- 2 Ekim 2019
- 2.868
- 10.274
- 208
Valla yaa bi dondurma dedi bizi bizden aldi
- Canımız çekti,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla yaa bi dondurma dedi bizi bizden aldi
Hem de nasill :)) ben siparisi verdim esime artik azicik bekliicem
- Canımız çekti,
Allah'tan dolapta vardıHem de nasill :)) ben siparisi verdim esime artik azicik bekliicem![]()
Peehh gitmesin isterse araliksiz 3 saat konusabilirimAllah'tan dolapta vardıyok eşim bu saatte hayatta gitmez
![]()
Bizimki hiç umursamazPeehh gitmesin isterse araliksiz 3 saat konusabilirimgoze alamaz
Valla mi kiz ceneyi umursamayan da hic gormedim heeBizimki hiç umursamazistediğim kadar konuşayım
![]()
Yok ben bı sure sonra pes ediyorumValla mi kiz ceneyi umursamayan da hic gormedim heebenimki acilacak diye odu kopar
al kurtul hesabi
İşte ona üzülüyorum aOda doğru ha bizde olanın yarısı onlarda olsa![]()
Iste ondanYok ben bı sure sonra pes ediyorum![]()
Sans bnde yiyorum şuan en MaraşlisindanValla yaa bi dondurma dedi bizi bizden aldi![]()
Yolu bulmuşsun senPeehh gitmesin isterse araliksiz 3 saat konusabilirimgoze alamaz
Inanamiyorum yaa vay tedarikliler siziiSans bnde yiyorum şuan en Maraşlisindan![]()
Saol askimmm.. bak öylede güzel uzadı amaniiiiInanamiyorum yaa vay tedarikliler siziisu dondurucum gelsin de stokliicamm afiyet olsun balim
E heralde yaniYolu bulmuşsun sen![]()
Hihh benim de gelecek ne var yaniSaol askimmm.. bak öylede güzel uzadı amaniiii![]()
Geldi bileeeSaol askimmm.. bak öylede güzel uzadı amaniiii![]()
E heralde yanibi seferde yapar akli varsa
saka bi yana bilerrk yapmiyorum yaa sinirlenince ya da kirilinca durduramiyorum ben naapiimm
![]()
İdare et kuzum kıskandır bizi neylimis oGeldi bileeebenim ki uzamiyo ama olsunn
![]()
Hiiiccc ne var sanki orda market mi yok pehHihh benim de gelecek ne var yani![]()
Icten geliyo bacimDers ver![]()