- 28 Mart 2018
- 1.036
- 1.691
- 133
Al benden de o kadarrYorgunumdeliha nin annesi gibi duvarlara yapisasim geliyor sicakdan
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Al benden de o kadarrYorgunumdeliha nin annesi gibi duvarlara yapisasim geliyor sicakdan
![]()
Senin için daha zor tabi, hem iş,hem hamilelik. Allah yardımcın olsun.Yorgunumdeliha nin annesi gibi duvarlara yapisasim geliyor sicakdan
![]()
Sağ ol canım, bugün eteğindeki incileri döktü adam isyerindekiSenin için daha zor tabi, hem iş,hem hamilelik. Allah yardımcın olsun.![]()
Eve gelince üstümü nasıl çıkartıyorum merdivenleri nasıl çıkıyorum eve nasıl giriyorum anlatamamAl benden de o kadarr![]()
AA kız beni onu unuttum ya sormayı kb.Sağ ol canım, bugün eteğindeki incileri döktü adam isyerindeki
Allahtan kucucuk olsa da bi balkonum varda az esiyoEve gelince üstümü nasıl çıkartıyorum merdivenleri nasıl çıkıyorum eve nasıl giriyorum anlatamam![]()
Benim evde sıcak ama sabah önbalkon akşam arka balkon esiyor .Allahtan kucucuk olsa da bi balkonum varda az esiyo![]()
Ben doğum iznine çıkmadan birini alacakmış sonra benim iznim bitince tekrar konsuuruz dediAA kız beni onu unuttum ya sormayı kb.
Eee sonuç olarak düzeldi mi.
Benim balkon bile yok. Balkonu mutfağa katmislar koş koca mutfak olmuş.Allahtan kucucuk olsa da bi balkonum varda az esiyo![]()
Hmm anladım canım. Rabbim kötü insanlarla karşılaştırmasın.Ben doğum iznine çıkmadan birini alacakmış sonra benim iznim bitince tekrar konsuuruz dedi
Ooo Allah yarfim etsinBenim evde sıcak ama sabah önbalkon akşam arka balkon esiyor .
Işyeri çok sicak
Valla canim Allah yardim etsin ne diyimBenim balkon bile yok. Balkonu mutfağa katmislar koş koca mutfak olmuş.
Kız napayım keşke balkon olsaydı.Valla canim Allah yardim etsin ne diyimama en azindan iyi tarafi mutfagin buyuk
![]()
Davul zurna getirin çocuk uyumuş az gürültü eşekBunrdayim geldim kizlar misafirim vardi simdi gitti cocugu da yatirdim 1 saat rahatim![]()
AminOooo puana bak yaaahayatımda aldığım en yüksek not hocam Allah razı olsun inşAllah
puan verenleriniz çok olsun
![]()
Adama sorduğu soruya bakBi de kafami cok kurcalayan bulent ersoy vardi :) babama yapisirdim bu kadin mi erkek mi bi turlu cevaplardan tatmin olmazdim :)) kadin dese niye sesi erkek gibi, erkek dese niye kadin gibi makyaj yapiyo giyiniyoben de hep babami sıkıstirirdim rahmetli o da hep dogru sekilde anlatmak icin sekilden sekle girerdi :)))
Sen ne yaptın bişi alıp yaptın mıYıl dönümü diye erken gelmiş. İnsan gelirken bı çiçek getirirdi. Öküz işte![]()
Yok ben hep yapardım o yapmazdı artık ben de yapmıyorumSen ne yaptın bişi alıp yaptın mı![]()
Yeterinnn artikin nedir buYok ben hep yapardım o yapmazdı artık ben de yapmıyorum