- 2 Ekim 2019
- 2.868
- 10.274
- 208
Evet ben biraz önce hiç giremiyordumSite de bi problem mi var kizlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ben biraz önce hiç giremiyordumSite de bi problem mi var kizlar
Ben doğmadan göbek yaptımBende çok yok o çünkü sezaryen olunca doktorum Allah razı olsun fazla çöküntüyü önceki sezaryen izlerini kesip alıcam dedi bi nevi estetik ameliyat gibi oldu![]()
Can boğazdan gelir canım boşverBen doğmadan göbek yaptım![]()
Sen sun ben izlerimKiz haftasonu kim izleyecek ask olsun![]()
Rica ederim ne demekk insallah sifa olsunTamm canm teşekkür ederim![]()
İnşallah canımRica ederim ne demekk insallah sifa olsun![]()
Valla benim bi giriyo bi atiyo biseyler var ama hadi bakalimEvet ben biraz önce hiç giremiyordum
Galiba diğerleri giremiyorValla benim bi giriyo bi atiyo biseyler var ama hadi bakalim![]()
Giriyorum gene başa dönüyorumGaliba diğerleri giremiyorbize kıyak mı geçiyorlar
![]()
Bide kahvaltımı veriyon kız herifeBacım eşim 8 de işe gidiyo. Kahvaltı falan derken uyku gidiyor.
Burdayım yavru kuş, iş için dışarı çıkma durumumuz oldu bugün bakamadım çok, beni kalbinde vurdun kelebeğim diyerek❤
TabikiBide kahvaltımı veriyon kız herife![]()
Kalbin elimde ozmanBurdayım yavru kuş, iş için dışarı çıkma durumumuz oldu bugün bakamadım çok, beni kalbinde vurdun kelebeğim diyerek❤![]()
Şu tesisatcisimiTabikikız inşaatlara gidiyo tesisat için yoruluyor garibim
Doğalgaz canımŞu tesisatcisimi
Aferin enisteyeDoğalgaz canım
Galiba şuan iyi ama gece tekrarlamaz inşallahAaa geçmiş olsun canım üşüttü mü acaba
Kız bende üç tane yazabildiğime şükür diyorum benim küçük dağ keçisi gibi bir dakika oturmaz bıraksan düz duvara tırmanır![]()
Bilmiyom ki öyle hafif ateş ve kustu smdi grip gbi bi belirtisi var amaGeçmiş olsun canım neyi var