- 1 Haziran 2020
- 1.874
- 4.259
- 83
Eşimin sp...mlerinden midem bulanıyor falan yaz çıkıyor bende öyle buldumAman konu adı ne bakam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimin sp...mlerinden midem bulanıyor falan yaz çıkıyor bende öyle buldumAman konu adı ne bakam![]()
Konu adı ne merak ettim iiceAman hiç sorma milleti kırdı geçirdi![]()
Sende banlanmaKonu adı ne merak ettim iice
Tam dur yazayımEşimin sp...mlerinden midem bulanıyor falan yaz çıkıyor bende öyle buldum![]()
Oku gelTam dur yazayım![]()
Aman diyimYok yazmam bacım![]()
Yaaaa demedim miAAboooooooo kız öldüm öldüm öldüm öldüm oyyyy![]()
Aman ciddi ne pis şeyler var ya ama hepsi yemiş bani gerçektenYaaaa demedim mi![]()
Bnde okumadım pek 3 4 sayfa tekBen hepsini okuyamadım bile yavrum
Şişeye doldurmaya kalktı bizim kız yedi banı işteAman ciddi ne pis şeyler var ya ama hepsi yemiş bani gerçektenoy en çok şeye güldüm kız yazms bn spermi ccuk yapilio die biliyodum meğer yanls biliyomusm
![]()
Aynen bebeğim içim almadı vallahB
Bnde okumadım pek 3 4 sayfa tek
Pislikler valla ya bn şuan grcekten çok kötüyüm midem kalktı yaaa yere girsin öyle fantazi hayatta yapmam yaklasmam daha iyiŞişeye doldurmaya kalktı bizim kız yedi banı işte![]()
Yani yapılıcak şey var ama tadını filan tarif etmek nasıl bişeydir bende anlamadım.. Herkesin midesi farklı yavrumPislikler valla ya bn şuan grcekten çok kötüyüm midem kalktı yaaa yere girsin öyle fantazi hayatta yapmam yaklasmam daha iyi![]()
AynenYani yapılıcak şey var ama tadını filan tarif etmek nasıl bişeydir bende anlamadım.. Herkesin midesi farklı yavrum
İyiler şükürSizinkiler nasıl oldu kuzum