- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.723
- 178
Allah gönlünüze göre versin inşAllah umarım en kısa zamanda öyle bi cevapla gelirsiniz❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah gönlünüze göre versin inşAllah umarım en kısa zamanda öyle bi cevapla gelirsiniz❤
İkinci isteği çok erken değil miBenim ki daha 13 aylik :)
İnşallah olur canımAh keşke benimde hamilelikle falan geçiyor gibi bi cevabım olsaydı ☹☹
Yok yaa hic degil benim yasim geciyoİkinci isteği çok erken değil miMaşAllah
Vallaaaa vardır da aklıma gelmiyor sizin varsa anlatın az gülelim25 yaşında 3 aylık evli kociştosunun karişkosu minnoşposu aşkiletasıyım aşkına eşkıyayım ( bu şımarık yeni gelin lafları tamamen hayal ürünüdür asla gerçeği yansıtamaz. Maşallah hocam) veee gülmeye geldim hani yok mu komik anılarınız aklınıza ne zaman gelse güldüğünüz eks olaylarınız
![]()
Abo ne oldu oyle okuyamadım25 yaşında 3 aylık evli kociştosunun karişkosu minnoşposu aşkiletasıyım aşkına eşkıyayım ( bu şımarık yeni gelin lafları tamamen hayal ürünüdür asla gerçeği yansıtamaz. Maşallah hocam) veee gülmeye geldim hani yok mu komik anılarınız aklınıza ne zaman gelse güldüğünüz eks olaylarınız
![]()
Bn yaşlandımAman Allahım onlar benden daha çok biliyorlar inanın şükür büyüdüler ama bende büyüdüm yani![]()
Daha cok olmamis olur stres yapma yeterki bi problem olmadiktan sonra olur canim4 ay oldu
Demesi gibi erken daha cok takma stres yaratma kendineİnş kuzum![]()
İnş bi problem olup olmadığını da bilmiyorum ki gitsem bana daha 6 ay bile olmamış diyecek eminimDaha cok olmamis olur stres yapma yeterki bi problem olmadiktan sonra olur canim
Yok çıkmaz anlatValla benim var kizlar ama ileride profili degistiririm de bu anilardan kimligim kesinlikle cikar![]()
Iste o yuzden erken henuz olur insallah sen yumurtlama gunlerini iyi degerlendir ve incir ye bol bolİnş bi problem olup olmadığını da bilmiyorum ki gitsem bana daha 6 ay bile olmamış diyecek eminim
Ahahahhahahhahahah yeter ki gülelim demiYok çıkmaz anlat![]()
Yok vallahi cikar cunku benim basima gelenlerin bi benzeri yokYok çıkmaz anlat![]()
Tamam canım hiçte sevmem ama yiyim bariIste o yuzden erken henuz olur insallah sen yumurtlama gunlerini iyi degerlendir ve incir ye bol bol
Bak şimdi gülecektik nie böyle yapıyonYok vallahi cikar cunku benim basima gelenlerin bi benzeri yok![]()