- 24 Haziran 2020
- 1.173
- 2.256
- 63
- 28
Gülmek için açtık sayfa gülen yokAmin aminn cumlemize :)) sen neler yapiyosun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gülmek için açtık sayfa gülen yokAmin aminn cumlemize :)) sen neler yapiyosun
Ayy ne guzel cok isterdim bi kizim olsunBende 23 yaşındaym evliyim benimde iki çocuğum var bı kız bı erkek![]()
Baksana pek katilan da olmadiGülmek için açtık sayfa gülen yok![]()
Maşallah 23 yaşında bu ne hızBende 23 yaşındaym evliyim benimde iki çocuğum var bı kız bı erkek![]()
Saol canım Allah gönlüne göre verip nasip etsin inşallahAyy ne guzel cok isterdim bi kizim olsunallah bagislasin
Allah'ım gücüne gitmesin yok bacım yeter banaMaşallah 23 yaşında bu ne hızÜçüncü ne zaman
33'e 9 olur herhalde
![]()
Allah'ım gücüne gitmesin yok bacım yeter banaMaşallah 23 yaşında bu ne hızÜçüncü ne zaman
33'e 9 olur herhalde
![]()
33'e 9 olur herhalde
![]()
33'e 9 olur herhalde
![]()
Amiinnn :) hakkaten bayaa hizliymissin yaniSaol canım Allah gönlüne göre verip nasip etsin inşallah![]()
HosgeldiinMerhabalar arkadaşlar bide ben katıldım aranıza![]()
Gel Seninle keyif olsunKeyifler yerinde sanırım MaşAllah![]()
Hobuldum canımHosgeldiin![]()
İkinciyi istemedim ama. NasipAmiinnn :) hakkaten bayaa hizliymissin yani![]()
Oyy teşekkür ederim bu ara ihtiyacım var zaten üç tane evlatla uğraşmaktan sosyalleşmeyi unuttum sankimGeln
Gel Seninle keyif olsun![]()