- 1 Haziran 2020
- 1.874
- 4.259
- 83
Bence uç başka türlü kurtulamazsınKaçayım ben en iyisi
Amin canım saolasinAyy Allah şifa versin canım umarım bi faydası olur bebiş için Rabbim gönlüne göre versin inşAllah
Aynen ya saol Allah razı olsunOyyy çok geçmiş olsun canım Alla şifa versin inşAllah.. çocuklar hasta olunca hayat duruyor valla benim için
yarasın ilaçlar bebiş gelsin , uyu o zaman bısey olmaz kuzuCanım ilaç kullanıyorum o yan etki yaptı galiba
Rabbim tez zamanda sana müjdeler inşallahCanım ilaç kullanıyorum o yan etki yaptı galiba
bozulmusmuydu ?Gunaydin kizlar duzelmis site nihayetinde :) nabersiniz
Cok gecmis olsun canim cabucak atlat insallahCanım ilaç kullanıyorum o yan etki yaptı galiba
Valla dun bi problem vardi acilmiyodu bende site acilinca es kaza o zamanda atiyodubozulmusmuydu ?
ne ara ?
ben dun eve erken gıttım bıraz 4:30 gıbı ıkı saat fılan uyudum sonra kalkıp evı toplarım dedım ama sarhos gıbı oldum sonrada gece uyuyamadım fılan kk ya gırmeye fırsat bulamadım fazlaValla dun bi problem vardi acilmiyodu bende site acilinca es kaza o zamanda atiyodu
Ooo yorulmussun kuzu bi de is allah yardim etsinn. Neyse dur aksama az kaldi canim azicik daha sık disiniben dun eve erken gıttım bıraz 4:30 gıbı ıkı saat fılan uyudum sonra kalkıp evı toplarım dedım ama sarhos gıbı oldum sonrada gece uyuyamadım fılan kk ya gırmeye fırsat bulamadım fazla
sagol canım , calısıyoruz ıste mecbur bu sıcaklarda napımOoo yorulmussun kuzu bi de is allah yardim etsinn. Neyse dur aksama az kaldi canim azicik daha sık disini
Az kaldi az saat 2 oldu bile :) ayy ben de hamileyken cok zorlanirdim iste dakika sayardim yaasagol canım , calısıyoruz ıste mecbur bu sıcaklarda napım
Yok bacı uyku yok midemi sızlatıyoryarasın ilaçlar bebiş gelsin , uyu o zaman bısey olmaz kuzu
Saol canımın içiCok gecmis olsun canim cabucak atlat insallah
İnsallh bacisi dua edinRabbim tez zamanda sana müjdeler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?