Bi yerde oturma tak maskeni bos bos dolas. ruzgar carpsin boyle bi suratina temiz hava biraz iyi geliyo canim. Ben onceden boyle yapardim bi de kulaklikla da muzik dinleyerek yururdum ne iyi gelirdi.. ayy nasil canim istedii cocuk olmasa yapardim vallaValla şuan çok dışarı çıkmak dolaşmak isterim ama virüs olduğu için gidemiyorum canım.
Daha sakin yerlerde yuruyebilirsin belki..Valla şuan çok dışarı çıkmak dolaşmak isterim ama virüs olduğu için gidemiyorum canım.
Boşver takma bacısı kafanı dağıtacak şeyler yapmaya çalışYok canım yok olmuyor . B3n ne yaparsam yapayım olmuyor sinirleniyorum ister istemez
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ikimizin deEvet daha cok varmis canim benim umudum agustos artik
Senin daha var canim insallah bu ay olur senden yana sevinirizHakkımızda hayırlısı olsun inşallah ikimizin de
İnşallah bacısı inşallah rabbim umutlarim tükenmeden nasip etsin inşallahSenin daha var canim insallah bu ay olur senden yana seviniriz
Kiz bi de deli deme de cok umutlanmistim beeİnşallah bacısı inşallah rabbim umutlarim tükenmeden nasip etsin inşallah
Benim eşim her seferinde diyo ki bu sefer kesin oldu emin ben yani bu sefer kesin çocuk tuttu sonra senin gibi kırmızıları görünce gülsem mi ağlasam mı bilemiyorumKiz bi de deli deme de cok umutlanmistim beeoldu herhalde diye hissettimdi sanki kirmizilari gorunce sinir oldum sen niye geldin diye ben testleri stoklayip agustosu bekliyorum artikk :)) bu sefer 2 gunde bir deniicem bakalim hey allammm yaa
Bi daha boyle heveslenenin zatennBenim eşim her seferinde diyo ki bu sefer kesin oldu emin ben yani bu sefer kesin çocuk tuttu sonra senin gibi kırmızıları görünce gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum
Bi daha boyle heveslenenin zatennbenimki de oyle yaa daha fenaa her iliskide diyoo 2 aydir dusun ona gore kac defa tuttugunu yok ama artik bu ay 2 gunde 1 devam edicem. Bakalim kismet artik
Dur kiz sana daha var oyle deme... o ay bu aydir belkiValla bacım benim 2 günde bı deniyorum yine olmuyo
Amannn ne güzel anlattın ne güzel olur yaaDur kiz sana daha var oyle deme... o ay bu aydir belkiayy insallah oyledir de oyleyse ben bi ay arkandan gelirim sonra hamilelik sikintilarini paylasiriz ayy midem bulaniyo ayy suram soole sen de bana hava atarsin ben atlattim o donemi suan ha bire cisim geliyo diyee
Bi yerde oturma tak maskeni bos bos dolas. ruzgar carpsin boyle bi suratina temiz hava biraz iyi geliyo canim. Ben onceden boyle yapardim bi de kulaklikla da muzik dinleyerek yururdum ne iyi gelirdi.. ayy nasil canim istedii cocuk olmasa yapardim valla
Biraz uyumaya çalışacağım ondan sonra da dışarı çıkarım markete giderim ordan yürürüm biraz çok gezecek yer yok sahile uzağız çarşı gibi buraDaha sakin yerlerde yuruyebilirsin belki..
Çok sinirlendim aradım konuşmaya çalıştım daha da cildirttilar durum fena yaniBoşver takma bacısı kafanı dağıtacak şeyler yapmaya çalış
Sebep ne pekiÇok sinirlendim aradım konuşmaya çalıştım daha da cildirttilar durum fena yani
Olsun canim oyle de iyi gelir yine de sıkma caniniBiraz uyumaya çalışacağım ondan sonra da dışarı çıkarım markete giderim ordan yürürüm biraz çok gezecek yer yok sahile uzağız çarşı gibi bura
Aminnn canimmAmannn ne güzel anlattın ne güzel olur yaahadi inşallah Allah'ım nolur artk bu duyguyu yaşamama izin ver
Iyi diyelim iyi olsun cicim sen nasilsinHeeeeeuuuuyyyyyyy naberrrrrsinizzz bacımsulaaaarrrr
Çok sıcakIyi diyelim iyi olsun cicim sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?