Dışarı çıkıcam birazdan sakinledim biraz Iyi oldu.Olsun canim oyle de iyi gelir yine de sıkma canini
Iyiyim canimsu seri katile bağlamama. Ramak kalmistiHeeeeeuuuuyyyyyyy naberrrrrsinizzz bacımsulaaaarrrr
Aman canim sen iyi ol da.. bebiste iyi olsun onemli olan oDışarı çıkıcam birazdan sakinledim biraz Iyi oldu.
Bi kriz her şeyi çözer belki aşkımsuuuuIyiyim canimsu seri katile bağlamama. Ramak kalmisti
Aman canim sen iyi ol da.. bebiste iyi olsun onemli olan o
Aradım gerekeni söyledim zaten. Gerisini onlar düşünsün. Sinirlendim baya amaBi kriz her şeyi çözer belki aşkımsuuuu
En iyisi o. soyle ve birakAradım gerekeni söyledim zaten. Gerisini onlar düşünsün. Sinirlendim baya ama
Sinirlerim bozuldu çok bağırdım sinirimden ağladımEn iyisi o. soyle ve birak
Canim ne oldugunu da bilmiyorum kime oldugunu da.. canini daha fazla sikmasin diye sormadim ama anlatmak istersen icini dokmek istersen dinleriz. Soyleyebilecegim tek sey sen aglayacagina dok icini ya da ne yapmak istiyosan yap onlar aglasin..Sinirlerim bozuldu çok bağırdım sinirimden ağladım
Kiz belli olmaz mi kimse olmayinca bugun dedim pazar ya herkes biyerde heraldeHic beni soran yok heeec mi yoklugum belli deil Allah'ım al beni yanina
Ayyy ne pazar ne pazar hiç sorma bize hergun pazar da bı yere gidemiozKiz belli olmaz mi kimse olmayinca bugun dedim pazar ya herkes biyerde heraldekocisleriyle
Valla hic sorma simdi bi de utu var offf kim yapicak bilmiyorumAyyy ne pazar ne pazar hiç sorma bize hergun pazar da bı yere gidemioz
Ayy hiç sevmem kendilerini yaparken canım sıkılıyor arada saçıma sürüp onuda jilet edionValla hic sorma simdi bi de utu var offf kim yapicak bilmiyorum
Kisin neysede yazin da hepten fena bee birazini saticam beninkineAyy hiç sevmem kendilerini yaparken canım sıkılıyor arada saçıma sürüp onuda jilet edion
De ki ben gömleğe yön değişcem sen ütüleyip buhar bascanValla bugun ben de az az girebildik a
Kisin neysede yazin da hepten fena bee birazini saticam beninkinebir suru utu var 1 gomlek utulenecek mi diyorum, yaa sana zahmet olmasin diyo dedim ne bana zahmet olacak kusura bakma ikimiz utuliicezzz
Tabii ki o da bi is alla allaaaDe ki ben gömleğe yön değişcem sen ütüleyip buhar bascan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?