- 1 Haziran 2020
- 1.874
- 4.259
- 83
yer yokki kuzum maalesef sabah yanıyoruz akşam azıcık parka gidiyoruz yetiyor canımız sağ şükürCanım havuz alsan içinde oynasalar keşke
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yer yokki kuzum maalesef sabah yanıyoruz akşam azıcık parka gidiyoruz yetiyor canımız sağ şükürCanım havuz alsan içinde oynasalar keşke
Valla böyle gezmekten iyidir hep yer değiştiriyorum ama benBen utanıyorum gidemiyorum
He ilk yani inşAllah faydası olurYeni bugün gttim iste
Can sagolsun da gerisi bişey değilyer yokki kuzum maalesef sabah yanıyoruz akşam azıcık parka gidiyoruz yetiyor canımız sağ şükür
Konu derine indiHadi kızlar dökülün bakayım. Evlenmeden önce kaç tane sevgiliniz oldu.![]()
Aynen kuzumCan sagolsun da gerisi bişey değil
Ben ilcedeyim değişme şansım yokValla böyle gezmekten iyidir hep yer değiştiriyorum ama ben![]()
Ah benim bı sevdiğim vardı. Kumral yeşil gözlü boylu poslu gülüşü güzel ne çok seviyordum varya. Adam ne eksikti biliyonusmu adamlikjKonu derine indi![]()
Olsun onlarında işi bu diye düşün bacım napcan maske tak tanımaz bi dahaki sefereBen ilcedeyim değişme şansım yok![]()
Ah kıyamam öylelerinde de o olmuyor maalesefAh benim bı sevdiğim vardı. Kumral yeşil gözlü boylu poslu gülüşü güzel ne çok seviyordum varya. Adam ne eksikti biliyonusmu adamlikj
Bigun carsafli gıdım birgün maskeliOlsun onlarında işi bu diye düşün bacım napcan maske tak tanımaz bi dahaki sefere
Eşinle nasıl tanıştınızAh benim bı sevdiğim vardı. Kumral yeşil gözlü boylu poslu gülüşü güzel ne çok seviyordum varya. Adam ne eksikti biliyonusmu adamlikj
Akla bakBigun carsafli gıdım birgün maskeli![]()
![]()
Bizim görücü usulü oldu bacısı. Gördük beğendik biraz konuştuk sonra isteme Nisan falanEşinle nasıl tanıştınız
Rekor benim mi 8_9 kesin olmuştur. Ama ciddi sevdiğim 2 kişiCiddi sayarsak iki tane oldu evlenmeden
Hmmm hayırlısı kuzum be mutluysan ne güzel Rabbim daim etsin inşAllahBizim görücü usulü oldu bacısı. Gördük beğendik biraz konuştuk sonra isteme Nisan falan
MaşAllah kızRekor benim mi 8_9 kesin olmuştur. Ama ciddi sevdiğim 2 kişi
Sayısal Loto gibiRekor benim mi 8_9 kesin olmuştur. Ama ciddi sevdiğim 2 kişi