Niyet ettik gülmeye😂🥰

Valla şuan çok dışarı çıkmak dolaşmak isterim ama virüs olduğu için gidemiyorum canım.
Bi yerde oturma tak maskeni bos bos dolas. ruzgar carpsin boyle bi suratina temiz hava biraz iyi geliyo canim. Ben onceden boyle yapardim bi de kulaklikla da muzik dinleyerek yururdum ne iyi gelirdi.. ayy nasil canim istedii cocuk olmasa yapardim valla

İnşallah bacısı inşallah rabbim umutlarim tükenmeden nasip etsin inşallah
Kiz bi de deli deme de cok umutlanmistim bee oldu herhalde diye hissettimdi sanki kirmizilari gorunce sinir oldum sen niye geldin diye ben testleri stoklayip agustosu bekliyorum artikk :)) bu sefer 2 gunde bir deniicem bakalim hey allammm yaa

Kiz bi de deli deme de cok umutlanmistim bee oldu herhalde diye hissettimdi sanki kirmizilari gorunce sinir oldum sen niye geldin diye ben testleri stoklayip agustosu bekliyorum artikk :)) bu sefer 2 gunde bir deniicem bakalim hey allammm yaa
Benim eşim her seferinde diyo ki bu sefer kesin oldu emin ben yani bu sefer kesin çocuk tuttu sonra senin gibi kırmızıları görünce gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum

Benim eşim her seferinde diyo ki bu sefer kesin oldu emin ben yani bu sefer kesin çocuk tuttu sonra senin gibi kırmızıları görünce gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum
Bi daha boyle heveslenenin zatenn benimki de oyle yaa daha fenaa her iliskide diyoo 2 aydir dusun ona gore kac defa tuttugunu yok ama artik bu ay 2 gunde 1 devam edicem. Bakalim kismet artik

Valla bacım benim 2 günde bı deniyorum yine olmuyo
Dur kiz sana daha var oyle deme... o ay bu aydir belki ayy insallah oyledir de oyleyse ben bi ay arkandan gelirim sonra hamilelik sikintilarini paylasiriz ayy midem bulaniyo ayy suram soole sen de bana hava atarsin ben atlattim o donemi suan ha bire cisim geliyo diyee

Amannn ne güzel anlattın ne güzel olur yaa hadi inşallah Allah'ım nolur artk bu duyguyu yaşamama izin ver

Daha sakin yerlerde yuruyebilirsin belki..
Biraz uyumaya çalışacağım ondan sonra da dışarı çıkarım markete giderim ordan yürürüm biraz çok gezecek yer yok sahile uzağız çarşı gibi bura

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…