- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
Iyı olmaya calısıyorum canım , benı sınırlendırmeseler dha ıyı olabılırım :)Iyiyim balim asil sen nasilsin bebis nasil![]()
yrn detaylı ultrasona gdıcem , sen bebısın ıcın gıttıgınde yuzunun resmını vermıslermıydı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyı olmaya calısıyorum canım , benı sınırlendırmeseler dha ıyı olabılırım :)Iyiyim balim asil sen nasilsin bebis nasil![]()
kızdırma benı , en yakın arkadasım yıllarca salladı bu ısı 32 yasına geldı ,Canım artık yoruldum inanki. 2 senedir ayağım hastaneden geri gelmedi. Hiç biri de düzgün bı tedavi uygulamadı. Kaç tane doktor değiştirdim.
EvetttIyı olmaya calısıyorum canım , benı sınırlendırmeseler dha ıyı olabılırım :)
yrn detaylı ultrasona gdıcem , sen bebısın ıcın gıttıgınde yuzunun resmını vermıslermıydı ?
resımle gercek bırbırıne benzıyormuydu :)Evetttvermislerdi. Cok sekerdi
hele de yuzunu donerse tam cikiyo
![]()
Evet benziyodu ama yine de dogdugunda gorundugunden daha sevimliymis diyosunresımle gercek bırbırıne benzıyormuydu :)
cok merak edıyorum yarın bana da goruntusunu verırler ıns :)Evet benziyodu ama yine de dogdugunda gorundugunden daha sevimliymis diyosun![]()
Küçücükmüyümkızdırma benı , en yakın arkadasım yıllarca salladı bu ısı 32 yasına geldı ,
sen dha kucucuksun onunde tedavı ıcın degerlendırecegın yenı seyler deneyecegın uzun yılların var boyle umutsuz davranmaya hakkın yok bı tanıdıgımız vardı bzmde 10 seneden sonra 3.tupde cocugu oldu Allahdan umut hıcbırzaman kesılmez zamanı var gercekten
evet kuçuksun senın tedavıye yanıt verme durumun 35 yasındakı kadınla aynımı sımdıKüçücükmüyümtamm abla kısma
![]()
Bence sadece rahatla.. nasil rahatlayacagini en iyi sen bilirsin. Kafandan tum olumsuzluklari ve cocugu cikar. Ama filmini cektir insallah baska birsey de yoksa incir kurunu dedigim tarifle yap. Ama olursa olur rahatliginda ol. Biliyorum kolay degil hem de hicc degil. Ama kendini tanirsin kendini rahatlatan seylere odaklan. Ama asla pes etme lutfennn. Beni dinle. Hic bisey kaybetmezsinbi daha da oyle seyler dusunme kuzum olur mu
![]()
Ne kadar güzel konusmussunBenim ablam 12 yil ugrasti biliyo musun.. ama rabbim nasip etti. Sana da edecek insallah zamanini bilmiyoruz sadece. Yanimda olsan korona falan dinlemez siki siki sarilir sonra da pataklardimen son kolundan surukleye surukleye sinemaya kahveye gotururdum
senin kendini rahatlatmaya ihtiyacin var.
Hayır aynı değil. Sen fazla beklemeden rabbim nasip ettiği için çok şanslısın. Biraz da yorulma aşaması olduğu için herşey üst üste gelince insan bazı şeylerde pes etmeye başlıyor.evet kuçuksun senın tedavıye yanıt verme durumun 35 yasındakı kadınla aynımı sımdı
Cikolata ye donsun dursuncok merak edıyorum yarın bana da goruntusunu verırler ıns :)
Biliyorum canim o kadar iyi anliyorum ki seni. Dedigim gibi sadece takmamaya calis ve kendini rahatlatacak seylere odaklan. Ne bileyim ben film izlerken ya da kitap okurken cok dagitiyorum kafami. Seni rahatlatacak seyler yap. Arkadaslarini sakin ihmal etme. Bi kahve sohbet oyle iyi gelirki. Canin istemese bile yap bunlari inan bana iyi gelecek hersey icin. Diyorum ya keske yakin olsaydik dusunmene firsat vermezdimNe kadar güzel konusmussunzaten aklım okadar dolu oldugu için yoruldum. Neresinden tutacağım bilmiyorum. Sadece çocuk değil bazı sıkıntılar da var. Dediğin gibi belkide kendimi biraz salmam gerek
![]()
Bacım bütün arkadaşlarım merkez de ben merkeze 3 saatlik uzakliktayim. Yakınımda kimsem yok. Kafa dağıtmak için. Ama çok teşekkür ederimBiliyorum canim o kadar iyi anliyorum ki seni. Dedigim gibi sadece takmamaya calis ve kendini rahatlatacak seylere odaklan. Ne bileyim ben film izlerken ya da kitap okurken cok dagitiyorum kafami. Seni rahatlatacak seyler yap. Arkadaslarini sakin ihmal etme. Bi kahve sohbet oyle iyi gelirki. Canin istemese bile yap bunlari inan bana iyi gelecek hersey icin. Diyorum ya keske yakin olsaydik dusunmene firsat vermezdimne sıkıntın varsa hepsi hallolur hepsi.. yeter ki soyle guzel bi rahatla
![]()
O zaman diyorum ya nasil rahatlayacagini en iyi sen bilirsin. Kafan rahatladikca hersey yavas yavas rayina oturacak canim benimBacım bütün arkadaşlarım merkez de ben merkeze 3 saatlik uzakliktayim. Yakınımda kimsem yok. Kafa dağıtmak için. Ama çok teşekkür ederimelimden geldiğince takmamaya çalışcam
Tamm canmO zaman diyorum ya nasil rahatlayacagini en iyi sen bilirsin. Kafan rahatladikca hersey yavas yavas rayina oturacak canim beniminan buna.
Benimki kuduruyo yine gelicem sonra![]()
Canım benım senı cok ıyı anlıyorum bnm en yakın arkadasım ablam yerıne koydugum ınsanda senın gıbı bıkmıs durumda oda gıtmıyor bnm amacım senı ıncıtmek degıl destek olmak doktora gıtmeye devam etmenı saglamak oda senın gıbı gıtmıycem bıktım sıkıldım dedı 32 oldu yası , sımdıde yasım gectı dıyorHayır aynı değil. Sen fazla beklemeden rabbim nasip ettiği için çok şanslısın. Biraz da yorulma aşaması olduğu için herşey üst üste gelince insan bazı şeylerde pes etmeye başlıyor.
5 tane yesem yeterlı mıCikolata ye donsun dursunyakalanir o zaman canim merak etme
Anladm bacım. Yok kırılacak birşey yok. Allah ne zaman nasip etmişse ozman olur elbetCanım benım senı cok ıyı anlıyorum bnm en yakın arkadasım ablam yerıne koydugum ınsanda senın gıbı bıkmıs durumda oda gıtmıyor bnm amacım senı ıncıtmek degıl destek olmak doktora gıtmeye devam etmenı saglamak oda senın gıbı gıtmıycem bıktım sıkıldım dedı 32 oldu yası , sımdıde yasım gectı dıyor
Yeter yeter5 tane yesem yeterlı mı![]()
Onlar kilo olarak doncek ammaYeter yeterelin degmisken 5 de kendin icin ye
![]()