ben bişeylerin olabileceğini hissetmişken niye hep böyle oluyor :KK43:

Sizce de olumsuz dimi , bir şey olmayacak :KK43:

Simdi sorun nedir anlamadim, o aksamdan sonra kac gun gecti ? birdaha yazisip gorusmediniz mi ? Eside arkadasinda sormasin senin sordurdugun gun gibi ortada olacak. Acikca yaz ne var yani, cok konusamadim falan de

Hani bir eşy söylemedi ama olumlu gibi konuşmalarımız o yönde ilerliyor .Arkadaşım sormuş Nasıl gidiyor diye iyi çok şükür sorun yok demiş

ee nedir sorun adam 20 gun yazisma bir kere yuz yuze konusmada ilani ask mi edecek, once bir bas basa oturun gezin dolasin yemege gidin vakit gecirin yani neden adama endeksiliyorsun ki sanki sen adami tanimadan etmeden korkutup asik mi oldun ?

Simdi sorun nedir anlamadim, o aksamdan sonra kac gun gecti ? birdaha yazisip gorusmediniz mi ? Eside arkadasinda sormasin senin sordurdugun gun gibi ortada olacak. Acikca yaz ne var yani, cok konusamadim falan de

O akşamdan sonra çok fazla yazışmamız olmamıştı ertesi günde ilerleyen saatlerde yazınca bir gariplik hissettiysem şimdi iyiyiz herşey normal iyiyiz konuşuyoruz .

ee nedir sorun adam 20 gun yazisma bir kere yuz yuze konusmada ilani ask mi edecek, once bir bas basa oturun gezin dolasin yemege gidin vakit gecirin yani neden adama endeksiliyorsun ki sanki sen adami tanimadan etmeden korkutup asik mi oldun ?

Ben böyle birşey mi dile getirdim acaba yazımda ??
Elektrik alacak mıyız birbirimizden dediydi hani ben görüştükten sonra belki bişey yazar diye düşündüm neyi endeksliyorum ben ya ???

Ben böyle birşey mi dile getirdim acaba yazımda ??
Elektrik alacak mıyız birbirimizden dediydi hani ben görüştükten sonra belki bişey yazar diye düşündüm neyi endeksliyorum ben ya ???

adamin senden elektrik alip almamasina endeksliyorsun hislerini, senle gorusmeye devam ediyorsa ortada sorun yoktur illa birsey demesini bekliyorsun, o evet aldim derse senin icin sorun olmayacak yok pek almadim dese sende onda gore soguk davranacaksin belki. Daha cok yeni bence bu sekilde isleri sikistirmana gerek yok diyorum o kadar.

adamin senden elektrik alip almamasina endeksliyorsun hislerini, senle gorusmeye devam ediyorsa ortada sorun yoktur illa birsey demesini bekliyorsun, o evet aldim derse senin icin sorun olmayacak yok pek almadim dese sende onda gore soguk davranacaksin belki. Daha cok yeni bence bu sekilde isleri sikistirmana gerek yok diyorum o kadar.

Elektrik almamışsa zaten görüşmenin de bir anlamı olmaz benim için . O zaman öyleydim gerçekten hani bir şey desin diye çünkü yazışma sıklıkla devam etmedi görüştükten sonra .Ama şimdi anlıyorum ki gereksiz bir şeymiş .

Back
X