- 28 Mart 2018
- 1.036
- 1.691
- 133
Evet canim cekmeceli dusunuyorum. Arceligin hangisi bildigin var mi model olarakÇekmeceli olarak düşünüyorsan Arçelik güzel kullanışlı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim cekmeceli dusunuyorum. Arceligin hangisi bildigin var mi model olarakÇekmeceli olarak düşünüyorsan Arçelik güzel kullanışlı
Nereye gttinSorma canim yeni geldim eve canim cikti desem yeri![]()
Marka tam açık net bilmiyorum da bı akrabam kullanıyor Arçelik 7 çekmeceli olandan baya memnunEvet canim cekmeceli dusunuyorum. Arceligin hangisi bildigin var mi model olarak
Hee yaa sormaHaa sen addalara mı gittin![]()
Kız deme ben 1 haftadr evden çıkmıyorum. Duvarlarla knk oldumHee yaa sormaama hic bisii anlamadim yoruldugum da cabasi
Iyi canim yaa marka olarak bakarim sorun degilMarka tam açık net bilmiyorum da bı akrabam kullanıyor Arçelik 7 çekmeceli olandan baya memnun
1 hafta miii kiz ben 3 ay olduKız deme ben 1 haftadr evden çıkmıyorum. Duvarlarla knk oldum![]()
![]()
Bişey değil can bende düşünüyorum bakalmIyi canim yaa marka olarak bakarim sorun degilsagolasin
![]()
Şile iste kiz ☺Ayy anlamıyorum o ne![]()
![]()
![]()
![]()
Deme ya çok kötü sende knk oldunmu1 hafta miii kiz ben 3 ay oldu![]()
O ben yıllardır toz tuttum yürümeyi unuttum1 hafta miii kiz ben 3 ay oldu![]()
Sende mi arcelik? Yaa siemens var nette gordum buyuk genis eni de ama cookk paraBişey değil can bende düşünüyorum bakalm
Antika olarak saklayaym seniO ben yıllardır toz tuttum yürümeyi unuttum![]()
![]()
![]()
Toplanip gezelim bigunO ben yıllardır toz tuttum yürümeyi unuttum![]()
![]()
![]()
Uygun arıyorsan Beko da bakabilirsin. Bide Altus var ama iy değil onlar en uygun Regal var ben baya araştırdımSende mi arcelik? Yaa siemens var nette gordum buyuk genis eni de ama cookk paraugur diyolar baktim ona ama oda ic plastikleri dandik gibi geldi
Olmam mi ayrilamiyoruz artikDeme ya çok kötü sende knk oldunmu![]()
![]()
![]()