• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Niyet ettik gülmeye😂🥰

25 yaşında 3 aylık evli kociştosunun karişkosu minnoşposu aşkiletasıyım aşkına eşkıyayım ( bu şımarık yeni gelin lafları tamamen hayal ürünüdür asla gerçeği yansıtamaz. Maşallah hocam 😂😂😂 ) veee gülmeye geldim hani yok mu komik anılarınız aklınıza ne zaman gelse güldüğünüz eks olaylarınız 😁😁😁
Vallaaaa vardır da aklıma gelmiyor sizin varsa anlatın az gülelim 😁

25 yaşında 3 aylık evli kociştosunun karişkosu minnoşposu aşkiletasıyım aşkına eşkıyayım ( bu şımarık yeni gelin lafları tamamen hayal ürünüdür asla gerçeği yansıtamaz. Maşallah hocam 😂😂😂 ) veee gülmeye geldim hani yok mu komik anılarınız aklınıza ne zaman gelse güldüğünüz eks olaylarınız 😁😁😁
Abo ne oldu oyle okuyamadım 😅😅😅😅

Valla benim var kizlar ama ileride profili degistiririm de bu anilardan kimligim kesinlikle cikar 😂

İnş bi problem olup olmadığını da bilmiyorum ki gitsem bana daha 6 ay bile olmamış diyecek eminim
Iste o yuzden erken henuz olur insallah sen yumurtlama gunlerini iyi degerlendir ve incir ye bol bol

Back
X