- 5 Kasım 2016
- 402
- 296
- 103
- 40
- Konu Sahibi Kediler_efendisi
-
Maşallah.33 yaşındayım. Her sene daha iyi hissediyorum kendimi. Bir kızım, iyi bir eşim, iyi sayılır bir işim ve güzel bir yaşamım var. Biriktirdiklerimden ve yaşımdan memnunum. Acaba bugüne kadar yaşadıklarınız boş mu geliyor size?
Benim eşimde 49 olacak 3 ay sonra,ama pek umrunda degil yaş vs...yani öyle görünüyor..32 neki esim 47 birde onu dusun
ve kendini 20 gibi hisset ... zipla
Bende 26 oldum 30a az kaldı diyorum.benimde 2 çocuğum var. Biri 5,5 yaşında.tabi herkes şok oluyo iki çocuk annesiyim deyince.her yaşın bi güzelliği var tabi ama.yaşlılık korkusu bendede var maalesef.
Biraz daha yaşlanınca takarsın. Emin ol çok gençsin. 32 nedir ki? Böyle şeyler düşünüp 32 yi de kaçıracaksın bak. 33 - 34....derken tren kaçacak. Güzelim yıllarını hayıflanarak harcama. Dibine kadar tadını çıkar.Arkadaşlar merhaba,
Ya ben 32 yaşındayim ve son zamanlarda galiba yaşımı takar oldum,biliyorum aslında saçma,fakat sanki bir benmişim böyle hiseden ve kafaya takan.
Halbu ki içimde var bir çocuk :)
Offf bu takıntı hastalıgım yok mu ahh,ya böyle olursa ne olur, ya şöyle olursa ne olur,
ya o olunca bu olursa.....diye diye diyeeee.
Ki biliyorum özgüven eksikligi bunların sebebi..
Az dertleşmek istiyorum....
Bende 24 olucam bu ay tek ben değilmişim böyle hissedenTaslanmak istemiyorum ama 23 yasima girmeme az kaldi cok kotu hissediyorum en guzel yillarim bitiyormus gibi geliyor.
Istemedigimiz bir hayat yasiyoruz diye mi acaba bu duygu?
Evet galiba tamda burda olayın sırrı,ileride'de bu günleri özleyecegiz ama hayat akıyor,keşke sadece an'ı yaşayabilsekSizin konunuz bana bir anımı hatırlattı. Üniversitedeyken hocamız sizinle aynı yaştaydı ve bir arkadaşımız samimiyetle yaşından dolayı bazen üzgün hissedip hissetmediğini sormuştu. Hoca, yoo hayır falan demişti ama sesinden ve mimiklerinden biraz takıldığı belliydi. O sırada arkadaşım 19, ben de 21 yaşındaydım. O da ben de yaşımızı takıyorduk biraz. Sınıftaki hemen hemen herkes üzüldüğünü söylemişti yaşı ilerlediği için. Düşünün tamamen 18-22 aralığında bir sınıftı ve herkes aynı şekilde üzülüyordu. Şimdi 25 yaşındayım, 26 olacağım, hiç yalan konuşmayayım bazen üzülüyorum. Ne güzeldi o 16'lar 19'lar... 18'e kadar hep büyümek istedim, 18'den sonra ise sabitlenmek. Kadının değerinin yaş ile de ölçüldüğü bir düzende yaşadığımızdan üzüntümüzü bu şekilde de açıklayabiliriz elbette ama erkek arkadaşlarım da üzüldüklerini söylüyorlar. Sorumluluk artıyor, kimse için artık hatalarımız gençliğimize verilerek geçiştirilmiyor, baskı çoğalıyor,bir şeyler kaçırdım/kaçırıyorum hissiyatı yükleniyor. Mesela siz şu an keşke 25-26 olsaydım diyorsunuzdur belki bu yazıyı okurken, ama ben de bu yaşta bir insan olarak keşke 17-18 olsam diyorum mesela (şu anki aklımla tabii) :) Bunun sonu yok sanırım.
Aah ah ozamanlar kıymetini az bilmişizBen giden yıllarıma üzülüyorum çok arıyorum keşke 20 olabilsem tekrar. yaş 31 olmuş bin şükür 2 evlat ömrümü tamamlamış ama nerdeee o altın saçlı kız. Hergün biraz daha çizgilerin derinleşiyor
Sagol motivasyonun için :))33 yaşındayım,en güzel cagimdayim
Edindiğim tecrübeler çok
Fakat henüz kirismadim da
Daha ne oldu ya
Yolun başındayız...
:) kötü degil de yani şu yüzde hafifceden çökmeler olmasaBanada nedense 30 yasim cok güzel olucakmis gibi geliyor 2 senem var bekliyorum :)
Boşverebilmeliyiz......Ben de 21 yasindayim ve hic kendimi 21 gibi hissetmiyorum senelerim hep bosmus gibi geliyor ki öyle de kendime hicbisey katamiyorum ama yıllar acımasız maalesef gecip gidiyor.Keşke durdurabilsek ve farkina varabilsek zamanin ne kadar hızlı oldugunun
Önünde ki ömrünün daha iyi geçmesi dilegi ile26 yasimdayim ama kendimi 30 gibi hissediyorum tecrube ve yasanmisliklar. Zaman cabuk gwciyor malesef en cok ozledigim yasim 21 ahhh nerede o yillarim
(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?