- 2 Ekim 2019
- 2.868
- 10.274
- 208
Uzanıyorum öyle bacısı sen napıyorsunne yapıyorsun canikom
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzanıyorum öyle bacısı sen napıyorsunne yapıyorsun canikom
işteyım bugun kımse yok keyıf yapıyorum bacım ,Uzanıyorum öyle bacısı sen napıyorsun
Ohh Ohh ne güzelişteyım bugun kımse yok keyıf yapıyorum bacım ,
![]()
Naber canim hosgeldinOhh Ohh ne güzelbugün cuma hafta sonu da iyice dinlenirsin
yarın klıma baglamaya gelcekler ıns bu aksam gelırler de sabah gelmelerını ıstemıyorum yaOhh Ohh ne güzelbugün cuma hafta sonu da iyice dinlenirsin
Hoş buldum bacı iyim sen napiyon bebe nasılNaber canim hosgeldin![]()
Gündüz neden gelmelerini istemiyorsunyarın klıma baglamaya gelcekler ıns bu aksam gelırler de sabah gelmelerını ıstemıyorum ya
sabah bıraz uyumak ıstıyorum canım o yuzden hafta ıcı zaten hep erkenden kalkıyorum yoruluyorum artık .Gündüz neden gelmelerini istemiyorsun
Söyleyin bugün gelin diye yarın evde olmayacağım deseydiniz kandırıpsabah bıraz uyumak ıstıyorum canım o yuzden hafta ıcı zaten hep erkenden kalkıyorum yoruluyorum artık .
11 gıbı gelırım demıstı sımdı aradım 12-13:00 arası dedı o ıyı oldu 10 a kadar uyusam bıle yeterlı bnm ıcın
cok yogunlarmıs ya , benı araya almıslarSöyleyin bugün gelin diye yarın evde olmayacağım deseydiniz kandırıp![]()
Elinde kepce kapilara vuruyorHoş buldum bacı iyim sen napiyon bebe nasıl
13 aylik bi erkek canimBurberry3 bebegın kac yasında , erkek mı kızmı :)
ayy ben onu yerımmm ısmı ne ?13 aylik bi erkek canim1 dk durmuyo
ben yarın kurtuluyorum bacım,Elinde kepce kapilara vuruyoriyi cok sukur bayiliyoruz bugun yine sicaktan
Valla ben de ne yalan soyliim kiza cok merakliyimayy ben onu yerımmm ısmı ne ?
benımde gonlumden erkek gecıyordu kız nasıp oldu ıkıncıye ınsallah oglumda olur nasıpse
Istanbul ama bizim ev cokk sicak oluyo yaaben yarın kurtuluyorum bacım,
sen neredesın cokmu sıcak oldugun sehır
yakınız :) arada bulusuruz sen benımkını sev bende senınkınıValla ben de ne yalan soyliim kiza cok merakliyimadi uras
Neresındesın tam olarak ,Istanbul ama bizim ev cokk sicak oluyo yaa![]()
Valla ne iyi oluryakınız :) arada bulusuruz sen benımkını sev bende senınkını![]()