Niye yaşımla ilgili bunalımdayım?

Maşallah.
Evet birçok boş şeyler yaşadıgımı düşünüyorum

Bende 26 oldum 30a az kaldı diyorum.benimde 2 çocuğum var. Biri 5,5 yaşında.tabi herkes şok oluyo iki çocuk annesiyim deyince.her yaşın bi güzelliği var tabi ama.yaşlılık korkusu bendede var maalesef.

Oo siz bayağı erkenciymissiniz
Ben 91 liyim.bir kızım var sadece.
Baska da cesaretim yok
Bende daha cok su his var.
Daha cok yer gormeliyim,daha cok okumaliyim,daha cok eglenmeliyim...
Kızımla esimle dunya turu yapmak istiyorum.
Bunun yanisira sinamaya gittigimizde universiteli genc gruplari gorunce cok imreniyorum.bende cok eglendim uni yillari ama yine de ozluyorum o gunleri...
Sanirim surekli gecmise bi ozlem oluyor herkeste..
Bu atda Allah bagislasin evlatlarinizi

Biraz daha yaşlanınca takarsın. Emin ol çok gençsin. 32 nedir ki? Böyle şeyler düşünüp 32 yi de kaçıracaksın bak. 33 - 34....derken tren kaçacak. Güzelim yıllarını hayıflanarak harcama. Dibine kadar tadını çıkar.

Bekar olup şu anda da sevgiliniz yoksa evlilik gibi bir planınız da yoksa yaşı takmanız normal. Hayat bu doğru yerlere yatırım yapın zaman öldürmeyin

Sizin konunuz bana bir anımı hatırlattı. Üniversitedeyken hocamız sizinle aynı yaştaydı ve bir arkadaşımız samimiyetle yaşından dolayı bazen üzgün hissedip hissetmediğini sormuştu. Hoca, yoo hayır falan demişti ama sesinden ve mimiklerinden biraz takıldığı belliydi. O sırada arkadaşım 19, ben de 21 yaşındaydım. O da ben de yaşımızı takıyorduk biraz. Sınıftaki hemen hemen herkes üzüldüğünü söylemişti yaşı ilerlediği için. Düşünün tamamen 18-22 aralığında bir sınıftı ve herkes aynı şekilde üzülüyordu. Şimdi 25 yaşındayım, 26 olacağım, hiç yalan konuşmayayım bazen üzülüyorum. Ne güzeldi o 16'lar 19'lar... 18'e kadar hep büyümek istedim, 18'den sonra ise sabitlenmek. Kadının değerinin yaş ile de ölçüldüğü bir düzende yaşadığımızdan üzüntümüzü bu şekilde de açıklayabiliriz elbette ama erkek arkadaşlarım da üzüldüklerini söylüyorlar. Sorumluluk artıyor, kimse için artık hatalarımız gençliğimize verilerek geçiştirilmiyor, baskı çoğalıyor,bir şeyler kaçırdım/kaçırıyorum hissiyatı yükleniyor. Mesela siz şu an keşke 25-26 olsaydım diyorsunuzdur belki bu yazıyı okurken, ama ben de bu yaşta bir insan olarak keşke 17-18 olsam diyorum mesela (şu anki aklımla tabii) :) Bunun sonu yok sanırım.

Evet galiba tamda burda olayın sırrı,ileride'de bu günleri özleyecegiz ama hayat akıyor,keşke sadece an'ı yaşayabilsek

Ben giden yıllarıma üzülüyorum çok arıyorum keşke 20 olabilsem tekrar. yaş 31 olmuş bin şükür 2 evlat ömrümü tamamlamış ama nerdeee o altın saçlı kız. Hergün biraz daha çizgilerin derinleşiyor

Ben de 21 yasindayim ve hic kendimi 21 gibi hissetmiyorum senelerim hep bosmus gibi geliyor ki öyle de kendime hicbisey katamiyorum ama yıllar acımasız maalesef gecip gidiyor.Keşke durdurabilsek ve farkina varabilsek zamanin ne kadar hızlı oldugunun

26 yasimdayim ama kendimi 30 gibi hissediyorum tecrube ve yasanmisliklar. Zaman cabuk gwciyor malesef en cok ozledigim yasim 21 ahhh nerede o yillarim
(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…